O man patinka Cestos kiaulienos desreles, skonis tikrai

Skaniausios man Samsono tarybinės arba bet kurios firmo parūkytos

Stengiuosi kike imanoma reciau pirkti, nes kai paskaitau sudeti tai ausys raitojasi
Jau kai namuose tuscia ir nera laiko pasigaminti, tai paprastai perku turguje "Delikateso" gamybos
Anksciau patiko Samsono, bet kai ju technologijoje atsirado kardemonas
pamirsau ju produkcija

QUOTE(ruta_zalia @ 2010 10 27, 11:39)
pamirsau ju produkcija 

Nepatinka tas prieskonis?
QUOTE(Asta @ 2010 10 27, 19:07)
Nepatinka tas prieskonis?
Labai nepatinka ir niekur man netinka, gal i kokius konditerijos gaminius

aš perku biovelos dešreles, vaikai labiausia mėgsta sardeles
Skonio stiprikli E621 vadinamaji mono sodium glutamata (MSG) ir kitus maisto skonio stipriklius (nuodingus priedus apgaunancius musu skonio receptorius) gamintojai gali ivardinti visiskai itarimo nesukelianciais pavadinimais. Saltinis amerikonu televizijos laida (5:42 minuteje) http://www.youtube.c...feature=related Cia angliskai deja.
Kodo issifravimai gali buti uzmaskuoi pavadinimais:
1. ASPARTAME (aspartamas - dirbtinis saldiklis siapip jo kodas E951
2. BROTH (vertimas i lietuviu kalba butu - sultinys, buljonas nuoviras, sriuba.... )
3. CASEIN (CASEINATE) (kiek mano issilavinimas leidzia suprasti pieno baltymas.) 4. GLUTAMATE
5. HYDROLYZED AUTOLYZED YEAST - hidrolizuotos autolizuotos mieles, arba tiesiog prieskoniu ekstraktas arba mieliu ekstraktas (CHA CHA) pas mus jau radau ant "VEGTOS" pavadintos "naturela".
Kodo issifravimai gali buti uzmaskuoi pavadinimais:
1. ASPARTAME (aspartamas - dirbtinis saldiklis siapip jo kodas E951
2. BROTH (vertimas i lietuviu kalba butu - sultinys, buljonas nuoviras, sriuba.... )
3. CASEIN (CASEINATE) (kiek mano issilavinimas leidzia suprasti pieno baltymas.) 4. GLUTAMATE
5. HYDROLYZED AUTOLYZED YEAST - hidrolizuotos autolizuotos mieles, arba tiesiog prieskoniu ekstraktas arba mieliu ekstraktas (CHA CHA) pas mus jau radau ant "VEGTOS" pavadintos "naturela".