Įkraunama...
Įkraunama...

"Volungės" pradinė mokykla

Darželyje sužinojau, kad šiais metais pradinukų mokytoja greičiausiai bus Kairytė. Ir gal dar kažkoks vyras. Tai ar kas nors apie šią mokytoją ką nors gali pasakyti? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Žiūrint į šią mokyklą iš šalies atrodė jauki, maža pradinukų mokykla, toliau nuo gatvės triukšmo. Tačiau atėjus susipažinti artimiau įspūdis slogus.
Visų pirma mokyklos viduje siauri ir tamsūs koridoriai, kažkoks kraupus maisto kvapas. Mano sūnus tik įkėlęs koją pasakė jog smirda ir čia jam nepatinka. Bet vaikų norai ne visada paisomi. Kaip paaiškėjo vėliau jis neklydo. Negaliu nieko tvirtinti apie mokytojus, tačiau direktorei išties reikia psichologo pagalbos ir atestacijos, nes bendrauti ji tikrai nemoka ir nenori.
Žodžiu, šnekėdama nežiūri į žmogų, nesisveikina su vaiku, aš jau nekalbu apie pakalbinimą. Klausiant ar mūsų adresas priklauso mokyklai išsikvietusi pavaduotoją maivosi, jog neaišku. Duoda pildyti ne tik prašymą bet ir mistinę anketą, kurioje reikia nurodyti vos ne banko sąskaitas ir žinoma darbovietes ir pareigas, be to yra atviras klausimas kuo pasiryžę padėti mokyklai. Žodžiu nenuoširdu ten, o vadovas sudaro organizacijos atmosferą.
Tuo tarpu Antakalnio mokykloje, visos sutiktos mokytojos šypsojosi, raštininkė pakalbino ir juokavo, pastatas gražus, erdu, šviesu.
Pati mokiausi Antakalniop vidurinėj, ir dievagojausi, kad jau mano vaikai joje nesimokys, bet atsitiko taip kaip atsitiko, ši mokykla arčiausiai namų. Sūnėnai joje mokosi tai yra ir nepatogių dalykų.
Mano klasiokai buvo puikūs jokių patyčių tikrai nebuvo. Viliuosi, kad Kirkilienė stengiasi vairuoti tinkama linkme.
Atsakyti
Palygino vidurinę mokyklą su pradine..., jau lyg ir pagal pavadinimą aišku, kad viena didesnė, tai ir patalpos didesnės ir koridoriai šviesesni, ir kvapams yra kur išsisklaidyt... Švietimui pasiskųskit, kad mokyklos neremontuotos, tegul pinigų skiria, pasivaikščiokit po kitas Vilniaus mokyklas ir mokyklėles, darželius, vaikų globos namus, tai dar daugiau visko pamatysit ir nereikės pilt šiukšlių ant visų.
Atsakyti
Atgaivinu temą mirksiukas.gif
Perskaičiau viską,domina,kokia dabar padėtis,kiek klasių,ar yra kokių permainų?Kokia bendra atmosfera?
Žodžiu,įdomu būtų paskaityti naujausius komentarus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, buvau pries menesi "Volungej", tai pas juos mokyklele labai maza-tik 3klases. Ketvirtoku visai nera, pirmoku 21, antroku 19, trecioku 15 (jei gerai pamenu). Bet gal cia uzklys lankanciu vaikuciu mamytes, tai daugiau ka papasakotu. As irgi vis suku galvoj Antakalnio mokyklas, bet kol kas sunku apsispresti, i kuria isleisti dukruze doh.gif .
Atsakyti
Keliu temą 4u.gif

Gal bus pasisakymu kaip dabar ten situacija?
Mes darželio to nelankėm, bet pradinė domina, kadangi ir pagal gyvenamąją vietą priklauso.

Būčiau labai dėkinga už pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2014 04 08, 15:57)
Keliu temą 4u.gif
Gal bus pasisakymu kaip dabar ten situacija?
Mes darželio to nelankėm, bet pradinė domina, kadangi ir pagal gyvenamąją vietą priklauso.
Būčiau labai dėkinga už pasisakymus  4u.gif

Keliu temą taipogi,domiuosi šia pradine ,gal parašys lankančių mamytės atsiliepimų?
Atsakyti
Domiuosi šia pradine būsimai pirmokei,gal parašysite atsiliepimų,kokia dabar atmosfera ,bendra situacija mokykloje?
Atsakyti
Sveikos. Keliu temą ir aš. Kas girdėti naujo? Kaip manot kur geriau pirmoką vesti - į šią pradinę ar iškart į Antakalnio progimnaziją? Ačiū
Atsakyti