Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas

QUOTE(Smurka @ 2006 02 02, 12:39)
O tu prigriebk tą verslininką, kad gudri, gyvenantį kažkur Rusyno gilumoje. Jis net ne ES pilietis. Ir jei savo noru nesutiks patvirtinti tėvystės, ta moteris daugiavaikei priklausančias pašalpas matys kaip savo ausis.

MAn atrodo, kad jinai jau kaip ir apsisprendė, nes pakalbėjusi su protingesne moterimi, nei aš, išgirdo labai rimtų argumentų, kodėl tas vaikas turi gimti. Nors jei jinai išsikapstys iš to mėšlo, kuriame dabar sėdi, nepablogindama gyvenimo sąlygų savo vaikams, tada jai bus didelis respect cool.gif

Dar yra variantas kreiptis į teismą dėl tėvystės nustatymo, nurodant, kad tėtčio vardą ir, kad jis iš Rusijos. Paieškos teismas - neras, tada su nutartimi bent pašalpoms teisę turės.
Atsakyti
QUOTE(Cassandra @ 2006 02 02, 14:58)
Na, ir eina jis š...kt! Atsiprašau. Gyvenimas už tokius dalykus atseikėja.
Dėl pašalpų - dar reikia išsiaiškinti, ar tikrai ji negalės gauti daugiavaikės pašalpų. Faktas juk kaip blynas - trys vaikai. A, dar vienas variantas - kreiptis dėl tėvystės nustatymo į teismą. Jei tėtušis atsisako atlikti tyrimus, tai traktuojama, kaip tėvystės pripažinimas. Reikėtų pasikonsultuoti su kokiu juristu, ar vengimas atvykti į teismą (ką šiuo atveju turbūt tas pilietis ir darytų) būtų prilygintas tėvystės vengimui.

Pamiršai esminį faktą - jis ne ES pilietis. Teisininko jau klausiau, prisiteisti alimentus galima tik teoriškai. O ir žinios apie tėvelį yra skurdokos. Žinoma tik jo vardas, pavardė, gimimo data ir e-adresas. Gyvenamoji vieta kinta, nes jis dar jaunas (25 metai) ir dar ieško kur geriausiai būtų įsitvirtinti.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 02, 16:11)
Pamiršai esminį faktą - jis ne ES pilietis. Teisininko jau klausiau, prisiteisti alimentus galima tik teoriškai. O ir žinios apie tėvelį yra skurdokos. Žinoma tik jo vardas, pavardė, gimimo data ir e-adresas. Gyvenamoji vieta kinta, nes jis dar jaunas (25 metai) ir dar ieško kur geriausiai būtų įsitvirtinti.

Dėl alimentų - taip. Betgi DNR tyrimui nebūtinai pačio cielo reikia, va dėl šito, sakau, reikėtų pasikonsultuot su teisininkais, kaip ten ta procedūra vykdoma.
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2006 02 02, 15:11)
Dar yra variantas kreiptis į teismą dėl tėvystės nustatymo, nurodant, kad tėtčio vardą ir, kad jis iš Rusijos. Paieškos teismas - neras, tada su nutartimi bent pašalpoms teisę turės.

Aš su tokiais atvejais nesusidūrusi ir nepažįstu nei vienoms moters, kuri būtų tai praktiškai išbandžiusi. Todėl, jei tu žinai, atsakyk man į vieną klausimus:
kur vyksta procesas?
pagal kurios šalies teisę?
kas apmoka kelionės išlaidas atsakovui, jei jis turi atvažiuot į Lietuvą (gali jis motyvuoti tuo, kad babkių kelionei neturi, be to, viza kainuoja)?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 01, 11:10)
Nu atleisk man didžiai bet šitaip pasakayti gali net ne davatka, o paskutinė cypdavatkė blink.gif

yra tokia rūšis moterėliu -atiduotų gyvybę už savo šeimos laime ir meile ,bet yra tokiu kurių p...os po stringais matosi ir jos nuolatos rujoja džiaugiasi kad tik kas užliptu.
ne apie tai tema ,bet mano a.a močiutė išgyveno 86 metus tikrai daug ką patyrė ir išmoko ,savo žinias perdavė man. nesu pamaldi ,kaip davatka ,bet yra labai daug svarbių gyvenime dalykų ,o seksas visada paskutinėje vietoje. lygiai taip pat ir man.be sekso nenumirčiau nors ir20 metu ,be švelnumo ,artimo meilės neišgyvenčiau nei dienos.aš dažnai save pagaunu ,kad visada kalbu tik apie vyrą ,vaikus nes juos myliu ,o save pamirštu. toks mano gyvenimo tikslas ,o kaip viena pone voverytė ar kas ten tokia išsakė savo nuomone ,vaikai visada myli gerbia savo tėvus ir neišgailesčio lanko juos ,tik auginant juos būtina taip auklėti.čia vėlgi kita tema, o man vaikai -visas gyvenimo tikslas ,norėjau kelių ,kad neaugtų vieniši.kad būtų geriausiais draugais...norėjau vaikų ,kad žemėje atsirastų dar vienas nuostabus gydytojas ,mokslininkas ar sportininkas biggrin.gif
apskritai ,kodėl čia tiek kategorišku atsakymų ,kodėl niekinate tikėjima ,sažinę ,meile.taip ,vaikai mūsų gėlės ir nieko kito jiems nereikia tik meilės.ir nė velnio brangiai nekainuoja kraitelis- daug kas tinka iš mūsų praeities ,iš mūsų vaikystės sušildyta mūsų motinu meile ir lopšinėm.
Atsakyti
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 02 02, 22:08)
apskritai ,kodėl čia tiek kategorišku atsakymų ,kodėl niekinate tikėjima ,sažinę ,meile.taip ,vaikai mūsų gėlės ir nieko kito jiems nereikia tik meilės.ir nė velnio brangiai nekainuoja kraitelis- daug kas tinka iš mūsų praeities ,iš mūsų vaikystės sušildyta mūsų motinu meile ir lopšinėm.

Turiu as tikejima - savimi! Ir sazhine turiu, bet ji pas mane rami, nes gyvenu santarveje su ja mirksiukas.gif Meile taip pat nesvetima... Ir shiuo metu skaichiuoju dieneles iki mano dzhiaugsmo atejimo y pasauly. Nezhinau kaip tau, bet man kraitelis kainavo grazhia sumele. Man negaila, pinigeliu turiu pakankamai (taupiau ne vienerius metus busimam kraiteliui) mirksiukas.gif Bet manes NIEKAS neytikins, kad vaikam uzhtenka TIK MEILES...
Esu begalo dekinga savo motinai, kuri man yskiepijo manasias gyvenimo vertybes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 02 02, 18:38)
o seksas visada paskutinėje vietoje. lygiai taip pat ir man.be sekso nenumirčiau nors ir20 metu

Patikėk manimi, nenumirčiau ir aš. Tik aplinkiniai tada tikrai į mane keistai žiūrėtų. Matytųsi, kad tam tikra energijos rūšis pas mane neiškrauta tongue.gif
Kodėl vienos senmergėstrykšta gyvenimo džiaugsmu, o kitos atrodo, švelniai tariant, trenktos. Ar tik ne dėl to, kad 20 metų ni razu ni dzin dzin?

Bet ne apie tai čia dainos. Apie vaikų gyvybių išsaugojimus kalbame. Todėl geriau racionalių pasiūlymų pamėtėk, o ne eilėmis čia kalbėk. Aš tau atsakingai sakau, kad ant apsisprendimo slenksčio stovinčias moteris vimdo lyrika. Todėl persijunk į realistinį žanrą, jei sugebi. Bent šiuo momentu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 02 vasario 2006 - 20:22
Nu, moteros, kaip jūs čia taip sad.gif Negalima taip sverti - pinigai, pinigai ir kokia tai atlikusi gyvybė, vadinama embrionu unsure.gif Nu jungiu tą realistinį žanrą... Aišku, kai laukiam savo vaikelio, norim, kad jis gautų viską patį geriausią. Bet juk niekada neišeis taip schmoll.gif Niekada schmoll.gif Tu gali ir 45 metų pirmagimį pasigimdyt, bet visada atsiras kas su geresne mašina vaikus į būrelį vėžins, kas išgalės nupirkt geresnį rūbą vaikui ar kasmet galės išleisti į vasaros stovyklą Italijoje. Taip išeitų, kad jei mama savo vaikams rūbelius perka kuistukuose (ten ir didelės ponios perka hihihi.gif ) ir jos vaikai lanko būrelius Moksleivių rūmuose, o ne tobulina dainavimą pas Noviką, tai jau psio... Abortą jai??? Man keistas toks ne kurių moterų požiūris doh.gif Nu ne viską apsprendžia pinigai. Net Telebimbam mokė, kad laimė nėra lygu pinigams cool.gif Nu nebuvo dar Lietuvoje badaujančių vaikų, išskyrus tuos, kurių motinos su protu susipykę. Bent jau negirdėjau aš unsure.gif Sunku? taip, tokių yra, bet ar tas beribis egoizmas, kad man sunku, kai gims vaikas bus dar sunkiau, tai pateisina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotukas: 02 vasario 2006 - 20:43
Agotuk, blogiausia, kad pagimdžius tą vaiką nėr kur jo parsivežt. Namie visos kertės užimtos, lovelei vietos neberasta. O jei leliukas dar neramus bus? Gyvenimas verda vieno kambario bute. Siaubas kažkoks blink.gif
Atsakyti
Gal aš čia labai bloga pasirodysiu, bet realistė.

Aš būčiau tos moters vietoj tai labai abejočiau, ar verta gimdyti... Kad ir kaip aš būčiau prieš abortus. Vaikams tikrai neužtenka tik meilės ! Absoliuti nesąmonė schmoll.gif Vaikas turi augti normalioje aplinkoje, o ne spūstyje ir pusbadžiu. O dar mamai tiek problemų... tikrai nebus labai graži ir jauki aplinka.

Taip pat reikėtų pagalvoti jau apie esamus vaikus ir jiems naujas šeimos narys taip pat atsilieps. Reikėtų gerai pagalvoti, ar reikia dar problemų, kai ir taip jų iki kaklo ir sunku išbristi...
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 02, 20:50)
Agotuk, blogiausia, kad pagimdžius tą vaiką nėr kur jo parsivežt. Namie visos kertės užimtos, lovelei vietos neberasta. O jei leliukas dar neramus bus? Gyvenimas verda vieno kambario bute. Siaubas kažkoks blink.gif

Smurka, suprantu, kad siaubas unsure.gif Bet gal išeitų kaip nors pvz priemietyje išsinuomot ar panašiai g.gif
Mano gyvenime taip pat buvao labai sunkus periodas, kai turėjau apsispręsti, nors artimieji viską buvo nusprendę už mane verysad.gif Atrodė, kad padėtis be išeities, o dar spaudimas iš šono ir visuomenės nuomonė bei "ką žmonės pasakys"... Pasijuokit iš manęs, bet aš buvau taip auklėta, o be to visai jauna. Man tai buvo labai svarbu blush2.gif Pajamų, mokslo - nulis... Tyliai didžiuojuosi savimi, kad tada tam atsispyriau... Gyvenimas patvarkė savaip, bet tikiuosi niekada daugiau man neteks priimti tokio sprendimo. Bent šią minutę galvoju, kad gimdyčiau jei ir stovėčiau plika basa ant vasario ledo cool.gif Tačiau kaip pasielgčiau, jei būčiau prievartos auka ar vaikelis būtų stipriai apsigimęs nežinau unsure.gif Nežinau, ar esu tiek stipri...
Nesmerkiu moterų, kurios pasidarė abortus, man tik keista...
Atsakyti
Aisku, lengva cia mums is savo saugios, ramios varpines kalbet... Bet jei jau klausiat- atsakysiu: manau, kad darant toki apsisprendima, forume nuomones neklausciau. Nes cia per didele ivairove tu nuomoniu, per daug pamokslautoju, lyrikos, demagogijos.
Atsijungciau interneta trims dienoms, per jas pasikalbeciau atvirai su visai imanomais veiksmo dalyviais: vaikais (jei jie paauge pakankamai), vaiko tevu, savo tevais, gal dar artimiausia, patikima drauge ir tada apsispresciau. Gal vertetu tu zmoniu pagalbos paprasyti? Realios
Atsakyti