Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Gandriukas"

QUOTE(LORALU @ 2009 09 24, 18:05)
Sveika elwa, mano sunelis lanko valstybine grupe. Maitinimas tikrai labai geras, valgo skaniai ir tikrai viska, maistas ivairus. O kas del aukletoju kaitos, tai tikrai nepastebejau, kad butu nauju aukletoju. Jau du metus vedu suneli i sita darzeli ir tikrai matau aukletoju tuos pacius veidus, tai nemanau, kad cia yra kazkokia kaita darbuotoju.

O kokios rinkliavos (kokiom sumom, kokiom progom) kaip dažnai vykdomos tose valstybinėse grupėse?Ir kiek čia tų lopšelio grupių yra tiksliai gal žinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 13 spalio 2009 - 18:40
Keletas vaikų lankiusių šį darželį pasakojo mano dukrai, kad ten lupdavo kelis vaikus su diržu ir prigrasindavo tėvams meluot, kad nugriuvo ir patys užsigavo. Įdomu ar taip galėtų būt, ar čia šiaip vaikų tokie juokai? Esu savo mažylei nužiūrėjus šį darželį, tai norisi atkreipt dėmesį į tokias kalbas g.gif
Atsakyti
siulyciau pakalbet su tu vaiku tevais...cia turbut niekas geriau neatsakys i sita kl. is vaiko elgesio matos ar myli jis aukletojas ar nori eit i darziuka ar ne...
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2009 10 14, 00:28)
Keletas vaikų lankiusių šį darželį pasakojo mano dukrai, kad ten lupdavo kelis vaikus su diržu ir prigrasindavo tėvams meluot, kad nugriuvo ir patys užsigavo. Įdomu ar taip galėtų būt, ar čia šiaip vaikų tokie juokai? Esu savo mažylei nužiūrėjus šį darželį, tai norisi atkreipt dėmesį į tokias kalbas g.gif

Cia baisus dalykas g.gif skamba kaip is kokio filmo g.gif
Bet tikrai zianu, kad taip siame darzelyje tikrai nera. As pati noreciau vesti vaika, bet kol kas jo nera ax.gif
Ir nemanau, kad tokiu dalyku aplamai darzeliuose buna.
Atsakyti
Netikiu, kad musa ten vaikucius. Maniskis tai labai myli aukletojas ir nenori vaziuoti namo kai ateinam pasiimti smile.gif Jei aukletojos butu blogos, vaikai nenoretu ten eiti wink.gif
Atsakyti
Nu kas čia per nesąmonė.... Koks vaikų mušimas su diržu. Kolektyvas, atsimerkit - kokiuose laikuose gyvenam? Mūsų mažylių tikrai niekas nemuša, o vaikai jei nežinote, linkę labai fantazuoti......ir gali tiek pripasakoti. O Jūs nebūkite maži vaikai, kurie iš karto viskuo patiki.Tikrai šiame darželyje vaikų niekas nemuša. Čia pedagogų toks šiltas bendravimas su vaikučiu, kad miela žiūrėti, tai apie kokį mušimą gali būti kalba?
Kažkas klausė kiek yra lopšelio grupių? Tai atsakau į klausimą - viena grupė valstybinė, kita tėvelių remiama.
Taip pat buvo klausimas apie rinkliavas. Viskas priklauso nuo pačių tėvelių kiek jie galės paremti grupę ir mes patys tėveliai tariamės ko šiuo metu mūsų mažyliams labiausiai reikia, juk gyvenam dėl savo vaikučių. Ir vaikučius paliekame darželyje visą dieną, tai vadinasi mūsų vaikelis praleidžia darželyje daugiau laiko nei namie. Todėl ir visi stengiamės, kad mūsų mažyliams nieko netruktų ir būtų laimingi.
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2009 10 13, 22:28)

Neteko girdeti tokiu dalyku schmoll.gif Sunus mielai lanko darzeli, tiesa sunkiau sekes paskeisti grupes nei tikejausi, bet po kiek laiko apsiprato. Bet apie vaiku musima niekada neuzsimine, o jis pleputis pas mus, visas naujienas pasako smile.gif
Atsakyti
sveikos na as irgi planuoju rugseji leisti kazin nuo keliu ten galma leisti? o del musimo tai vaikai fantazuoja, bet paziuresiu pro langa kaip ten jos bendrauja su leliais biggrin.gif
Atsakyti
Jei neklystu tai nuo 2 metuku priema wink.gif
Na o del akletoju, tai nesu macius geresniu biggrin.gif Negaliu atsidziaugti, kad leidau savo vaika i si darziuka biggrin.gif
Atsakyti
o gal galit parekomenduot kazka is aukletoju?
Atsakyti
As kitu grupiu aukletoju nezinau, bet Volungelese tai super thumbup.gif
Atsakyti
o gal galit direktores pavarde pasakyt aciu
Atsakyti