Papildyta:
QUOTE(Dile @ 2007 07 03, 06:32)
Sveikos merginos, as vaziuoju tirtis rytoj

,NESIMIEGA
Tikrai nebijokite, tikrai nebaisu ir neskausminga:) man dare ta amniocenteze lygiai pries savaite, Vilniuje, Genetikos centre, daktare Natalija Krasovskaja.PRISCA tyrimo rezultati rode, kad rizika dauno ligai pas mane yra 1:103, todel pasitarus su gydytoja priemiau ta sprendima. Is tikruju, tyrimas atrodo kur kas baisesnis apie ji skaitant negu yra is tikruju:)/ Nusiraminkite, viska sbus gerai, pamatysite
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 15, 13:21)
Lijo, nieko nenuskausmina, bet tai ir nera butina, tikrai nera skausminga kaip gali atrodyti
Kaip is venos kraujuka imti duria adatele, taip lygiai taip pat, tik i pilviuka
Man neskaudejo. Jutau, zinoma, kad kazak daro, bet tikrai skausmo nebuvo. Nereikia bijoti. Skaudeti gali tik tokiu atveju jei koki nerviuka duriant pazeistu, mano pakeleivei taip buvo, bet manau, kad ir stresas dar daug ka padare.
Nuosirdziausi sveikinimai Jusu seimai:). Skaiciau labai daug Jusu zinuciu Genetiniu tyrimu skyrelyje, nes pati atisduriau tokioje situacijoje,kai reikejo darytis amniocenteze pries 10 dienu, tai tuo metu dar nebuvo informacijos, kad susilaukete dukrytes

.Tikiuosi , kad viskas gerai , esate sveikos ir laimingos.
Jusu zinutes tikrai labai moraliskai palaike bei nuramino, tyrima ejau daryti labai ramiai nusiteikusi, o ir skausminga tikrai nebuvo, o svarbiausai, kad atsakymai visi geri

.