Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos Anglijoje

QUOTE(Leonora @ 2007 11 20, 13:10)
na tada nelabai suprantu kas cia vyksta. gal tipo tikrina jos zinias. galvoja atvyko is 3cios pasaulio salies mad.gif . mano sunui si men bus 7metai. pas juos jau mokosi daugyba. ir atlikineja veiksmus jau su simtais. o gramatika tai mokosi butaji l ir kada vartot -ing galune. daznai buna pratybos su sinonimais, antonimais, sakiniu galvojimas, atsakymai i klausima pagal teksta ir t.t. o mokykla eiline.

tai gal tu man paaiskinsi, kaip cia suprast tas klases. blush2.gif Ar ir pas jus tos klases per bruksneli. Saule dabar yra 3/4 klasej, o kaip zymi tavo berniuko klase. o del gramatikos tai jie neturi nei pratybu, nei gauna rimtu uzduociu. Mokytoja uzraso ant lentos , o jie nuraso. Mano galva, tai nornt kazka ismokt reikia pratimus daryt ar ka panasaus. Blogiausia, kad as kalbos nemoku, o nueiciau ir pati viska issiaiskinciau
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 11 20, 11:17)
tai gal tu man paaiskinsi, kaip cia suprast tas klases.  blush2.gif Ar ir pas jus tos klases per bruksneli. Saule dabar yra 3/4 klasej, o kaip zymi tavo berniuko klase. o del gramatikos tai jie neturi nei pratybu, nei gauna rimtu uzduociu. Mokytoja uzraso ant lentos , o jie nuraso. Mano galva, tai nornt kazka ismokt reikia pratimus daryt ar ka panasaus. Blogiausia, kad as kalbos nemoku, o nueiciau ir pati viska issiaiskinciau

yra taip: risepsin klase - kaip pas mus paruosiamuku butu. vaikai ja pradeda lankyti iki 5 metu. tada eina pirmi metai(apie5- 6metu vaikas). tai buna metu skaicius ir ar mokytojo pavardes raide arba skaicius, toliau antri metai(6-7m) ir t.t mano sunus jau eina 3 metai. jam bus 7 ir yra antrokas, nes ta parosiamoji tai dar kaip ir nesiskaiciuoja kaip metai.
blogai kai nemoki kalbos, as ta pacia beda turiu, tai be vyro niekur. nors pas mus yra dar ir mokytoja lietuve mokykloj tai bedos ner kaip. o jus turit butinai eiti ir aiskintis, nes jos lygis tai kaip paruosiamuku klasej. o kokiam rajone jus gyvenat. as tave prisimenu. mes vis susiduriam vienoj kitoj temoj. biggrin.gif
Atsakyti
Mano viena pazistama rase darba apie britu svietimo sistema. Tai sake, kad UK nera vieningos svietimo sistemo ir, kad vos ne kiekviena mokykla dirba pagal vis kitokia programa. Gal todel tavo berniukas jau mokosi daugybos lentele ir butaji laika, kad jusu mokyklos programa rimtesne, o pas mus zaidzia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 11 20, 11:33)
Mano viena pazistama rase darba apie britu svietimo sistema. Tai sake, kad UK nera vieningos svietimo sistemo ir, kad vos ne kiekviena mokykla dirba pagal vis kitokia programa. Gal todel tavo berniukas jau mokosi daugybos lentele ir butaji laika, kad jusu mokyklos programa rimtesne, o pas mus zaidzia unsure.gif

na taip mokyklu lygiai skiriasi,bet cia pas jus kazkas negerai,sunku patiket kad gali taip skirtis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonora @ 2007 11 20, 13:31)
yra taip: risepsin klase - kaip pas mus paruosiamuku butu. vaikai ja pradeda lankyti iki 5 metu. tada eina pirmi metai(apie5- 6metu vaikas). tai buna metu skaicius ir ar mokytojo pavardes raide arba skaicius, toliau antri metai(6-7m) ir t.t mano sunus jau eina 3 metai. jam bus 7 ir yra antrokas, nes ta parosiamoji tai dar kaip ir nesiskaiciuoja kaip metai.
blogai kai nemoki kalbos, as ta pacia beda turiu, tai be vyro niekur. nors pas mus yra dar ir mokytoja lietuve mokykloj tai bedos ner kaip. o jus turit butinai eiti ir aiskintis, nes jos lygis tai kaip paruosiamuku klasej. o kokiam rajone jus gyvenat. as tave prisimenu. mes vis susiduriam vienoj kitoj temoj. biggrin.gif

Aha ir as pstebejau, kad mes susiduriam ax.gif Mes ne Londone gyvenam. Musu miestelis Chatteris (taip ir rasosi, galunes nesulietuvinau). Yra tik devyni tukstanciai gyventoju, tai kaip kaime jauciuosi. O su tais metais as jau visai susipainiojau doh.gif , tai kelintoj klasej mano vaikas turetu buti, jeigu lapkriti sukako 9 metai. Gaila, kad as ne Londone, noreciau artimiau susipazint blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 20 lapkričio 2007 - 12:48
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 11 20, 11:39)
Aha ir as pstebejau, kad mes susiduriam ax.gif Mes ne Londone gyvenam. Musu miestelis Chatteris (taip ir rasosi, galunes nesulietuvinau). Yra tik devyni tukstanciai gyventoju, tai kaip kaime jauciuosi. O su tais metais as jau visai susipainiojau doh.gif , tai kelintoj klasej mano vaikas turetu buti, jeigu lapkriti sukako 9 metai. Gaila, kad tu Londone, noreciau artimiau susipazint blush2.gif

tai jei mano sunus tipo 7 metu -antroj, tai taviske turetu buti ketvirtoj.
jo tikrai gaila kad ne londone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonora @ 2007 11 20, 13:49)
tai jei mano sunus tipo 7 metu -antroj, tai taviske turetu buti ketvirtoj.
jo tikrai gaila kad ne londone. smile.gif

parasysiu i tavo az savo elektronini pasta. ax.gif Tai jeigu kada bus noro papliurpt apie belenka parasyk laiskuti blush2.gif . nes cia nelabai gerai bus jeigu pradesim ne i tema plepet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 11 20, 11:53)
parasysiu i tavo az savo elektronini pasta. ax.gif  Tai jeigu kada bus noro papliurpt apie belenka parasyk laiskuti blush2.gif . nes cia nelabai gerai bus jeigu pradesim ne i tema plepet 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonora @ 2007 11 20, 13:58)

Ar gavai AZ. Nelabai as dar moku naudotis ax.gif
Atsakyti
jo gavau ir tau i az savaji parasiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 11 20, 10:39)
Aha ir as pstebejau, kad mes susiduriam ax.gif Mes ne Londone gyvenam. Musu miestelis Chatteris (taip ir rasosi, galunes nesulietuvinau). Yra tik devyni tukstanciai gyventoju, tai kaip kaime jauciuosi. O su tais metais as jau visai susipainiojau doh.gif , tai kelintoj klasej mano vaikas turetu buti, jeigu lapkriti sukako 9 metai. Gaila, kad as ne Londone, noreciau artimiau susipazint blush2.gif

Jei devyni sueinau tais mokslo metais tai turi buti 4 klaseje, bet pacioje kalseje yra skirtingas mokymas, t.y. diferencijuotas, pagal lygi. As asmeniskai patarciau daugiau paciai namie padirbeti ir paprasyti mokykloje, kad duotu namu darbus. Mano mazyliui si rugseji suejo 5 metukai tai jis eina i paruosiamaja kalse, bet jis labai gedinasi ir nedrasus, tai mokytoja sako, kad jis nieko nekalba. Namie tai pastoviai su brolius angliskai zaisdami kalba, net liepiame kalbeti lietuviskai. As labai ikyriai lindau i akis ir dabar jau jam duoda i namus tokius zodzius mokintis. Nepalik ramybeje ir tegul vyras eina i mokykla, ar draugai kalbantys angliskai ir issiaiskina padeti. Na, mano vyresnelis irgi daugyba dalyba mokinasi ir rasinelius raso, bet jis jau treciokas, o pavasari sueis 8.
Papildyta:
Tiesa, as pernai dirbau mokykloje tai siek tik is vidaus zinau sistema, jei kas klausk nesikuklink
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2007 11 20, 20:37)
Jei devyni sueinau tais mokslo metais tai turi buti 4 klaseje, bet pacioje kalseje yra skirtingas mokymas, t.y. diferencijuotas, pagal lygi. As asmeniskai patarciau daugiau paciai namie padirbeti ir paprasyti mokykloje, kad duotu namu darbus. Mano mazyliui si rugseji suejo 5 metukai tai jis eina i paruosiamaja kalse, bet jis labai gedinasi ir nedrasus, tai mokytoja sako, kad jis nieko nekalba. Namie tai pastoviai su brolius angliskai zaisdami kalba, net liepiame kalbeti lietuviskai. As labai ikyriai lindau i akis ir dabar jau jam duoda i namus tokius zodzius mokintis. Nepalik ramybeje ir tegul vyras eina i mokykla, ar draugai kalbantys angliskai ir issiaiskina padeti. Na, mano vyresnelis irgi daugyba dalyba mokinasi ir rasinelius raso, bet jis jau treciokas, o pavasari sueis 8.
Papildyta:
Tiesa, as pernai dirbau mokykloje tai siek tik is vidaus zinau sistema, jei kas klausk nesikuklink

Visiskai sutinku, kad reikia klausti ir sakyti. Dukros mokykloje net yra papildomos 'padejejos' atskirai uzsiimancios su mazai anglu kalba mokanciais vaikais.
Atsakyti