Įkraunama...
Įkraunama...

foto sesija pas Zolle

QUOTE (Koste @ 2004 10 27, 07:37)
Rokute su Roku, Eglek su Dovydu ir Kendi su Ruta laukia kavos....

KOSTE KOSTE nono.gif GERIAU ISIZIUREK AR TIKRAI Dovyda RANKOSE LAIKAU..
OI MAMKA doh.gif

hah.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglek: 27 spalio 2004 - 12:23
QUOTE (eglek @ 2004 10 27, 13:21)
Aciu Zolle us plota, taip faina buvo, o ir kava tai niam niam thumbup.gif
Linkejimai Ogiui nuo Dovydo wink.gif

mum irgi buvo labai smagu user posted image user posted image
jau laikiam kito meeto.

p.s. beje taboru tai mano mama pavadino, biškį pakraupus buvo doh.gif bet nieko wink.gif
Atsakyti
O gal kas nori is mano fotkiu reportaza padaryt?
pas mani kompas uzluzes buvo, nes diskas subiro, tai dabar tokiu palaikiu laikinai naudojames, tai ten nelabai normaliai programkiu eina sudet sad.gif o nuotraukas mazint reikia su kazkuo... Nu dar bandysiu sukelt i koki nors webini albuma
Atsakyti
matosi, kad fainai pasibuvot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Dzordza @ 2004 10 27, 13:32)
pas mani kompas uzluzes buvo, nes diskas subiro, tai dabar tokiu palaikiu laikinai naudojames, tai ten nelabai normaliai programkiu eina sudet sad.gif o nuotraukas mazint reikia su kazkuo... Nu dar bandysiu sukelt i koki nors webini albuma

tai tu jei gali sudėk į tą FTP kur man siuntei, aš sutvarkyčiau
Atsakyti
Ikeliau, jei reikia persiust adresa atsiusiu i az

Sudejau visas kurios pavyko. Parink ten savo nuoziura. Siaip tai kadangi dideles nuotraukos gali siust ilgai.
Atsakyti
QUOTE (zolle @ 2004 10 27, 13:46)
QUOTE (Dzordza @ 2004 10 27, 13:32)
pas mani kompas uzluzes buvo, nes diskas subiro, tai dabar tokiu palaikiu laikinai naudojames, tai ten nelabai normaliai programkiu eina sudet sad.gif o nuotraukas mazint reikia su kazkuo...  Nu dar bandysiu sukelt i koki nors webini albuma

tai tu jei gali sudėk į tą FTP kur man siuntei, aš sutvarkyčiau

laukiam laukiam clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (zolle @ 2004 10 27, 09:56)
babble, nori, aš tau medutės akytes atsiųsiu nemažintą, nu man ta fotkė super thumbup.gif .

Ar tu jau tiek ir tiek savo manekenės fotkių turi? tongue.gif

BUTINAI atsiusk..laukiam laukiam
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 10 27, 12:24)
KOSTE KOSTE nono.gif GERIAU ISIZIUREK AR TIKRAI Dovyda RANKOSE LAIKAU..
OI MAMKA doh.gif

hah.gif

o bozhe bozhe blush-anim-cl.gif doh.gif rolleyes.gif blink.gif , teisingai, taigi laikai mano Kosta laugh.gif

O tu irgi, kaip turgaus boba, reki cia ant viso forumo, kad truputeli suklydau laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
nu vat aiskeja po biski meetu itaka musu organizmui - mamos nebepazista savo vaiku laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Koste @ 2004 10 27, 14:06)
o bozhe bozhe blush-anim-cl.gif doh.gif rolleyes.gif blink.gif , teisingai, taigi laikai mano Kosta laugh.gif

O tu irgi, kaip turgaus boba, reki cia ant viso forumo, kad truputeli suklydau laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ale kaip smagu taip suklydus pagauti laugh.gif

Atsakyti
QUOTE (Racegirl @ 2004 10 27, 14:27)
nu vat aiskeja po biski meetu itaka musu organizmui - mamos nebepazista savo vaiku laugh.gif

As sakau, nebegalima Kostes niekur kviesti..
Atsakyti