Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukas nuo žydro debesėlio...

Dėkoju 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Va jau koks mano Angeliukas nuo debesėlio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulė: 22 balandžio 2007 - 21:29
Labai grazi istorija, labai dziaugiuosi uz tave, kad jau beveiik metukai kaip tapai mamyte. 4u.gif O Nedukas jau labai didelis ir zavus vyrukas. bigsmile.gif
Geru tau paiesku ir atradimu "meiles - paikinimo"srityje mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Užaugo mano mažylis, greitai greitai bėga laikas...
Atsakyti
QUOTE(Linulė @ 2007 04 22, 22:31)
Va jau koks mano Angeliukas nuo debesėlio

Labai gražus Tavo angeliukas wub.gif sėkmės auginant šitą mažą žmogutį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 27 balandžio 2007 - 07:05
Linule, labai sveikinam su Kotrynėle tave ir mažiuką, kur jau mažiuką, visą vyrą pipirą 4u.gif jis laukė patyliukais, kad pradžiugintų tave 10 kartų labiau, už kiekvienus metus laukimo pridėdamas dar daugiau džiaugsmo ir meilės wub.gif
Atsakyti
Jo, tikras išdykėlis, kuris tiek į mano širdelę ilgesio buvo įnešęs verysad.gif .Bet šimteriopai atsilygino, atėjęs pas mus bigsmile.gif
Atsakyti
Matyt sis isdykes Angeliukas ilgai sedejo ant debeselio ir sypojosi - jis jau buvo nusiziurejas sau teti wink.gif viskam savas laikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai puikiai tave suprantu...eh tas laukimas........ verysad.gif bet dabar turint mažą pumpuriuką viskas atsiperka smile.gif tad aukit sveiki ,dideli ir stiprūs..... 4u.gif
Atsakyti
Skaitau visas gimdymų istorijas-radau ir savo blush2.gif Vėl visas gyvenimas pralėkė, kaip kine...Širdyje tokia šiluma paliko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulė @ 2007 08 28, 14:04)
Skaitau visas gimdymų istorijas-radau ir savo blush2.gif Vėl visas gyvenimas pralėkė, kaip kine...Širdyje tokia šiluma paliko bigsmile.gif

Nuostabi istorija wub.gif Apsiverkiau skaitydama blush2.gif Labai gerai zinau ta jausma, kai be proto lauki, tikiesi, nesulauki, nustoji laukt ir tiketi, pasineri i kasdienybe ir nebegalvoji, kad kada nors tai ivyks, o tada - BAC ir atsitinka. Po skyrybu su pirmu vyru likau su dviem mazyciais suneliais ir svajone kada nors tureti tikra seima, gera, rupestinga vyra ir dar labai norejau dukrytes. Bet metai bego, visos pastangos ir viltys sutikti TA VIENINTELI buvo bevaises, ir nurimau - na ir nereikia. Ir nenoriu. O mums ir taip gerai. Sunus jau nemazi, ipratom sau gyventi trise, na ir kas, kad vos prasimaitinam is mano atlyginimo, na ir kas, kad buna vakaru, kai staugti noris is vienatves... Nera ir nereikia. O tada atsirado JIS. Daug pastangu ir laiko prireike, kol susigyvenom, kol jis atsikrate blogu iprociu ir buvusio gyvenimo seselio, dukart buvo trukus kantrybe ir isvijau... bet jis grizo, maldavo priimt ir as pamyniau visus savo principus, ambicijas ir pabandziau dar karta. O dabar esu pati laimingiausia mama - sunus jau dideli paaugliai, o salia manes - mazute DUKRYTE, mano Angelelis. Ir vyras - mylintis ir rupestingas. Tai nuostabu - 10 metu puoseleta svajone apie seima issipilde. Tie patys 10 metu kaip ir pas tave! Taip kad labai gerai suprantu kokia dabar esi laiminga thumbup.gif Sveikinu tave ir tavo Angeleli is visos sirdies 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit laimingi ir sveiki!!! wub.gif
Atsakyti
console.gif Labai džiaugiuosi už Jūsų šeimą!!! Būkite laimingiausi pasaulyje!!!
Mažulytei Dukružei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti