QUOTE(vainė @ 2007 04 15, 12:54)
lijo, o kokia tavo tikymybė (skaičiais). Paskokią gyd.buvai ir aplamai kaip sekėsi. Svarbiausia- kaip sekasi nestresuoti. Aš tai manau išprotėsiu. Abu su vyru vaikštom kaip žemė juodi. paprasčiausiai norisi kad kokia mašina viršum užvažiuotų ir tuo viskas man baigtųsi.
isprotejai visai
Nu kam dabar save ir kitus stresini be reikalo? Juk dar nieko nezinai, greiciausiai, kad viskas su tavo leliuku yra gerai

Na nepaisduokit, merginos, sausu statistiku skaiciu itakai!
Pagalvok - leliukui nuo to tik blogiau, mamka, susiimk
Ir kad daugiau tokiu zinuciu nematyti cia
Dar tiek laiko iki tu tyrimu turi, gali rimtai sau ir lelkiui pakenkti stresuodama
Davai prisiperki krepsa vaisiu, ar kazko skanaus ir sveiko, iskisi nori i gryna lauka pakvepuoti ir dziaukis gyvenimu ir augancia gyvybe, juk tiek daug moteru, deja, tuo pasidziaugti negali....
Kiekvienas galim stresuoti, kokie mes nelaimingi, bet negi kas ta pakeis? As noriu namo, noriu dvynuku, noriu sveiko leliuku, kuri dabar nesioju

Bet juk nezinau ar jis sveikas, ar ne? Mano tyrimai buvo, kartoju,
1:50 , o tai jau yra dideeeele rizika, ar ne

Galutiniu rezultatu taip ir likau nesuzinojusi, juda mano mazius pilvelyje ir pati sau tikiu, kad jis sveikas ir laimingas

O jei tikiu - vadinasi taip ir bus, juk tiek daug zmones mes patys sau issikalbame visokiu blogybiu