QUOTE (Koste @ 2004 10 27, 07:37) |
Rokute su Roku, Eglek su Dovydu ir Kendi su Ruta laukia kavos.... |
KOSTE KOSTE

OI MAMKA

QUOTE (eglek @ 2004 10 27, 13:21) |
Aciu Zolle us plota, taip faina buvo, o ir kava tai niam niam ![]() Linkejimai Ogiui nuo Dovydo ![]() |
mum irgi buvo labai smagu

jau laikiam kito meeto.
p.s. beje taboru tai mano mama pavadino, biškį pakraupus buvo

O gal kas nori is mano fotkiu reportaza padaryt?
pas mani kompas uzluzes buvo, nes diskas subiro, tai dabar tokiu palaikiu laikinai naudojames, tai ten nelabai normaliai programkiu eina sudet
o nuotraukas mazint reikia su kazkuo... Nu dar bandysiu sukelt i koki nors webini albuma
pas mani kompas uzluzes buvo, nes diskas subiro, tai dabar tokiu palaikiu laikinai naudojames, tai ten nelabai normaliai programkiu eina sudet

matosi, kad fainai pasibuvot

QUOTE (Dzordza @ 2004 10 27, 13:32) |
O gal kas nori is mano fotkiu reportaza padaryt? pas mani kompas uzluzes buvo, nes diskas subiro, tai dabar tokiu palaikiu laikinai naudojames, tai ten nelabai normaliai programkiu eina sudet ![]() |
tai tu jei gali sudėk į tą FTP kur man siuntei, aš sutvarkyčiau
Ikeliau, jei reikia persiust adresa atsiusiu i az
Sudejau visas kurios pavyko. Parink ten savo nuoziura. Siaip tai kadangi dideles nuotraukos gali siust ilgai.
Sudejau visas kurios pavyko. Parink ten savo nuoziura. Siaip tai kadangi dideles nuotraukos gali siust ilgai.
QUOTE (zolle @ 2004 10 27, 13:46) | ||
tai tu jei gali sudėk į tą FTP kur man siuntei, aš sutvarkyčiau |
laukiam laukiam

QUOTE (eglek @ 2004 10 27, 12:24) |
KOSTE KOSTE ![]() OI MAMKA ![]() ![]() |
o bozhe bozhe

O tu irgi, kaip turgaus boba, reki cia ant viso forumo, kad truputeli suklydau

nu vat aiskeja po biski meetu itaka musu organizmui - mamos nebepazista savo vaiku

QUOTE (Koste @ 2004 10 27, 14:06) |
o bozhe bozhe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O tu irgi, kaip turgaus boba, reki cia ant viso forumo, kad truputeli suklydau ![]() ![]() ![]() |
Ale kaip smagu taip suklydus pagauti

QUOTE (Racegirl @ 2004 10 27, 14:27) |
nu vat aiskeja po biski meetu itaka musu organizmui - mamos nebepazista savo vaiku ![]() |
As sakau, nebegalima Kostes niekur kviesti..