Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

Aš taip pat tik už babybjorn gultuką. Galiu pasakyti, kad tai buvo geriausias pirkinys iš visų vaikui skirtų daiktų. Paisteisino 100 proc. Vaikas buvo neramus, bet šitame gultuke kažkiek pasėdėdavo, taigi per tą laiką galima buvo pavalgyt ar pan smile.gif Berods nuo 4 mėn tai pats ir pasisupdavo kojelėm mosikuodamas, pradžioje taip vos vos, o vėliau kaip reikiant sudavosi smile.gif. Tiek, kad vėliau, kai jau išmoko sėdėti,gultukas tapo nebeįdomus. Bet iki tol - nepamainomas daiktas. Negaila nei vieno išleisto lito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigele @ 2011 02 28, 10:58)
Aš taip pat tik už babybjorn gultuką. Galiu pasakyti, kad tai buvo geriausias pirkinys iš visų vaikui skirtų daiktų. Paisteisino 100 proc. Vaikas buvo neramus, bet šitame gultuke kažkiek pasėdėdavo, taigi per tą laiką galima buvo pavalgyt ar pan smile.gif Berods nuo 4 mėn tai pats ir pasisupdavo kojelėm mosikuodamas, pradžioje taip vos vos, o vėliau kaip reikiant sudavosi smile.gif.  Tiek, kad vėliau, kai jau išmoko sėdėti,gultukas  tapo nebeįdomus. Bet iki tol - nepamainomas daiktas. Negaila nei vieno išleisto lito  thumbup.gif

Norejau pasiteirauti, o nuo kokio amziaus jus ja naudojote?
Mums jau 1 men., tai nezinau ar galiu jau guldyti maziuka si gultuka.
Atsakyti
mes irgi pirkom babybjorn gultuka, kai maziukui 2men suejo, bandem ji ten deti, bet is pradziu budavo tik isodini - ir i asaras arba kokias 5min pasedi ir nebenori. bet praejo pora savaiciu, kuo toliau tuo ilgiau jis ten pabuna - nuo pusvalandzio iki valandos smile.gif aisku, reikia su juo kalbetis, uzsiimti, bet sedi! dabar paguldytas kazkur ilgai nepabuna, nes nori jau dairytis, tai babybjorn - nepamainomas daiktas. jei neturetume, tai tektu ant ranku stacia laikyti doh.gif
QUOTE(sraigele @ 2011 02 28, 10:58)
Aš taip pat tik už babybjorn gultuką. Galiu pasakyti, kad tai buvo geriausias pirkinys iš visų vaikui skirtų daiktų. Paisteisino 100 proc. Vaikas buvo neramus, bet šitame gultuke kažkiek pasėdėdavo, taigi per tą laiką galima buvo pavalgyt ar pan smile.gif Berods nuo 4 mėn tai pats ir pasisupdavo kojelėm mosikuodamas, pradžioje taip vos vos, o vėliau kaip reikiant sudavosi smile.gif.  Tiek, kad vėliau, kai jau išmoko sėdėti,gultukas  tapo nebeįdomus. Bet iki tol - nepamainomas daiktas. Negaila nei vieno išleisto lito  thumbup.gif

maniskis tai labai judrus, visalaik supuojasi. tuoj 3men sueis ir jau supa kedute kaip reikalas smile.gif
QUOTE(Kristi78 @ 2011 03 08, 14:28)
Norejau pasiteirauti, o nuo kokio amziaus jus ja naudojote?
Mums jau 1 men.,  tai nezinau ar galiu jau guldyti maziuka si gultuka.

ten pagal kg raso, man atrodo, nuo kadagalima. mes tai nuo 2men pradejom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astinka*: 28 kovo 2011 - 13:30
Sveikos mamytės 4u.gif

Labai visos giriat BabyBjorn gultukus, bet man toks klausimėlis iškilo... Tie gultukai visiškai atrodo paprastučiai (gal ir geri, nesiginčysiu), be žaisliukų. Ar vaikučiai turi kuom užsiimt juose? Lyginu kad ir su FP gultukais, kurie spalvoti, ryškūs, su žaisliukais ant lanko, muzikytės, vibro. Mąstau kokie "pribumbasai" gali būti reikalingi gultuke? ax.gif Na tie BabyBjorn tokie stilingi, gražūs, bet visada įsivaizduodavau, kad vaikučiams reikia spalvotų, ryškių... biggrin.gif Kai taip visos giriat, pasidalinkit paslaptimi kas būtent tuose gultukuose jūsų mažyliams patinka? blush2.gif Ir... padėkit apsispręst kurį pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2011 03 30, 12:36)
Sveikos mamytės  4u.gif

Labai visos giriat BabyBjorn gultukus, bet man toks klausimėlis iškilo... Tie gultukai visiškai atrodo paprastučiai (gal ir geri, nesiginčysiu), be žaisliukų. Ar vaikučiai turi kuom užsiimt juose? Lyginu kad ir su FP gultukais, kurie spalvoti, ryškūs, su žaisliukais ant lanko, muzikytės, vibro. Mąstau kokie "pribumbasai" gali būti reikalingi gultuke?  ax.gif Na tie BabyBjorn tokie stilingi, gražūs, bet visada įsivaizduodavau, kad vaikučiams reikia spalvotų, ryškių...  biggrin.gif Kai taip visos giriat, pasidalinkit paslaptimi kas būtent tuose gultukuose jūsų mažyliams patinka?  blush2.gif Ir... padėkit apsispręst kurį pirkti  biggrin.gif

yra ir prie babybjorn zaisliukas, kuris dedasi prieky, bet ji reikia atskirai pirkti:
http://www.babybjorn...ies/wooden-toy/
mes tokio neturim. maniskis zaisliukais per daug kol kas nesidomi, ziuri, bet neiima.
jam, manau, babybjorn patinka, kad jis gali dairytis aplink. o as visada kalbu su juo, tai jam to ir uztenka, kad ten sedetu. be to, gultukas siubuoja, kai vaikas juda, pas mane jis vietoj nenustygsta, tai ir supasi ten mirksiukas.gif
mes pirkom, nes mano drauge toki turejo ir labai isgyre blush2.gif
Atsakyti
Pas mene stai tokia
http://www.prekesvai...m/a/malpka1.jpg
mazyliai ji labai patinka, naudoju nuo dveju menesiu
Atsakyti
Mes taip pat turime Babybjorn gultuka, norejau paskaityti, nuo kokio amziaus naudojasi mamos, nes man jis pasirode geriausias ir labai norejom tokio, bet kai savo pediatres paklausem nuomones (mes savo vaika 2 savaiciu kartais sodindavom, bet labai mazai, dazniausiai miegodavo lovyteje dar kol kas), tai kategoriskai PRIES pasisake, nes atrama nugarai ne kieta, bet kai pagalvoju, tai ko gero tik sito gultuko ir yra minksta, kitu keduciu juk kietos (na su kokiu nors paminkstinimu), ar as klystu. Gal kas gali oakomentuoti. Dekoju.
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
mes turejom nupirke FP supynes, bet kazkaip nelabai patiko, kaip lelius turejo guleti, kazkaip labai staciai atrode...tai labai trumpai mes ir tenaudojom. taip pat buvom nupirke FP gultuka, tai super dalykas, pasodindavau, ismoko pats suptis, uzsiimdavo, ir is pradziu joje maitindavau smile.gif na, man tai labai super dalykas wink.gif
Atsakyti
mes turejom ir pusuokles ir vibro kedute. Supuoklese kazkaip baugoka buvo ji guldyti, nes atrodo, kad labiau sedi, o ne guli...tai panaudojom gal nuo kokiu 2 men iki 3 men. O vibro kedute, vibro niekada nejungdavom, kazkaip sako, kad negerai, tai naudojom irgi nuo mazu dienu, iki kol ismoko sedeti. labai tiko ir patiko smile.gif kitam vaikui net pasilikau smile.gif smile.gif
Atsakyti
turim supynes jose mielai supasi nuo 2men.bent jau mum tai superinis daiktas jai kad a turesim antra vaika taip pat vel pirsim butinai.
Atsakyti
as irgi pasisakau tik uz babybjorn gultuka, o del sveikumo, galima pasidometi ir pasiskaityti, kad jis is visu keduciu sveikiausias, ne veltui jo tokia kaina,o principas toks paprastas 4u.gif
Atsakyti