Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas prasidėjo žiemą

XY:) thumbup.gif istorija wub.gif už širdies griebianti 4u.gif
Atsakyti
XY, dideliausi sveikinimai Tau sulaukus Dukrytės wub.gif Esi šaunuolė bigsmile.gif Dideliausios sėkmės ir sveikatos, auginant vaikučius, tegul mažylė užauga aukštuke.... biggrin.gif 4u.gif
Sveikatytės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolina @ 2008 03 28, 09:56)
XY:)  thumbup.gif istorija wub.gif už širdies griebianti  4u.gif

Labai malonu iš tavęs girdėti pagiriamąjį žodį..rimtai, labai ačiū 4u.gif

QUOTE(Jenny;) @ 2008 04 02, 20:24)
XY, dideliausi sveikinimai Tau sulaukus Dukrytės  wub.gif  Esi šaunuolė  bigsmile.gif  Dideliausios sėkmės ir sveikatos, auginant vaikučius, tegul mažylė užauga aukštuke....  biggrin.gif  4u.gif
Sveikatytės  bigsmile.gif

Taip..., jau turim mažą (4400g. yess.gif , už brolius lengvesnė 200-300g.) kruopytę wub.gif KATRĖ vardu cool.gif Esam labai laimingi, o ji..., o ji tokiais juodais plaukiukais........ ax.gif

Dabar jau labai rimtai raitojuos rankoves ir kimbu vyresnėlio istoriją kurbti cool.gif O tada jau ir Katrė eilė ateis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(XY:) @ 2008 04 03, 10:29)
Labai malonu iš tavęs girdėti pagiriamąjį žodį..rimtai, labai ačiū 4u.gif
Taip..., jau turim mažą (4400g. yess.gif , už brolius lengvesnė 200-300g.) kruopytę wub.gif KATRĖ vardu cool.gif  Esam labai laimingi, o ji..., o ji tokiais juodais plaukiukais........ ax.gif

Dabar jau labai rimtai raitojuos rankoves ir kimbu vyresnėlio istoriją kurbti cool.gif O tada jau ir Katrė eilė ateis wub.gif

žinau, žinau kad Katrė wub.gif Skaičiau aš pas jus temoje, nes įdomu man buvo kaip Katrė bigsmile.gif Lauksim ir kitų istorijų ax.gif
Atsakyti
Labai graži, šilta, jausminga istorija wub.gif O jau Vinciukas tai tikrai milžiniukas gimė blink.gif Būkite laimingi ir sveiki 4u.gif Sveikinu susilaukus ir dukrytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 04 03, 19:56)
žinau, žinau kad Katrė  wub.gif  Skaičiau aš pas jus temoje, nes įdomu man buvo kaip Katrė  bigsmile.gif Lauksim ir kitų istorijų ax.gif

Dabar pribrendo vyriausio laikas štai ČIA smile.gif O po kiek laiko bus ir Katryts ax.gif

QUOTE(ingere @ 2008 04 10, 10:41)
Labai graži, šilta, jausminga istorija wub.gif O jau Vinciukas tai tikrai milžiniukas gimė blink.gif Būkite laimingi ir sveiki 4u.gif Sveikinu susilaukus ir dukrytės wub.gif

Taaaip, abu berniukai tikri dičkiai, mergytė lengvesnė "gavosi" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(XY:) @ 2006 12 13, 12:14)
VISKAS PRASIDĖJO ŽIEMĄ

Oj, kaip smagu skaityti tokias istorijas. Beje, testuką dareisi per mano gimtadienį. bigsmile.gif
O dar smagiau matyti, kad susilaukėt dar vieno vaikiuko. Mergytės. wub.gif Ech... Gražu. SVEIKINU dar kartelį. 4u.gif
Atsakyti
Labai gražu wub.gif
Atsakyti
labai grąži istorija 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 05 19, 15:52)
4u.gif  sveikinimai  4u.gif  4u.gif

SU KUO? rolleyes.gif bigsmile.gif Paskutiniu metu susidėjo daug progų cool.gif Ačiū, bet kokiu atveju biggrin.gif
Atsakyti

Turbūt su dukrytės gimimu ir gimimo diena? g.gif biggrin.gif
Atsakyti