Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

yra jau babybjorn keduciu ir parduotuvese ir internete.. man jos taip patinka, bet kiek kaina kandziojasi.. Kazin nuolaidu joms buna? o devetu niekad nemaciau..
Atsakyti
mes tai turim fisher price vibro kedute,tai ji man super drinks_cheers.gif labai patinka mergaitei ten buti,tai as galiu viska pasidaryt ka man reikia namuose, ji net uzmiega joje. tik as vibracijos nejungiu,kazkaip kenksmingai ji man atrodo
Atsakyti
Turim FP vibro kedute, ji gali ir suptis, be to ji skirta iki 18 kg, taip kad ir toliau tarnaus kaip supamas kresliukas biggrin.gif
Atsakyti
bukit geros,mamytes,apsvieskit prota, pagal koki pagrindini kriteriju rinktis supynes ar tai vibro kedute? pvz.vienos supynes tik su baterijomis,kitas galima jungti su laidu i elektra,kiek girdejau,tai l.greit "sueda" baterijas?ar taip istikro yra?kas turite,pasidalinkite info,ir dar...ar didele reiksme renkantis yra svoris iki9 arba 11kg,cia t.o.ir kedutems ir supynems.aciux
Atsakyti
QUOTE(sdanra @ 2009 11 16, 21:39)
yra jau babybjorn keduciu ir parduotuvese ir internete.. man jos taip patinka, bet kiek kaina kandziojasi.. Kazin nuolaidu joms buna? o devetu niekad nemaciau..

manau, kad buna nuolaidu, uzsiregistruok naujienoms internete ir gal pataikysi..wink.gif
Atsakyti
Maciau Mothercare Babybjorn tipo kedute, tik sviesios spalvos ir jos kaina daug mazesne - iki 100 Lt. Gal kas bandet ar zinot, kuo jos skiriasi - kokybe ir pan.?
Atsakyti
aha, idomus cia daiktas, galit paziureti filmuka cia: http://www.tatamia-p...com/ENsite.html
deja, neisbandziau sios kedutes, bet peg perego gera, kokybiska firma...
Atsakyti
Mano mazyle turi ir vibro kedute ir supynes rainforest. Mieliau sedi supynese, tik kad jos uzima vietos. O vibro kedute geriau ,nes galima nesioti, pastatyt kur norisi.
Atsakyti
MEs turim vibro kedute FP Panda. Man ji labai super ir mazylei vis labiau pradeda patikti, nes dten daug veiklos su ja - ir sukasi virs galvos toks veidrodelis, ir muzikyte groja, ir vibruoja, ir barshkuciai yra, tai manau si kedute vis dar bus idomi ir kai paaugs ax.gif
Atsakyti
kas geriau vaikuciui turbut priklauso nuo kas tau labiau patinka, mat ka nuperki prie to vaikelis ir pripranta , mes pirkom supynes, ir labai super, o drauge pirko vibro kedute ir labai patenkinta, nors mano dukryte toj kedutej nesedi schmoll.gif o jos nemegsta mano supyniu biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi turim, kaip parodyta auksciau tokia supyne vibrokedute, cia nuo 0 men, naudojam nuo 1 men - dukrytei patinka ten, bet nors nuo 0 men man vistiek neramu ar nekenkia jos stuburiukui? kaip jums - nera tokiu baimiu, kas sodina 1 men mazuliukus?
na o siaip tikrai patogu labai
Atsakyti
QUOTE(mildute6 @ 2009 10 09, 08:37)
Mes buvom nupirkę Graco sūpynes su vibro. Tai būdavo rami apie 10 min po to vėl ką nors galvok. Tačiau kartais besisupdama užmigdavo. Jei iš tiesų tai nesugaliu šiuo pirkiniu  thumbup.gif

Ir mes graco naudojom. Man patiko, kad pirma, tinka iki 11 kg, o ne iki 9 kaip dauguma FP. Nrs vibro funkcijos mums neprireike, nepatiko vaikams, bet siaip supynem buvom l. patenkinti, tuirejom net devejas smile.gif Ir batareikiu menesiui uztekdavo tu vidutines kokybes Philipsu smile.gif

Papildyta:

As vibro kedutes nepikciau, nes bent jau mano nei vienam vaikui vibro funkcija nepatiko, o vat supynes net labai thumbup.gif O kad neprasautumet, galit nupirkti supynes su vibro funkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 25 sausio 2010 - 12:57