Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(noraxxx @ 2007 09 20, 15:28)
Man atrodo nelauk tu iki 20 sav., dar kaip man gali atideti + kol tyrimus padarys, registruokis privaciai sveikatos namuose arba girdejau neblogus atsiliepimus apie Bonus Eventus, ten irgi genetike  yra (Beniusiene beroc.)
Papildyta:
norejau paklausti,  kiek kainuoja santariskese echoskopas + kraujo tyrimas?

mokejau 327 lt uz konsultacija, echo ir kraujo tyrima.
Atsakyti
oho, brangiau negu vilniaus sveikatos namuose.
Atsakyti
Ka tik grizau is Santariskiu. Butkeviciene is tikruju labai maloni ir kantri gydytoja. Atsako i visus klausimus, apziura daro neskubedama. Echoskopo as ivertinti negaliu, bet ji pati sake, kad iranga Santariskese geresne negu Vilniaus sveikatos namuose.
Pasake, kad mums viskas gerai, netgi kraujo tyrimo nenorejo imti. Turesime dukryte!!!!
Eiles jokios nebuvo, po manes irgi ne vieno zmogaus, todel nesupratau, kodel taip sunku uzsirasyti.
Manau, kad tikrai verta nueiti, ir tevams ramiau ir vaikiukas kazkoks artimesnis pasidare, nes man vis nesitekejo, kad laukiuosi, nei pilvo, nei kazkokiu ipatingu pozymiu.
Visiems sekmes.
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2007 09 21, 17:40)
Ka tik grizau is Santariskiu. Butkeviciene is tikruju labai maloni ir kantri gydytoja. Atsako i visus klausimus, apziura daro neskubedama. Echoskopo as ivertinti negaliu, bet ji pati sake, kad iranga Santariskese geresne negu Vilniaus sveikatos namuose.
Pasake, kad mums viskas gerai, netgi kraujo tyrimo nenorejo imti. Turesime dukryte!!!!
Eiles jokios nebuvo, po manes irgi ne vieno zmogaus, todel nesupratau, kodel taip sunku uzsirasyti.
Manau, kad tikrai verta nueiti, ir tevams ramiau ir vaikiukas kazkoks artimesnis pasidare, nes man vis nesitekejo, kad laukiuosi, nei pilvo, nei kazkokiu ipatingu pozymiu.
Visiems sekmes.

Dziaugiuosi del jusu wub.gif wub.gif wub.gif smagu kai gydytoja pranesa tik geras naujienas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2007 09 21, 17:40)

Mes irgi turesime dukryte, kuo labai dziaugiuosi, turi gi buti seimoje pusiausvyra biggrin.gif
Atsakyti
Visas labai labai sveikinu su nuostabiomis naujienomis, labai džiaugiuosi dėl jūsų, o aš važiuosiu pas N. Krasovskaja spalio 1 d, mums tuomet kaip tik bus lygiai 20 savaičių, ji nuramino, kad tikrai nėra per vėlu vaisiaus vandenų tyrimui. Na man ta savaitė iki spalio 1 atrodo taip toli toli, kad jau skaičiuoju kiekviena diena. Labai neramu, prisigalvoju visokių negerumų, net naktimis blogai miegu, bet labai tikiuosi, kad viskas bus ir mums tik gerai.
Atsakyti
Sveikos,

buvom pas Beniusiene siandien.
Labai nusistebejo, kad ana nestuma nebuvo darytas tas triple testas su tokia musu praeitimi (anais kartais pas Butkeviciene buvau). Tai sikart pasidareme, nors tikrai maniau, kad atsisakysime, bet paskui pagalvojau, kad tada gi bucia nerimavusi visa nestuma, kad siule, gal reikejo ir t.t. sake, kad rezultatas tokioms savaitem (be vienos dienos 20 savaiciu) to testo retai buna geras, bet jei bus geras tai isvis nebetikrins nieko, jei prastas, tai vandenis tirs. Kazkaip visai nepergyvenu, nes kazkaip siems tyrimams nusiteikusi esu. Taigi antradieni paaiskes, ar reikes vaisiaus vandenu tyrimo.

Atsakyti
Sveikutės. Aš irgi buvau genetikos centre pas gyd. Krasovskaja. Visos, kurios pas ją buvusios labai ją gyrė. Man ji nelabai patiko, bet kadangi rezultatai ir visi atsakymai geri, tai tiek to. blush2.gif
Atsakyti
Man paskyre lapkricio 22, i vilniu vaziuosiu, nepasake pas kokia gydytoja, tik paklause kodel norit ir koks nestumo dydis...
sirdis jau po truputi pradeda spurdeti nors dar labai daug laukt.. tiek isnesiojus jei reiktu valyma daryti... baisu... o dar ir ne visus sutrikimus gi jie ir pamato sad.gif siurpas nukrete... brr...
ir niekas nepasidalina patirtimi, ar gal reik ieskoti tarp tu kur mamytes jau augina nesveikus vaikelius sad.gif nes kiek su kuo is medicinines puses pakalbu, visi sako kad pirma trimestra eritromicinu grupes antibiotikai yra baisus dalykas cry.gif
Atsakyti

QUOTE(Muera @ 2007 09 23, 07:45)
Man paskyre lapkricio 22, i vilniu vaziuosiu, nepasake pas kokia gydytoja, tik paklause kodel norit ir koks nestumo dydis...
sirdis jau po truputi pradeda spurdeti nors dar labai daug laukt.. tiek isnesiojus jei reiktu valyma daryti... baisu... o dar ir ne visus sutrikimus gi jie ir pamato sad.gif siurpas nukrete... brr...
ir niekas nepasidalina patirtimi, ar gal reik ieskoti tarp tu kur mamytes jau augina nesveikus vaikelius sad.gif nes kiek su kuo is medicinines puses pakalbu, visi sako kad pirma trimestra eritromicinu grupes antibiotikai yra baisus dalykas  cry.gif

tik dabar jau nesijaudink, nes nieko nepakeisi i gera puse jei nervinsiesi. Ramiai, kiek tai imanoma, lauk vizito pas gyd. ir linkiu geru prognoziu, taves nuraminimo ir tada jau , aisku, sveiko vaikelio 4u.gif
Atsakyti
as taip pat pergyvenu del vizito pas genetikus,bandau save raminti,bet nelabai sekasi.vaziuosiu spalio 19,i kauno klinikas.
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2007 09 24, 09:53)
as taip pat pergyvenu del vizito pas genetikus,bandau save raminti,bet nelabai sekasi.vaziuosiu spalio 19,i kauno klinikas.

zinau kad laukimas labai jau neramus...as jau buvau pas genetikus ir pasake, kad echo rodo jog viskas gerai, bet paeme kraujo, tai siandien vakare bus atsakymai...ju laukiu su didziuliu nerimu unsure.gif
Atsakyti