Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios firmos dešreles perkat?

Apklausa: Kokios firmos dešreles perkat? (362 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mes visad perkam tik Samsono "Tarybines" desrelemes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2009 02 10, 18:54)
Mes visad perkam tik Samsono "Tarybines" desrelemes  thumbup.gif


Mes irgi tik sias perkam smile.gif Nes kitos isbliuksta ir neskanios, o samsono tarybines nuolat tvirtos ir skanios.
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2009 02 10, 22:04)
Mes irgi tik sias perkam smile.gif Nes kitos isbliuksta ir neskanios, o samsono tarybines nuolat tvirtos ir skanios.

Mes jau nebeperkam Samsono tarybinių, jos seniau tikrai skanesnės buvo, o dabar - kažkokios "suchaltūrintos" pasirodė... šiuo metu retokai, bet kai greitai reikia, nusiperkam Klaipėdos mėsinės pieniškų dešrelių. Visai nieko smile.gif
Atsakyti
Siūlau dešreles su medumi ir sezamu.
naudojau pieniškas dešreles
šaukštas sojų padažo,
šaukštas skysto mrdaus,
pora pomidorų,sezamo sėklų,
Dešreles vienoje pusėje įpjauname keliose vietose.
Ir aptepame soju padažo ir medaus mišiniu.
Į kiekvieną įpjovą įdedame po griežinėlį pomidoro
Kepame orkaitėje ,
Apibarstome sezamo sėklomis.
Valgome su bulviu koše,bei salotomis turimomis.Skanaus. 4u.gif
Atsakyti
Perku arba "Tarybines" arba "Be jokių E", tai iš pieniškų dešrelių šios man yra skaniausios.. smile.gif
Parukytų nelabai perku... bet skanios medžiotojų
Atsakyti
gal kas žino, kaip pagaminti tas bandeles su dešrele, kaip kad maximoj būna? blush2.gif
gal tešla kokia pirktinė tinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 11 28, 16:46)
gal kas žino, kaip pagaminti tas bandeles su dešrele, kaip kad maximoj būna?  blush2.gif
gal tešla kokia pirktinė tinka?  ax.gif

Malsenos saldyta tesla tinka biggrin.gif .teslos paruosimas ant pakelio,beliks tik desreles susukt.
As asmeniskai renkuosi Euro desreles ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Majaa @ 2006 09 04, 13:01)
Mielosios mamos,

Gal kas galėtų man patart kaip skaniai paruošt rukytas storas dešreles? Žinau, kad skaniausios jos būna keptos ant laužo, tačiau po savaitgalio ne visas iškepėme ir teko parsivežti namo  verysad.gif
Laukiu išradingų patarimų  smile.gif  Dėkoju  4u.gif

As gaminu l.paprastai-verdu kartu su bulvem (t.y pries bulviu virimo pabaiga sudedu i puoda).Bulves prieskoni igauna,man l.skanu biggrin.gif

O siaip man pats skaniausias patiekalas Čičinsko kepsniai su desrelem.Kad idaras butu ne farsas,o pieniska desrele rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 30 lapkričio 2009 - 10:15
Mūsų šeimyna pamėgo "Virtas Klaipėdos pieniškas dešreles". Perkam tą didesnį įpakavimą, kur 600g.
Atsakant į klausimą apie bandeles su dešrelėmis, kaip tik praėjusį savaitgalį kepiau...Pirkau Malsenos bemielę sluoksniuotą tešlą (geltonas įpakavimas, kur 6 lapeliai). Vidun dėjau Pajūrio dešreles (tokios mažutės). Bet jų skonis nesuperinis...gerai, kad išvaizda visai nieko... mirksiukas.gif Kitą kartą dėsiu pieniškas dešreles...
user posted image

Čia jau iškepus... ax.gif
user posted image

Skanaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2009 11 30, 12:45)
Mūsų šeimyna pamėgo "Virtas Klaipėdos pieniškas dešreles". Perkam tą didesnį įpakavimą, kur 600g.
Atsakant į klausimą apie bandeles su dešrelėmis, kaip tik praėjusį savaitgalį kepiau...Pirkau Malsenos bemielę sluoksniuotą tešlą (geltonas įpakavimas, kur 6 lapeliai). Vidun dėjau Pajūrio dešreles (tokios mažutės). Bet jų skonis nesuperinis...gerai, kad išvaizda visai nieko... mirksiukas.gif Kitą kartą dėsiu pieniškas dešreles...
user posted image

Čia jau iškepus... ax.gif
user posted image

Skanaus wub.gif


AČIŪ clap.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 30 lapkričio 2009 - 20:42
o mes dar kepam kaip zemaicius blynus,tik vietoj mesos dedam pieniska desrele,labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau sluoksniuotos, bet ne bemielės, o mielinės. blush2.gif
tai dabar kaip daryt? atitirpint, supjaustyt, leist pakilt, vyniot dešreles dėt į skardą ir dar kokį pusvalandį leist pakilt tešlai? blush2.gif
Atsakyti
Šiandien pabandžiau. Išėjo LIUKS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mums reikės:
Mielinės sluoksniuotos malsenos tešlos (raudonas įpakavimas, 5 lapeliai.)
20 mažų dešrelių. (arba 10 didelių, tik jas pjaunam per pusę.)
Kiaušinio baltymo.
Gaminimas:
Atitirpdinam tešlos lapelius, leidžiam 15 min pakilti (aš padėjau ant katilinės. biggrin.gif)
tada supjaustom stačiakampiais (1 lapelis - 4 mini lapeliai.)
vyniojam dešrelę, ir dedam bandelę siūle žemyn į blėtą padengtą folija/kepimo popierium.
tada kiekvieną bandelę ištepam kiaušinio baltymu,

user posted image

ir štai tokius paruoštus pusfabrikačius dedame į orkaitę.

user posted image

kepam apie 25 minutes.
gavosi labai skanios, traškia tešla bandelės. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti