Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Gandriukas"

Sis darzelis yra gana patrauklus rolleyes.gif kiemas sutvarkytas, zaidimu aiksteles naujos, grupes irgi grazios, maistas (dukra nesiskunde), bet del aukletoju man kyla itarimu schmoll.gif . Lopselyje, kuri laika rasdavau slapiu kelniu, nors namie seniai nieko nenutikdavo, kai pasakiau baigesi.... Paaugom perejom pas vyresnelius. Ateinu pasiimti like trys vaikai, ziuri kompa - aukletoja gretimoje grupeje. Be 5min. grupes uzdarymas, vaikas jau prailgintoje (nors tai pirmas kartas mamai paveluoti). Seip tai aukletojos labai malonios, bet po tokiu akimirku pradedi galvoti kam vaika palieki... g.gif
Atsakyti
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2011 01 28, 10:36)
o mes lankem strazdelius,aukletojos geros,auklyte irgi thumbup.gif vaikas laimingas thumbup.gif dabar jau einame i kregzdutes,dirba Danguole ir Vaida,na taip pat nerealios aukletojos,tik auklyte keistoka,bet vaikas nesiskundzia,noriai eina thumbup.gif

is esmes esu patenkinta darzeliu

Aukletojos superines, tik seimininkute tai tikrai idomi persona ax.gif Vaikus pratinant buvau kartu kelias dienas, tai istrigo ir ji man doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Niegala @ 2011 04 14, 08:29)
Ačiū už atsakymą, o koks vardas auklėtojos-mokytojos, kuri ruošia pariangiamajai?

Jei nesikeite niekas tai Daiva ax.gif

QUOTE(Alkorista @ 2011 05 18, 16:18)
Ar reikia moketi skaityti, geriau klauskit busimos mokytojos, ji geriausiai zino, ko reikalaus is mokiniu. Manau, kad pamokyti reikia tik tuos, kuriems sunkiau susikaupti, isiminti, o kurie imlus, ismoks mokykloje, nes jei nueis viska mokedami, mokytojai reiks atskirai skirti uzduotis, kad nenuobodziautu, o musu mokyklose nelabai dar praktikuojamas  toks papildomas uzimtumas. O darzelio  negalima kaltinti, kad neismoke skaityti,  tai neieina i mokymo programa.

Taip, nera privaloma, butent toks sio darzelio vienas dazniausiai girdimu komentaru. Bet realybe kitokia, ypac kai mokykloje vaikai kiti jau puikiai skaito. Nesakau kad reikia mokinti rasyti, bet jei vaikas tik supazindinamas su raidelemis ir cia baigiasi mokslai, tai per mazai. Patys ejom i mokykla, maciau realia situacija kas ir kaip, teko daug dirbti namie, nes vaikas kompleksavo kad skaito skiemenimis, o kiti pila kaip zirnius i siena. Pasirodo kiti darzeliai moko vaikus, ne vien supazindina. Buvo minciu, kad reikejo lankyti priesmokykline grupe mokykloje, na bet vel, nesinorejo vaiko metyti, cia sava aplinka buvo. Galu gale jam patiko ten, aukletoja ganetinai gera jam buvo, viskas kaip ir tvarkoje, tik va mokslu reiketu daugiau. Nesakau mokinti rasyti, nes mokytojos pacios nori ismokyti pagal save vaikucius rasyti, bet skaityti bent skiemenimis jau butu gerai ax.gif Nes musiskis ismoko skaityti namuose, bet pasirodo tai ka ismokom buvom per mazai. jei eitume i mokykla vien su tuo bagazu ka idejo darzelyje butu matyt labai sunku unsure.gif
Papildyta:
Del pacio darzelio priekaistu neturiu, vaikams patinka, bent kiek susidurem tai vyresneliui labai tiko, pats verkdavo kad serga ir negali eiti i darzeli. Mazieji prasirgo daugiau nei lanke, bet aukletojos superines lopselyje, pati buvau ganetinai daug laiko tenais, kad visi pedagogai tokie butu wub.gif Kiekviena vaika panesioja, kiekvienam demesio skiria. O kiek asaru nusluoste wub.gif Tikrai auksines auklytes ir seimininkute superine, gaila net iseiti is sios grupes wub.gif
Atsakyti
Vaikams ten kaip ir gerai, bet direktore Regina Kulbokiene negeras zmogus, nera viskas ten taip grazu kaip piesiama vien atmosfera su kolektyvo nariais jos siaubinga. Nesiskaitymas ir bendravimas baisus. Pabendravus artimiau nekokia nuomone susidaro apie sia valdininke ir pagalvoji dar vadovauja tokiai istaigai kuri aukleja mazaja karta.
Atsakyti
Norejau paklausti, o kokia grupe jusu vaikelis lanko ir kodel toks nusistatymas pries direktore. Jei gerai nepazystat zmogaus tai ir nera ko cia rasineti, o man kiek teko matyti tai superinis zmogus yra sio darzelio direktore. Nepraeina nepakalbinus vaikuciu, teveliu. Atsidavus visiskai savo darbui, todel ir aplinka ir musu vaikuciu grupes superines. Ir dar labai idomu kaip jums teko matyti kokia atmosfera ir kaip bendrauja su savo darbuotojais?Jus tik vaikeli atvedat ir pasiimat, tai is kur tokia informacija tada? Geriau paskaitykit idomesnius straispnius kaip paciai buti laimingai ir gyvenimas nusispalvins visai kitom spalvom. As to jums ir linkiu.......Ir jei jau taip garsiai reiskiate savo nuomone ir nieko nebijote, tai garsiai pasakykite kuria grupe lankote.

Atsakyti
Loralu, aukletojos visos siame darzelyje yra superines, musu vaikiukas taip pat lanke si darzeli, buvau pilnai patenkinta. Del direktores as asmeniskai nieko blogo apie ja pasakyti negaliu, prieme lengvai, greitai, bendravmas malonus, su sypsena. kolektyva surinkus puiku, aplinka sutvarkyta, ispuoseleta, kiek maciau darzeliu sis bene labiausiai ispuostas, na juk ir pusiau privatus buves smile.gif
bet del elgesio su kolektyvu yra daug daug gandu, kalbu kalbeliu. Ne viena aukletoja apie tai neprasitare, bet yra dirbusiuju atsiliepimai, yra nuogirdos. Pilnas internetas apie tai, tad zmones ir diskutuoja. Paciam kolektyvui kiek man susidare ispudis tai ganetinai sudetinga dirbti, bet vaikams nuo to tik geriau.
Paziurekit kaip lopsyje dirba aukletojos, ejau pernai rudeni apziziuret darzelio, nustebau geraja prasme. Aplankiau 4 darzelius, keliuose nauji vaikai spiege istisai, aukletojos nebezinojo ka daryti, kitame aukletoa uzsiima su vaikais, o tie kas verkia vieni, nurims tada ateis i rata blink.gif Sitam darzelyje nezinau ar aukletojos isskirtines parinktos, ar tokia drausme, kad vaikas graudinasi aukletoja iskart demesi tam vaikuciui, antras lupa tempia ax.gif seimininkute prisoka. Paverkia, nusluosto asarytes, uzkalbina ir vel valgo ar zaidzia. Grazu ziuret. O aukletojos nera jaunikles, bet tokios nuosirdzios, tokios tikros tikros aukletojos wub.gif Ir jei net direktore yra tokia kaip ir esti snekos apie ja vaiku ugdymui manau tai tik i nauda. Aukletojos vaikus veda i lauka, jokio triuksmo darzelyje, vaikai uzimti, grupes ispuoseletos, sutvarkytos, zaislu ir priemoniu apstu. Mes nesigailim kad musu vaikas lanke si darziuka.
Atsakyti
QUOTE(Big9 @ 2011 09 01, 07:20)
Vaikams ten kaip ir gerai, bet direktore Regina Kulbokiene negeras zmogus, nera viskas ten taip grazu kaip piesiama vien atmosfera su kolektyvo nariais jos siaubinga. Nesiskaitymas ir bendravimas baisus. Pabendravus artimiau nekokia nuomone susidaro apie sia valdininke ir pagalvoji dar vadovauja tokiai istaigai kuri aukleja mazaja karta.

O kodel as turiu bijoti LORALU -Laura smile.gif aukletojos ten geros tik visos po padu. As inkognito neuzsiimu lankom Zylutes smile.gif ir sekmes susekant. Kaunas mazas gimines pazystami vieni kitus pazysta nieko nepaslepsi. Paklausinekit isejusias is darzelio darbuotojas jos tures ka papasakoti pikantisko o ir esanciu atsiliepimai ne kokie.
Atsakyti
Bog9- ANTRINU PAMAIVA 27. istikro man tai superinis darzelis, o kaip ten su valdzia tai dievai zino, bet jei aukletojos super, tavrka yra tai reiskias valdzia kazka teisingai daro. teisingai kiekvienas zmogus turi begales vaidmenu. vienaip elgiames su draugais, kitaip su tevais, kitaip su vaikais, kitaip vadovaudami kolektyvui...
bet vadovavimas darzeliui tegul jis buna kox nori svarbu man kad mano vaikui buti laiku sikna nuvalyta, asara, snarglys sugaudytas, pavalgydintas, o kai liudna pasodintas ant keliu ,pakalbintas ir nuramintas. visa sita mano vaikas siame darzelyje gauna, o kaip ten kam direktore sikna tarkuoj atai man visiskai px. gerai tarkuoja matyt- ir spaudziu jai desne smile.gif)
Atsakyti
Jei jusu vaikeliui buvo gerai siame darziuke, tai ko cia garsiai saukiat ir smeiziat darziuko direktore? Kai lanket sia istaiga tai kazkaip neprisijunget cia supermamose ir nepasaket savo nuomones kaip jums cia gerai, o kai isejot tai kazkaip garsiai pradejote reiksti savo nuomone? O geri darbuotojai niekur nebega, o jei kas isejo ir taip reiskia savo nuomone tai tik parodo savo isprusimo lygi ir nera apie ka cia daugiau ir kalbeti.
Atsakyti
QUOTE(LORALU @ 2011 09 07, 20:39)
Jei jusu vaikeliui buvo gerai siame darziuke, tai ko cia garsiai saukiat ir smeiziat darziuko direktore? Kai lanket sia istaiga tai kazkaip neprisijunget cia supermamose ir nepasaket savo nuomones kaip jums cia gerai, o kai isejot tai kazkaip garsiai pradejote reiksti savo nuomone? O geri darbuotojai niekur nebega, o jei kas isejo ir taip reiskia savo nuomone tai tik parodo savo isprusimo lygi ir nera apie ka cia daugiau ir kalbeti.

Nelabai supratau ar man skirta jusu zinute g.gif g.gif biggrin.gif Mat mano vienos vaikas jau atlankes si darziuka g.gif
Atsakyti
Ne ne, cia skirta Big9 si zinute.
Atsakyti
Mes tai nuo 2013 rudens eisim i darzeli, bet uzsirasem jau dabar i eile, tai kas nustebino - sekretore sako pries rudeni, kokia geguze ar birzeli ateisite i darzeli, pas direktore, pasikalbesit, pasakys del vietu (ar papuolet).. nu kazkaip istrigo tas liepiamas vizitas pas direktore doh.gif as jau beveik supratau, kad jei reiks tai biski gal ir paduoti reiks schmoll.gif nezinau.. norisi kuo arciau namu to darzelio, bet i bet koki tai irgi nesinori leisti. nu matysim, dar laiko yra, reiks paziureti apie kitus atsiliepimus
Atsakyti
tai daugumoje darželių panaši tvarka būna, kad reikia pavasarį apsilankyti. Na kai kurie patys paskambina ir informuoja ar jus patekot ar ne.
Atsakyti