Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

QUOTE(July @ 2007 10 20, 00:44)
Autokeduteje tikrai vaikuciui labai nepatogu. Musiske joje istveria labai neilgai tik tiek kiek reikia nuvaziuoti i prekybos centra apsipirkti, nes jinai vis delto "supresuoja" vaika biggrin.gif
O mes pirkom dar ir namine kedute, kuri yra laabai patogi, supasi, ir ant lanko galima visokiu zaislu prikarstyti. Sodiname nuo antro menesio. Is pradziu nelabai patiko, o dabar neisivaizduoju kaip as visus darbus nusidirbciau be tos kedutes thumbup.gif
Mano va tokia
http://www.mothercar...M...31&mcb=core

Jei nepaslaptis tai kur pirkote( ar uzsienyje) ir kiek kainavo?
Ar yra gulima padetis?
Atsakyti
Mes irgi be tokiu keduciu apsiejome, nors jei laika atsukus atgal, tai tikriausia nusipirkciau: ne tiek jau daug kainuoja, o jei vaikuciui patinka, mama turi puiku "pagalbininka".
Mes trumpam i savo autokedute idedavom ,kai au paciam labai atsibosdavo guleti. Musiske patogi: galima fiksuoti stabilia padeti, galima daryti supama. Bet ilgiau nei 15min vaiko joje namie vis tiek nelaikydavau.
Atsakyti
Specialiai pirkome Chicco maitinimo kedute, 2007 m. modeli, kadangi ja galima atlosti i beveik gulima padeti ir yra 4 ratukai, galima kur nori nusivezti lengvai- i virtuve, vonia ar pan. I ja sodinome nuo 4 men. trumpam.
Kad jau vaikucio stuburas pakankamai stiprus tiek, kad galima butu laikyti pasodynta ilgiau, ta nesunku pamatyti patiems- sedi nesusmukes, patogiai, gan tvirtai. Zodziu, kol pacios matote, kad vaikiukas pasodintas smunka, krypsta i sona ir pan., vadinasi dar nereikia forsuoti. Reikia dar truputi truputi palaukti ir netrukus sustipres smile.gif
Atsakyti
Mes su pirma dukra nenaudojom, bet su antra tai kuo puikiausiai naudojomes namine kedute. Ten yra gulima padetis. O vaikiukui augant galima vis po truputi kelti atloseli, kad galetu labiau tyrineti aplinka. Tikrai thumbup.gif daiktas.
Atsakyti
o as irgi naudoju auto kedute, jau nuo poros menesiu isisodindavau ji ten, kad galeciau valgyt sau pasidaryt ar pan. iki siol joje sedi ir visai jam ten patogu, kojom ploja, zaidzia biggrin.gif kol kas tikrai nereikejo nieko kito. ir pasupuot joje galima. tik dabar jau nebegaliu palikt ant stalo, nes labai spardosi, bijau, kad nuciuos su visa kede ax.gif uztai dedu ant vezimo remo ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
Mes namine kedute pradejom naudoti nuo 4 men. (FP iki 18 kg., be gulimos padeties) Kedute buvo vienintelis issigelbejimas namie, nes nerekedavo istisai ant ranku nesioti soske.gif
Atsakyti
As pradejau det nuo 1.5men.ji vibravo,tai maze joje ir uzmigdavo,o paskui perkeldavau i lovyte.
Atsakyti
Aš nenaudoju autokėdutės, nemanau, kad besiformuojantiems vaiko kauliukams, ypač stuburiukui, tos autokėdutės išeitis. Jos tinkamos tik saugiai vaiką vežti!
Rekomenduoju kėdutę Babybjorn. Pirkom Baby Center Banginyje. Aišku, ji dvigubai brangesnė už visas plastamasines, bet kokia ji nuostabi! thumbup.gif Visų pirma, labai patraukė specialiai sertifikuotas jos modelis- specialiai pritaikyta nugarytei, todėl niekaip jos nepažeis ir vaikučiui labai patogu. Mes naudojam nuo 1 mėn. Sistemėlė ten tokia, kad vaikas joje net miegoti gali, nes stuburiukas ne sulenktas, o tiesus ir yra trys pozicijos-miegui gulsčia, vidutinė ir stati, kai vaikui jau knieti dairytis. Man ši kėdutė yra pats superinis dalykėlis iš visų ką pirkom leliukui ir nors brangi, atsipirko jau tūkstančius kartų! Ji puikiai susilanksto ir visai neužima vietos (kaip sulankstyti tą žaislų barškančią plastmasinę?), todėl mes imam į mašiną ir visur ją vežamės-į viešbučius, pas senelius, net į saunos priešpirtį thumbup.gif
Dar pliusas toks, kad tinka iki berods 15kg,vadinasi, tikrai ilgai. Vaikas pats judina kojytes, kėdutė supasi. Mano draugė turi tą plastmasinę, tai vaikas neturi tiek jėgos, kad ją išsupti, be to užsegimas toks žemas, kad smarkesnis vaikas, toks įspūdis, per viršų persisvertų doh.gif Kai pasodinau sąvają, labai nepatiko schmoll.gif Geriau sumokėti daugiau, užtat kokį daiktą namie turėsit! Vasarą aš į terasą ją išsinešdavau, o dar ir dabar neturim maitinimo kėdutės, šitoj maitinam.
Prirašiau daug, bet draugai mūsų paklausę įsigijo, toookkiee patenkinti!
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2007 11 21, 14:48)
Aš nenaudoju autokėdutės, nemanau, kad besiformuojantiems vaiko kauliukams, ypač stuburiukui, tos autokėdutės išeitis. Jos tinkamos tik saugiai vaiką vežti!
Rekomenduoju kėdutę Babybjorn. Pirkom Baby Center Banginyje. Aišku, ji dvigubai brangesnė už visas plastamasines, bet kokia ji nuostabi!  thumbup.gif Visų pirma, labai patraukė specialiai sertifikuotas jos modelis- specialiai pritaikyta nugarytei, todėl niekaip jos nepažeis ir vaikučiui labai patogu. Mes naudojam nuo 1 mėn. Sistemėlė ten tokia, kad vaikas joje net miegoti gali, nes stuburiukas ne sulenktas, o tiesus ir yra trys pozicijos-miegui gulsčia, vidutinė ir stati, kai vaikui jau knieti dairytis. Man ši kėdutė yra pats superinis dalykėlis iš visų ką pirkom leliukui ir nors brangi, atsipirko jau tūkstančius kartų! Ji puikiai susilanksto ir visai neužima vietos (kaip sulankstyti tą žaislų barškančią plastmasinę?), todėl mes imam į mašiną ir visur ją vežamės-į viešbučius, pas senelius, net į saunos priešpirtį  thumbup.gif
Dar pliusas toks, kad tinka iki berods 15kg,vadinasi, tikrai ilgai. Vaikas pats judina kojytes, kėdutė supasi. Mano draugė turi tą plastmasinę, tai vaikas neturi tiek jėgos, kad ją išsupti, be to užsegimas toks žemas, kad smarkesnis vaikas, toks įspūdis, per viršų persisvertų  doh.gif Kai pasodinau sąvają, labai nepatiko  schmoll.gif Geriau sumokėti daugiau, užtat kokį daiktą namie turėsit! Vasarą aš į terasą ją išsinešdavau, o dar ir dabar neturim maitinimo kėdutės, šitoj maitinam.
Prirašiau daug, bet draugai mūsų paklausę įsigijo, toookkiee patenkinti!

o kiek ta kedute kainavo? siaip mes Kaune gyvenam bet gal verta nuvaziuot ir i Vilniu jei tau taip patiko.
Atsakyti
newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jure***: 11 gruodžio 2007 - 15:43
Supynes nuo gimimo ar verta pirkti??? kiek laiko jomis naudojotes? ar vaikams jose patinka? g.gif
Atsakyti
mes turejome tokias supynes FP firmos.... visiems rekomenduociau thumbup.gif maziui patikdavo, budavo, kad ir uzmigdavo....

manau, kad individualiai - nuo vaikiuko priklauso......

sekmes apsisprendziant!!!!! bigsmile.gif

Atsakyti