Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas prasidėjo žiemą

Kaip graziai parasei wub.gif wub.gif cray.gif Na ir zinoma linkime Tau ir Tavo Azuoleliams sveikatytes ir .....mazos sesytes(kadanors) wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na, mama turi du sūnus ąžuolus mirksiukas.gif Aukit sveiki 4u.gif
Atsakyti
XY:) sugraudinai nerealiai wub.gif wub.gif augit stiprus ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
skaičiau ir šiurpuliukai po kūną bėgiojo thumbup.gif
beprotiškai fantastiška gimdymo istorija mirksiukas.gif ir dar už širdies griebianti wub.gif
šaunuolė XY:)
Atsakyti
Tikrai stebuklu buna.. XY - saunuole!!! wub.gif Labai grazi tavo istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O kai cia prisijungti prie bendraamziu?A? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskitelis: 13 gruodžio 2006 - 22:36
ech kaip smagu buti dvieju pypliu pasaulio centru..ryta akytes iesko taves,diena rankytes tiesia i tave,pietu miegelis prasideda tavo glebi,vakaras baigiasi lopsine is tavo lupu ir siltu,mylinciu buciniu 4u.gif aukit stiprus..o as netikiu stebuklais verysad.gif bet vis dar tikiuosi,kad mano angelelis ateis pas mane..
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif XY:) nuostabi istorija wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės už šiltus žodžius 4u.gif

QUOTE(mergyte23 @ 2006 12 13, 22:47)
ech kaip smagu buti dvieju pypliu pasaulio centru..ryta akytes iesko taves,diena rankytes tiesia i tave,pietu miegelis prasideda tavo glebi,vakaras baigiasi lopsine is tavo lupu ir siltu,mylinciu buciniu 4u.gif aukit stiprus..o as netikiu stebuklais verysad.gif  bet vis dar tikiuosi,kad mano angelelis ateis pas mane..

Pati susižėlinau beskaitydama tavo postą, kai tai vyksta kasdieną-ne taip tai išskiri ir sureikšmini, žinoma džiaugiuosi ir vertinu tai ką turiu, tik gal ne taip dažnai kaip turėčiau... unsure.gif

O kodėl netiki? Tikėjimas labai stiprus ginklas kovoje su gyvenimo baimėm, nuoskaudom ir vilčių dužimu. Išsilaižai žaizdas ir vėl galvą keli naujiems bandymams ir potyriams. Kas mūsų nenužudo, tas mus stiprina ir kai uždarytos visos durys, tai bent vienas langas būna paliktas atviras. O aš TIKIU, kad tau viskas bus gerai, gal ne šiandien, gal net ne su tuo žmogum su kuriuo esi, gal ne čia...., gal kažkur kur baigiasi vaivorykštė... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XY:): 13 gruodžio 2006 - 23:58
QUOTE(XY:) @ 2006 12 13, 23:58)
Ačiū, mergaitės už šiltus žodžius  4u.gif
Pati susižėlinau beskaitydama tavo postą, kai tai vyksta kasdieną-ne taip tai išskiri ir sureikšmini, žinoma džiaugiuosi ir vertinu tai ką turiu, tik gal ne taip dažnai kaip turėčiau... unsure.gif

O kodėl netiki? Tikėjimas labai stiprus ginklas kovoje su gyvenimo baimėm, nuoskaudom ir vilčių dužimu. Išsilaižai žaizdas ir vėl galvą keli naujiems bandymams ir potyriams. Kas mūsų nenužudo, tas mus stiprina ir kai uždarytos visos durys, tai bent vienas langas būna paliktas atviras. O aš TIKIU, kad tau viskas bus gerai, gal ne šiandien, gal net ne su tuo žmogum su kuriuo esi, gal ne čia...., gal kažkur kur baigiasi vaivorykštė... smile.gif

va cia tai nerealiai pasakyta cray.gif
ir gimdymo istorija grazi thumbup.gif turbut net sakyt nereikia kad augtumet dideli ir stiprus,nes jau ir dabar tokie esat biggrin.gif
Atsakyti

i 
Šis pasakojimas konkurse "Mano gimdymo istorija" (2006 gruodis) laimėjo III-ąją vietą ir yra apdovanotas bronzos medaliu!

user posted image
Atsakyti
Sveikinam!! Sveikinam Sveikinam!!!!!! 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti