
Mes visad perkam tik Samsono "Tarybines" desrelemes

QUOTE(justina_r @ 2009 02 10, 18:54)
Mes irgi tik sias perkam

QUOTE(Neo_laura @ 2009 02 10, 22:04)
Mes irgi tik sias perkam
Nes kitos isbliuksta ir neskanios, o samsono tarybines nuolat tvirtos ir skanios.

Mes jau nebeperkam Samsono tarybinių, jos seniau tikrai skanesnės buvo, o dabar - kažkokios "suchaltūrintos" pasirodė... šiuo metu retokai, bet kai greitai reikia, nusiperkam Klaipėdos mėsinės pieniškų dešrelių. Visai nieko

Siūlau dešreles su medumi ir sezamu.
naudojau pieniškas dešreles
šaukštas sojų padažo,
šaukštas skysto mrdaus,
pora pomidorų,sezamo sėklų,
Dešreles vienoje pusėje įpjauname keliose vietose.
Ir aptepame soju padažo ir medaus mišiniu.
Į kiekvieną įpjovą įdedame po griežinėlį pomidoro
Kepame orkaitėje ,
Apibarstome sezamo sėklomis.
Valgome su bulviu koše,bei salotomis turimomis.Skanaus.
naudojau pieniškas dešreles
šaukštas sojų padažo,
šaukštas skysto mrdaus,
pora pomidorų,sezamo sėklų,
Dešreles vienoje pusėje įpjauname keliose vietose.
Ir aptepame soju padažo ir medaus mišiniu.
Į kiekvieną įpjovą įdedame po griežinėlį pomidoro
Kepame orkaitėje ,
Apibarstome sezamo sėklomis.
Valgome su bulviu koše,bei salotomis turimomis.Skanaus.

Perku arba "Tarybines" arba "Be jokių E", tai iš pieniškų dešrelių šios man yra skaniausios.. 
Parukytų nelabai perku... bet skanios medžiotojų

Parukytų nelabai perku... bet skanios medžiotojų
gal kas žino, kaip pagaminti tas bandeles su dešrele, kaip kad maximoj būna?
gal tešla kokia pirktinė tinka?

gal tešla kokia pirktinė tinka?

QUOTE(Šiandien @ 2009 11 28, 16:46)
gal kas žino, kaip pagaminti tas bandeles su dešrele, kaip kad maximoj būna?
gal tešla kokia pirktinė tinka?

gal tešla kokia pirktinė tinka?

Malsenos saldyta tesla tinka

As asmeniskai renkuosi Euro desreles

Papildyta:
QUOTE(Majaa @ 2006 09 04, 13:01)
Mielosios mamos,
Gal kas galėtų man patart kaip skaniai paruošt rukytas storas dešreles? Žinau, kad skaniausios jos būna keptos ant laužo, tačiau po savaitgalio ne visas iškepėme ir teko parsivežti namo
Laukiu išradingų patarimų
Dėkoju 
Gal kas galėtų man patart kaip skaniai paruošt rukytas storas dešreles? Žinau, kad skaniausios jos būna keptos ant laužo, tačiau po savaitgalio ne visas iškepėme ir teko parsivežti namo

Laukiu išradingų patarimų


As gaminu l.paprastai-verdu kartu su bulvem (t.y pries bulviu virimo pabaiga sudedu i puoda).Bulves prieskoni igauna,man l.skanu

O siaip man pats skaniausias patiekalas Čičinsko kepsniai su desrelem.Kad idaras butu ne farsas,o pieniska desrele

Mūsų šeimyna pamėgo "Virtas Klaipėdos pieniškas dešreles". Perkam tą didesnį įpakavimą, kur 600g.
Atsakant į klausimą apie bandeles su dešrelėmis, kaip tik praėjusį savaitgalį kepiau...Pirkau Malsenos bemielę sluoksniuotą tešlą (geltonas įpakavimas, kur 6 lapeliai). Vidun dėjau Pajūrio dešreles (tokios mažutės). Bet jų skonis nesuperinis...gerai, kad išvaizda visai nieko...
Kitą kartą dėsiu pieniškas dešreles...

Čia jau iškepus...

Skanaus
Atsakant į klausimą apie bandeles su dešrelėmis, kaip tik praėjusį savaitgalį kepiau...Pirkau Malsenos bemielę sluoksniuotą tešlą (geltonas įpakavimas, kur 6 lapeliai). Vidun dėjau Pajūrio dešreles (tokios mažutės). Bet jų skonis nesuperinis...gerai, kad išvaizda visai nieko...


Čia jau iškepus...


Skanaus

QUOTE(Martynos mama @ 2009 11 30, 12:45)
Mūsų šeimyna pamėgo "Virtas Klaipėdos pieniškas dešreles". Perkam tą didesnį įpakavimą, kur 600g.
Atsakant į klausimą apie bandeles su dešrelėmis, kaip tik praėjusį savaitgalį kepiau...Pirkau Malsenos bemielę sluoksniuotą tešlą (geltonas įpakavimas, kur 6 lapeliai). Vidun dėjau Pajūrio dešreles (tokios mažutės). Bet jų skonis nesuperinis...gerai, kad išvaizda visai nieko...
Kitą kartą dėsiu pieniškas dešreles...

Čia jau iškepus...

Skanaus
Atsakant į klausimą apie bandeles su dešrelėmis, kaip tik praėjusį savaitgalį kepiau...Pirkau Malsenos bemielę sluoksniuotą tešlą (geltonas įpakavimas, kur 6 lapeliai). Vidun dėjau Pajūrio dešreles (tokios mažutės). Bet jų skonis nesuperinis...gerai, kad išvaizda visai nieko...


Čia jau iškepus...


Skanaus

AČIŪ

o mes dar kepam kaip zemaicius blynus,tik vietoj mesos dedam pieniska desrele,labai skanu

nusipirkau sluoksniuotos, bet ne bemielės, o mielinės.
tai dabar kaip daryt? atitirpint, supjaustyt, leist pakilt, vyniot dešreles dėt į skardą ir dar kokį pusvalandį leist pakilt tešlai?

tai dabar kaip daryt? atitirpint, supjaustyt, leist pakilt, vyniot dešreles dėt į skardą ir dar kokį pusvalandį leist pakilt tešlai?

Šiandien pabandžiau. Išėjo LIUKS
Mums reikės:
Mielinės sluoksniuotos malsenos tešlos (raudonas įpakavimas, 5 lapeliai.)
20 mažų dešrelių. (arba 10 didelių, tik jas pjaunam per pusę.)
Kiaušinio baltymo.
Gaminimas:
Atitirpdinam tešlos lapelius, leidžiam 15 min pakilti (aš padėjau ant katilinės.
)
tada supjaustom stačiakampiais (1 lapelis - 4 mini lapeliai.)
vyniojam dešrelę, ir dedam bandelę siūle žemyn į blėtą padengtą folija/kepimo popierium.
tada kiekvieną bandelę ištepam kiaušinio baltymu,

ir štai tokius paruoštus pusfabrikačius dedame į orkaitę.

kepam apie 25 minutes.
gavosi labai skanios, traškia tešla bandelės.



Mums reikės:
Mielinės sluoksniuotos malsenos tešlos (raudonas įpakavimas, 5 lapeliai.)
20 mažų dešrelių. (arba 10 didelių, tik jas pjaunam per pusę.)
Kiaušinio baltymo.
Gaminimas:
Atitirpdinam tešlos lapelius, leidžiam 15 min pakilti (aš padėjau ant katilinės.

tada supjaustom stačiakampiais (1 lapelis - 4 mini lapeliai.)
vyniojam dešrelę, ir dedam bandelę siūle žemyn į blėtą padengtą folija/kepimo popierium.
tada kiekvieną bandelę ištepam kiaušinio baltymu,
ir štai tokius paruoštus pusfabrikačius dedame į orkaitę.
kepam apie 25 minutes.
gavosi labai skanios, traškia tešla bandelės.
