QUOTE(naminukė @ 2017 12 10, 22:40)
Mes Vilniuje, Lazdynuose. Tiesiog, kai vyras pirmos dienos pavakare kalbėjosi su gydytoju, tai buvo pasakyti, kad Anglijoj vien aspirinu būtų gydoma, o čia tai jau moderniau.. Atsiprašau, apie lašelines pamiršau parašyt. Jas statė ir dabar dar stato, bet kaip slaugytoja sakė, tai rytais būna kažkas su vaistais, o vakare vien fiziologinis tirpalas, kad kraują skystintų.. Tablečių gal buvo, bet nežinau kokios, nes gydytojo atrast nebepavyksta, nes mes nueinam pavakary, o jis darbą baigia arba per pietus, arba dirba priėmime. Tikriausiai teks būti atkaklesniems ir ne tokiems patikliems... verysad.gif  Tad dabar ir bandau išsiaiškint, kas priklauso ir ko galima paprašyti... Kada reikia pradėti atstatomąsias procedūras, jei žmogus sąmoningas, noriai bendrauja, tik nevaikšto?

Tada viskas gerai, nesijaudinkite. Vadinasi, nebeišėjo ligos progreso sustabdyti. Pagal tai ką rašėte iš pradžių, tai galima buvo pagalvoti, kad taip "angliškai" ir gydė, tik aspirinu (žinau tokių atvejų ir apie Lietuvą).
Tegu tik laiko ligoninėje, galutinai stabilizuoja, nes reabilitacijoje po to per sunku gali būti. Ten jau perdaug negaili, mankštos stiprios, aparatus nustato ypač į amžių atsižvelgdami, jei amžius nesenas, tai negaili, būna atvejų, kad pasirodo, kad net per smarku tikriausiai buvo, tai kai kurie pacientai net atkrenta, atgal ligoninėje atsidūria, tada vėl iš naujo į reabilitaciją grąžinami.
Žodžiu, kantrybės, viską paskirs savu laiku ir tikėkitės geriausio, kad išsikapstys smile.gif