Vilmija Paskelbta Šiandien, 16:26
Labas mamytes, turiu problemyte su maitinimu. Pas mane baigiasi pienelis, taip reikalingas leliului. duodu misinukus. Bet ka daryti su krutimis, jos dar kazkiek pagamina. Kada nustoti nusitraukineti. Ar laukti kol pacios nustos gaminti? Beto mano pienuka mazyle visa atpila. As nebematau prasmes jai ji duoti ir nusitarukineti sad.gif
Siaip tai yra atskiras skyrelis apie maitinima krutim

O mechanizmas toks: pieniuko gaminasi tiek kiek suvalgoma/nutraukiama. O atpylineti tavo piena gali del to, kad alergizuoja kazkas is tavo valgomu produktu. Geriau mityba savo pasikoreguok, o ne prie misineliu pereik. Nors cia aisku tavo reikalas
MurkuMurku Paskelbta Šiandien, 14:43
Sveikos, gal kas zinote, iki kokios minusines temperaturos galima su vaikiuku eiti i lauka ir kada jau neberekomenduojama? Artinasi ziema, tai ir susimasciau g.gif
maciau, kad kita savaite jau -8 prognozuoja rolleyes.gif
Kazkaip skirtingi saltiniai skirtingai nurodo: vienur raso prie -5, kitur -8, o dar kazkur skaiciau kad -10 ribine temp.
MarryJane Paskelbta 2008 11 14, 18:01
Patarimas toms, kurioms patinka mirkti vonioje. Jei nera kas paziuri kudiki, o jus labai norite pamirkt vonioje, uzdekite ant vonios galo vystymo lenta ir paguldykite vaika. Galesite mirkti kiek noresite. Jam bus idomu, dairysis ir jums ramu 4u.gif
Super patarimas

Jau pasinaudojau, o mano maze i ta tarpa dupce pasivedino