Įkraunama...
Įkraunama...

Ievulios Kristupas

user posted image
Fainas berniukas thumbup.gif Bet tetis tai pavarges atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Jis čia nemiegojo, o pasinėrė į maldą laugh.gif todėl ir užsimerkė. Tikras katalikas biggrin.gif
Nu gi fainuolis tas Kristupėlis: ir gražus, ir stiprus, ir prie bajerio. Gaila, kad jam mano Medutė ne pora pasirodė sad.gif Bet gal dar persigalvos g.gif
Atsakyti
Ajajai koks grazuolis Kristupas wub.gif wub.gif , o mes jug viena diena gime thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kadangi man mano budulis irgi labai grazus wub.gif tai sakau, gal ta diena gimusiems Dievulis grozio nepagailejo (tikekimes, kad ne tik grozio... laugh.gif laugh.gif ) heart.gif
Atsakyti
user posted image

Tikras grazuoliukas ir fainiuoliukas tas musu bendravardis wub.gif Jau taip saldziai miega, matyt nukankino teveliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (tarka @ 2004 10 27, 12:29)
Jis čia nemiegojo, o pasinėrė į maldą laugh.gif todėl ir užsimerkė. Tikras katalikas biggrin.gif
Nu gi fainuolis tas Kristupėlis: ir gražus, ir stiprus, ir prie bajerio. Gaila, kad jam mano Medutė ne pora pasirodė sad.gif Bet gal dar persigalvos g.gif

Tarka, dar ne viskas prarasta biggrin.gif . Juk ne paskutinis meetas, bus dar progu artimiau susipazinti thumbup.gif
Atsakyti
Na jau labai gražuoliukas
Atsakyti
Oi oi koks gražumėlis heart.gif Ir tėvai tokie visai nieko laugh.gif nenuostabu, kad vaikas gražus gavosi laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif niu jau kooooooooooooooooooooooooooooooksssssssssssssss grooooooooooooooooooooooooooooožissssssssssssssss wub.gif kokiooooooooooooooooooooooooooooooooos foto gražiossssssssssssssssss thumbup.gif wub.gif vienžo be žo rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
KRISTUPAS PRISTATO "KORLEJOS" RUDENS-ZIEMOS KOLEKCIJA thumbup.gif

Playboy zuikutis

user posted image

Kung fu meistras

user posted image

Paziurekite, kokios mano kojos

user posted image

Truputi pavargau pozuoti

user posted image

Ko cia spoksot i mane?

user posted image

Paziurekite geriau, koks mano smelinukas

user posted image

user posted image

Oranzinis tigras ant oranzines sofos

user posted image
Atsakyti
NU JAU KOKS FAUNUOLIS TAS BICAS IR KOLEKCIJA ANT BICO thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ievulia, labai grazus tavo sunelis, labai grazios jusu nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
Nugi grožis to Kung Fu meistro thumbup.gif ...
Tikras manekenas kolekcijoms pristatinėti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti