Įkraunama...
Įkraunama...

"Volungės" pradinė mokykla

mano vaikai lanko šią mokyklą.
visi klasiokai kokie buvo pirmoje klasėje tebėra dabar ir niekas neperkėlė nieko į kitą klasę, kad kažkas uždirba mažiau.

per pertraukas esant minusinei temperatūrai vaikų į kiemą neleidžia. maniškiai sako, kad jie neina, nes mokytoja tai draudžia.

išvis išeiti už mokyklos ribų pamokų metu neleidžiama, tad į parduotuves vienmarškiniai nelakioja.
mano trečiokai jau, nemanau, kad meluotų čia dėl tokių dalykų.
Atsakyti
As kol kas irgi labai patenkinta- maza, jauki mokykla, saunios mokytojos thumbup.gif Ko daugiau benoreti savo vaikui?
Atsakyti
Visiškai iš piršto laužtas briedas, kad vaikai skirstomi į klases pagal tėvų pareigas, darbo užmokestį ar darbovietės prestižą lotuliukas.gif . Rašydami prašymą priimti vaiką į mokyklą prašėmės pas konkrečią mokytoją, o ne į A ar C klasę. Pas norimą mokytoją ir patekom. Ja iki šiol nenusivylėm ir džiaugiamės, kad vaikams ji taip pat patinka. Paviešinti darbovietes reikėjo pildant visokius popierius, mokslo metų pradžioj praėjus tėvų susirinkimui. Atvirai pasakius, aš net nesidomėjau kur dirba mūsų klasės tėvai, tuo labiau man neįdomu kokių šiškų ar ne šiškų vaikai mokosi paralelinėse klasėse.
Atsakyti
Viskas tvarkoj su šita mokykla, mano sūnus šiemet baigs ketvirtą klasę- ir rūpestis, kur toliau... O pradinukams juk svarbiausia mokytoja, mes pasirinkom tikrai labai gerą , ji bus kitais metais pirmokų, kam įdomu,galiu parekomenduot. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geraszmogus: 25 vasario 2009 - 09:24
QUOTE(geraszmogus @ 2009 02 25, 10:23)
Viskas tvarkoj su šita mokykla, mano sūnus šiemet baigs ketvirtą klasę- ir rūpestis, kur toliau... O pradinukams juk svarbiausia mokytoja, mes pasirinkom tikrai labai gerą  , ji bus kitais metais pirmokų, kam įdomu,galiu parekomenduot. ax.gif



Labai labai domintų info apie būsimų pirmokų mokytojas. Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaske: 03 kovo 2009 - 18:21
Mano dukra siemet baigs 4 klase, tikrai labai sauni mokykla ir mokytoja buvo. Dukra visada su noru eina i mokykla ir mokytoja labai moka motyvuot vaikus, daug su jais uzsiima, ivairias isvykas organizuoja. Man minusas dabar tik tas, kad reik iseit ir bijau kad vaikui trauma nebutu keist mokyklos, kad naujoj klasej pritaptu tai dabar vien del to dvejoju ar teisingai dariau leisdama i pradine mokykla. Bet vaikas tikrai labai gerai jautesi. Musu mokytoja Daiva tikrai labai sauni ir gera pedagoge.
Atsakyti
Mums irgi rupi kokios bus pirmoku mokytojos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irisa: 07 kovo 2009 - 00:23
QUOTE(Irisa @ 2009 03 07, 01:19)
Mums irgi rupi kokios bus pirmoku mokytojos 4u.gif




Viena tai tikrai bus labai gera... 4u.gif
Atsakyti
Nuskambėjo ketvirtokams paskutinis skambutis Volungės pradinėje mokykloje.Labai noriu padėkoti mokytojai JŪRATEI už kantrybę,gerumą ir meilę vaikams.Pirmokėliai turės tikrai labai malonią ir šaunią mokytoją.
Atsakyti


Labai rekomenduoju mokytoją Daivą, mes baigėm šiemet šią pradinę mokyklą- viskas labai puiku. 4u.gif
Atsakyti
O kiek siemet baige ketvirtu klasiu sioje mokykloje?
Atsakyti
manau, kad 4 baige, o pirmu zada buti 2-3, kiek susirinks vaikuciu
Atsakyti