QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2011 01 28, 10:36)
o mes lankem strazdelius,aukletojos geros,auklyte irgi

vaikas laimingas

dabar jau einame i kregzdutes,dirba Danguole ir Vaida,na taip pat nerealios aukletojos,tik auklyte keistoka,bet vaikas nesiskundzia,noriai eina
is esmes esu patenkinta darzeliu
Aukletojos superines, tik seimininkute tai tikrai idomi persona

Vaikus pratinant buvau kartu kelias dienas, tai istrigo ir ji man
QUOTE(Niegala @ 2011 04 14, 08:29)
Ačiū už atsakymą, o koks vardas auklėtojos-mokytojos, kuri ruošia pariangiamajai?
Jei nesikeite niekas tai Daiva
QUOTE(Alkorista @ 2011 05 18, 16:18)
Ar reikia moketi skaityti, geriau klauskit busimos mokytojos, ji geriausiai zino, ko reikalaus is mokiniu. Manau, kad pamokyti reikia tik tuos, kuriems sunkiau susikaupti, isiminti, o kurie imlus, ismoks mokykloje, nes jei nueis viska mokedami, mokytojai reiks atskirai skirti uzduotis, kad nenuobodziautu, o musu mokyklose nelabai dar praktikuojamas toks papildomas uzimtumas. O darzelio negalima kaltinti, kad neismoke skaityti, tai neieina i mokymo programa.
Taip, nera privaloma, butent toks sio darzelio vienas dazniausiai girdimu komentaru. Bet realybe kitokia, ypac kai mokykloje vaikai kiti jau puikiai skaito. Nesakau kad reikia mokinti rasyti, bet jei vaikas tik supazindinamas su raidelemis ir cia baigiasi mokslai, tai per mazai. Patys ejom i mokykla, maciau realia situacija kas ir kaip, teko daug dirbti namie, nes vaikas kompleksavo kad skaito skiemenimis, o kiti pila kaip zirnius i siena. Pasirodo kiti darzeliai moko vaikus, ne vien supazindina. Buvo minciu, kad reikejo lankyti priesmokykline grupe mokykloje, na bet vel, nesinorejo vaiko metyti, cia sava aplinka buvo. Galu gale jam patiko ten, aukletoja ganetinai gera jam buvo, viskas kaip ir tvarkoje, tik va mokslu reiketu daugiau. Nesakau mokinti rasyti, nes mokytojos pacios nori ismokyti pagal save vaikucius rasyti, bet skaityti bent skiemenimis jau butu gerai

Nes musiskis ismoko skaityti namuose, bet pasirodo tai ka ismokom buvom per mazai. jei eitume i mokykla vien su tuo bagazu ka idejo darzelyje butu matyt labai sunku
Papildyta:
Del pacio darzelio priekaistu neturiu, vaikams patinka, bent kiek susidurem tai vyresneliui labai tiko, pats verkdavo kad serga ir negali eiti i darzeli. Mazieji prasirgo daugiau nei lanke, bet aukletojos superines lopselyje, pati buvau ganetinai daug laiko tenais, kad visi pedagogai tokie butu

Kiekviena vaika panesioja, kiekvienam demesio skiria. O kiek asaru nusluoste

Tikrai auksines auklytes ir seimininkute superine, gaila net iseiti is sios grupes