[quote=meilute1,2010 03 27, 17:35]
[quote=Lietaus lasas,2010 03 27, 16:52]
dariausi si tyrima praeita menesi... del rubu tai nepergyvenk

, duos persirengti spec rubais, liksi tik su kelnaitem ir liemenele, gausi nenormalaus dydzio kelnes

ir svarka, bei slepetes. Dar i rankas gausi toki kaip pulteli, jeigu pasidarytu bloga ar siaip panika suimtu, paspausdus ji tyrimas nutraukiamas ir isvaduoja tave is tos dezes

Salta nebus, apkloja ten. nuotrauka gerai butu, nes mano neurologe sako, kad butu nuotrauka galeciau placiau pakomentuot liga.Keista, kad moket reiks, man su siuntimu nieko nekainavo, tik laukiau gal 2 men

seip man sake kad puse atseit ligoniu kasos finansuoja 229lt kazkas tokio ,tai be siuntimo apie 300lt butu, ta skirtuma apei 70lt lyg reiks man susimoket

. tai va ir nesuprantu kada kam nemokamai buna kam mokamai... as silainiu poliklinikoj darysiu. ir seip skaiciau kazkur kad 18lt foto kainuoja .

beje gal geriau tada savo rubus nusivest ,nei ten kazkokius duos,ar atseit ten vienkartiniai bus ?

o liemene tai suprantu kad reiks nusimt nes metalo gi yra. beje jeigu man seniai yra deti keli metalo karamikos vainikeliai tai tada nedarytu galvos mrt del ju gal?ar tik kai implantai ir kabes yra?
[/quote]
Jūs pasiklauskit,nes šiaip rašo,kad nedaro tyrimo,jei bet kur kūne yra metalinis svetimkūnis.Net jei tau reiktų daryt galvos MRT,o kojoj varžai-nedarytų.Negalima net su spiralėmis moterims daryt.