Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos Anglijoje

QUOTE(uk-girl @ 2008 11 06, 17:47)
Tas after school club netaip kaip lt kad visokie burelei, ten visi vaikai seip zaidzia, mokosi kol tevai pasiema... ax.gif  ne londone tai £4-£5 dienai, londone aisku bus brangiau  unsure.gif
Na o tokie uzsiemimai kaip futbolas dazniausei buna savaitgaleis ar vakarais ir juos organizuoja ne mokyklos, info gali rast internete per upmystreet.co.uk website kiek pamenu  g.gif

Na apie futbola kai klausem tai sake, kad turi jie...man atrodo cia mokykloje vyksta.

Man tai uztektu, kad jis iki 15 val butu...na gal kokia diena galima aisku ir palikti...

man jau viskas susisuko apie tas mokyklas besiaiskinant...Radau viena i kuria reiks uzrasyti butinai, bet kazin ar priims, nes gyvenam mes nuo juos 1.7km tai ne aisku...Jai priimtu tai mes ir kraustymes prie juo arciau, bet tie duomenys irgi paziurejau...Vienais metais venoks, kitais gali buti jau kitoks...
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 11 06, 17:47)
Tas after school club netaip kaip lt kad visokie burelei, ten visi vaikai seip zaidzia, mokosi kol tevai pasiema... ax.gif  ne londone tai £4-£5 dienai, londone aisku bus brangiau  unsure.gif
Na o tokie uzsiemimai kaip futbolas dazniausei buna savaitgaleis ar vakarais ir juos organizuoja ne mokyklos, info gali rast internete per upmystreet.co.uk website kiek pamenu  g.gif

Pas mus po mokyklos yra ,tenisas, futbolas,karate ir t.t. Organizuoja mokykla!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 06 lapkričio 2008 - 18:18
Kristin, tai kuria lankot g.gif

O gal cia paslaptys unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliukė: 06 lapkričio 2008 - 18:24
QUOTE(Nataliukė @ 2008 11 06, 18:23)
Kristin, tai kuria lankot  g.gif

O gal cia paslaptys unsure.gif

Na SM as nenoriu rasyt nei kur gyvenu ,nei i kuria mokykla eina vaikai 4u.gif
Atsakyti
bijai persekiotoju bijau.gif tiek to... irnesakyk.gif tik siaip norejau pasiteirauti, nenori nesakyk. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2008 11 06, 19:53)
bijai persekiotoju  bijau.gif  tiek to... irnesakyk.gif  tik siaip norejau pasiteirauti, nenori nesakyk. biggrin.gif

Lyg nieks neseka rolleyes.gif ,nors ka gali zinot triniti.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2008 11 06, 17:53)
bijai persekiotoju  bijau.gif  tiek to... irnesakyk.gif  tik siaip norejau pasiteirauti, nenori nesakyk. biggrin.gif

Žinai, ir forumuose visokių žmonių lankosi.. Jau kelis kartus teko matyt mamyčių skundus, kad kažkoks narys persekioja (seka ir rašo visose temose kuriose tik jos dalyvauja), arba, kad bendradarbiai/giminės/kaimynai ar kažkas išsiaiškino tapatybę pagal užuominas žinutėse. Kartais temose galima pamatyt ir tokių "tyrėjų" darbo suvestines.. biggrin.gif Pvz. viena moteriškė pagal kitos moteriškės žinutes (kurių ji buvo parašiusi gan nemažai) išmąstė ir kokio toji turėtų būt amžiaus, ir ką mokėsi ir kuo dirba, ir kodėl tekėjo, ir kodėl vaikus gimdė.. Žodžiu, gan išsamią charakteristiką sudarė ir išpostino jos temoj blink.gif Arba dar.. Čia jau gan senai buvo, prieš kelis metus, viena mamytė aptiko savo vaikelio nuotraukas kažkokio kito žmogaus internetiniame profilyje ar tai nuotraukų albume, tiksliai nepamenu, bet ne esmė.. Nežinau kaip jus, bet mane tai tokie žmonės stipriai kraupina fear.gif Visiškai palaikau Kristin nenorą skelbti vaiko mokyklos pavadinimo viešai drinks_cheers.gif

QUOTE(Kristin @ 2008 11 06, 20:08)
Lyg nieks neseka rolleyes.gif ,nors ka gali zinot triniti.gif  biggrin.gif

Tau nesitiki, o kas nors skaito ir šypsosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 11 07, 03:40)
Žinai, ir forumuose visokių žmonių lankosi.. Jau kelis kartus teko matyt mamyčių skundus, kad kažkoks narys persekioja (seka ir rašo visose temose kuriose tik jos dalyvauja), arba, kad bendradarbiai/giminės/kaimynai ar kažkas išsiaiškino tapatybę pagal užuominas žinutėse. Kartais temose galima pamatyt ir tokių "tyrėjų"  darbo suvestines.. biggrin.gif Pvz. viena moteriškė pagal kitos moteriškės žinutes (kurių ji buvo parašiusi gan nemažai) išmąstė ir kokio toji turėtų būt amžiaus, ir ką mokėsi ir kuo dirba, ir kodėl tekėjo, ir kodėl vaikus gimdė.. Žodžiu, gan išsamią charakteristiką sudarė ir išpostino jos temoj blink.gif Arba dar.. Čia jau gan senai buvo, prieš kelis metus, viena mamytė aptiko savo vaikelio nuotraukas kažkokio kito žmogaus internetiniame profilyje ar tai nuotraukų albume, tiksliai nepamenu, bet ne esmė.. Nežinau kaip jus, bet mane tai tokie žmonės stipriai kraupina fear.gif Visiškai palaikau Kristin nenorą skelbti vaiko mokyklos pavadinimo viešai drinks_cheers.gif

Naaaa, persekiojancius narius galima labai paprastai ignoruoti, blokuojant pranesymus.

Man tas pats jai mano zinutes skaito gimines/draugai/kt asmenys. Puikiai suvokiu, kad mano postai prieinami visiems kas tik nori ir nesklebiu tokios info kurios mano manimu nereiktu (pvz. ant anitos pavarau, bet svelniai blush2.gif )

Internetas tai viesha erdve, jai rasai turi puikiai suvokti, kad tavo rasaliojimas yra visiems prieinamas, taip pat jai postini nuotraukas tai ir jomis gali pasinauduoti bet kas....tai ko cia pikt kad kazkas pasinaudojo g.gif , juk pacios postina...
o jai tam "kazkam" idomu "sekti" svetima gyvenima, daryti suvestynes lotuliukas.gif tai man nuoshirdziai gaila to zmogaus kuris neturi ka veikt ir sitaip svaisto savo laika... doh.gif

visokiu zmoniu yra, visokiu reikia biggrin.gif Bet daugumai zmoniu forumo plepalai rupi tik to momentu (tam tarpe ir man), o siaip susirupine SAVO reikalais...realiai gyliai dzin kazkieno postai, nuotraukos ar mokyklos.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliukė: 07 lapkričio 2008 - 16:58
QUOTE(Nataliukė @ 2008 11 07, 14:44)
Naaaa, persekiojancius narius galima labai paprastai ignoruoti, blokuojant pranesymus. 

Ignoruot tai žinoma gali, bet priversti jų neberašyti ar nebeskaityti, tai jau sunkiau wink.gif

tai ko cia pikt kad kazkas pasinaudojo g.gif , juk pacios postina...

nono.gif Manau, reta kuri savo vaiko nuotraukas čia deda tam, kad koks pedofilas žiūrėdamas į jas galėtų pasitenkint ar kad kokia psichė persikopijavus jas vaizduotų, kad čia jos vaikai.. doh.gif

o jai tam "kazkam" idomu "sekti" svetima gyvenima, daryti suvestynes  lotuliukas.gif  tai man nuoshirdziai gaila to zmogaus kuris neturi ka veikt ir sitaip svaisto savo laika... doh.gif
visokiu zmoniu yra, visokiu reikia  biggrin.gif Bet daugumai zmoniu forumo plepalai rupi tik to momentu (tam tarpe ir man), o siaip susirupine SAVO reikalais...realiai gyliai dzin kazkieno postai, nuotraukos ar mokyklos....  rolleyes.gif

Nieks tavęs ir neįtarinėja, baik tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2008 11 05, 18:43)
mokyklos turi suskirstytas teritorijas is kuriu priima i mokykla. paprastai jos buna pakankamai dideles. taip, kad nelabai svarbu kuris gyvens arciausiai mokyklos. jeigu nebeliks vietu, tas netures reiksmes.

g.gif

Neisivaizduoju kokioje vietoje tu gyveni. g.gif

Ta teritorija vadinasi catchment area ir ji kasmet keiciasi, priklausomai nuo norinciuju skaiciaus. I mano vaiku mokykla patenka tik vienas is triju norinciu. Pirmiausia vietas skiria vaikams, kurie turi broliu ir sesru mokykloje, tada, vaikams pagal atstuma iki mokyklos, tada visiems kitiems pagal religija, atstuma iki mokyklos ir kitus dalykus.

Jei pasidometum, suzinotum, kad atstumas iki mokyklos yra vienas svarbiausiu faktoriu. Tuo tarpu dokumentu pateikimo data yra visai nesvarbi (iskyrus tuos, kurie labai tiki astrologija) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nataliukė @ 2008 11 06, 15:26)
as taip suprantu laikas priklauso ne nuo metu, o nuo to kokia klase lanko...Reception Class einantis vaikai buna trumpiau, nezinau kiek...iki 13 val, ar kazkas pan. O kai pradeda lankyti Yaer 1 tada buna nuo 9 iki 15.

tokiam mazam vaikui, keturmeti turiu omeny, mokykloje buti nuo 9 iki 18  doh.gif  oho  blink.gif 

Mano tai sunkiai be oziu istvertu, pervargtu ir jokios naudos nebutu is to after school club... schmoll.gif

Maniskis (rugputi suejo 4) yra reception. Pamokos iki 15.30 ir dar dvi dienas after-school club iki 17.50. Kitas dienas, plaukimas, fultbolas, chebra biggrin.gif

visi mazuliai pradzioje buna pavarge, taciau per koki menesi adaptuojasi.

Taip mokinasi visa salis ir mano zinomis, dar ne vienas nenukentejo mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, jau eis mano zuikis i mokykla, i receprion klase nuo pirmadienio. Iki sausio eis part time, o paskui full time. Susipazinom su mokytoja, ji iskart paklause kokia kalba kalbames namie, paskui prase pamokyti sakyti "Privet", ji nuejo ir pasisveikino su mazium RU. biggrin.gif Jis buvo nustebintas ir jam buvo malonu biggrin.gif

Ziuriesim kas bus pirmadieni, tikiuosi viskas bus ok... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2008 11 12, 14:31)
na va, jau eis mano zuikis i mokykla, i receprion klase nuo pirmadienio. Iki sausio eis part time, o paskui full time. Susipazinom su mokytoja, ji iskart paklause kokia kalba kalbames namie, paskui prase pamokyti sakyti "Privet", ji nuejo ir pasisveikino su mazium RU.  biggrin.gif  Jis buvo nustebintas ir jam buvo malonu  biggrin.gif 

Ziuriesim kas bus pirmadieni, tikiuosi viskas bus ok... smile.gif

kiek tiksliai metu tavo vaikiukui?ir iki kelintos val tas part time?o kodel taip idomiai nuo lapkricio prades.
Atsakyti