Sveikos.Pradejau susirupinti savo pirmokeliu,ir tiesiog dabar esu visai susipainiojusiir nezinau,ar cia tikraimano vaikas toks blogietis,ar cia tik mokytoja truputi perdeda.Kiekviena kart kai ateinu pasiimt vaiko is mokyklos girdziu nusiskundimus(buna kartais kad ir pagiria),neklauso,nesiklauso per pamoka,uzsiima pasaline veikla.Nors mokosi is labai gerai,bet mokytoja nesugeba isreikalauti is jo.Ir jau dabar eme mums paisyti elgesio sutrikimus.Na musu vaikas gal truputi ir yra kitoks,nes uzaugo tarp suaugusiu,seimoje vienas,ir mes jau esam pastebeja kad jam sunkokai sekasi bendraut su savo bendraamziais.O siaip tai jis tikrai nera agresyvus,kad ten mustu ar skriaustu ka nors.Ir kazkaip imu pastebet kad mokytoja eme lyg atskirt ji nuo visu,tarkim per kuno kultura zaidzia kvadrata,o maniskis ne,klausiu vaiko kodel tu nezaidi,sako,mokytojai nepatinka kad as zaidziu

Per muzika:mokytoja skundziasi,kad per muzika jis aplamai nieko nedaro,uzsiima savo veikla,gryzom namo,klausiu vaiko kodel taip darai,sako ,kad visiems vaikams mokytoja dave dudeles ir visi grojo,oman nedave ir as neturejau ka veikt.Kitadiena klausiu mokytojos kodel cia taip,sako vat pritruko klaseje vienos dudeles,tai jam ir nedaveme.Tik nesuprantu niekaip kodel mano vaikui!! Nupirkau ta dudele pati.Na nezinau,galcia jau man paranoja bet as nesuprantu mokytojo tokio elgesio.Ir kai vaikas triuksmauja,ar neklauso,ne bando kazkaip su juo tartis,o stato tuoj ikampa.Vat man neramu ar toks vaiko isskirimas nepakenks jam dar labiau atety,o jei ir klases vaikai ims ji atstumt.Juolab kad mokytoja drysta girdint kitiems vaikams ar tevams garsiai sakyt ,kad mano vaikas kitoks nei kiti kad jis turi elgesio sutrikimu(kuriu mums niekas nenustate),nu zodziu-jis blogas.Ir labai reta i kada isgirstu pagirimu,nors tikrai zinau ,kad vaikas labai gabus,labai gerai skaito,raso,ir matematikos uzduotis daro be problemu.Jau ir nebesuprantu kas dedasi,ar cia problema su mano vaiku,ar ir su mokytoja.
Labas vakaras,dabar sedziu ir taip pat nagrineju ta pacia problema apie savo pirmokeli.Lygiai tokia pat situacija ir pas mane,net nebezinau ko ir griebtis.Jau praejo truputi laiko,kaip jus issprendeta ta situacija?