Įkraunama...
Įkraunama...

1,5 metų berniukui reikia pagalbos

Džiaugisuosi mamytės jūsų gerais darbais 4u.gif , džiaugiuosi , kad Augustėlis sveiksta, tikiuosi, gal ir mama greitai pasveiks, linku jiems sveikatos, gal kaip nors ir tos problemos su pečiumi išsispręs, svarbu, kaip sakoma, kad 'ledai jau pajudinti".
Gerų Naujųjų metų 000059.gif
Atsakyti
SU NAUJAISIAIS METAIS!!! wink_3.gif clap.gif

Tegu laime ir dziaugsmas lydi siais metais.
Tegu smulkmenos niekad negrauzia sirdies.
Tegu dideles mintys ir uzmojai platus,
Sunkumus jums iveikti pades.

BUKIT LAIMINGI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar berniukui jau radot kaldrą, nes man parašė kai jau savają buvau atidavus, tai dabar širdutę spaudžia, kad gal atidaviau kai kažkam jos labiau reikėjo, jei neradot pabandyčiau paieškot dar vienos 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamyės.su Naujaisiais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kažin, kaip Augustėliui sekasi? ar jis sveiksta? gal jau namuose?
kai Tomaitė vėl bus anykščiuose, sudėsiu dar siuntinį tai šeimynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(low @ 2007 01 04, 12:27)
Ar berniukui jau radot kaldrą, nes man parašė kai jau savają buvau atidavus, tai dabar širdutę spaudžia, kad gal atidaviau kai kažkam jos labiau reikėjo, jei neradot pabandyčiau paieškot dar vienos 4u.gif

Sveika, negaliu atsakyt, gal Bonavi žinos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as viena perdaviau vaikiska, be to sake kad dar viena turi. Paeme Daivaa berods toks nickas, tik nezinau ar jau nuveze ar dar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2006 12 31, 14:30)
Džiaugisuosi mamytės jūsų gerais darbais 4u.gif , džiaugiuosi , kad Augustėlis sveiksta, tikiuosi, gal ir mama greitai pasveiks, linku jiems sveikatos, gal kaip nors ir tos problemos su pečiumi išsispręs, svarbu, kaip sakoma,  kad 'ledai jau pajudinti".
Gerų Naujųjų metų 000059.gif

laba diena

su pečium irgi tikiuos išsispręs.Mano tėvukas tikrai nuvažiuotų pagelbėt,bes ans vis laukia,kada mes atvažiuosim Ukmergėn.

nežinau gal nedrįsta vienas varyt.Neišmonysi gi iš jo ko jis vienas nevaro.
O mes nežinau kadu važiuosim.žadėjom per Naujus,bet niekaip nesigavo dėl ligų.

bet šiaip jis labai geranoriškas,pagelbės tikrai.
papasakojau viską,kas kur kaip.tai sutiko,bet mūsų laukia

gal sakau su kokia mamyčių brigada nuvarytų jei važiuosit kada???

parašyčiau ir adresą ir telefoną.Ne per toliausiai šiaip ten jis nuo Jurginų randas.

Atsakyti
QUOTE(Renatulis @ 2007 01 04, 18:14)
laba diena

su pečium irgi tikiuos išsispręs.Mano tėvukas tikrai nuvažiuotų pagelbėt,bes ans vis laukia,kada mes atvažiuosim Ukmergėn.

nežinau gal nedrįsta vienas varyt.Neišmonysi gi iš jo ko jis vienas nevaro.
O mes nežinau kadu važiuosim.žadėjom per Naujus,bet niekaip nesigavo dėl ligų.

bet šiaip jis labai geranoriškas,pagelbės tikrai.
papasakojau viską,kas kur kaip.tai sutiko,bet mūsų laukia

gal sakau su kokia mamyčių brigada nuvarytų jei važiuosit kada???

parašyčiau ir adresą ir telefoną.Ne per toliausiai šiaip ten jis nuo Jurginų randas.

Renatuli, tai tu neperezyvaj...peciaus iki pavasario nejudins vis tiek, tai spesit dar nulekt. O siaip Tomaite gali prigriebti tavo tevuka, ji ukmergej gyvena, vaziuos turbut lankyt seimynos. wink.gif
Atsakyti
Augusteli vos parsiveze namo ir teko vel vezti i ligonine, nakti temperatura iki 40 pakilo. sake angina. mama guli su berniuku kartu. tetis tuo tarpu netinginiauja, kai skambinau tvarke kiema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonavi @ 2007 01 06, 16:35)
Augusteli vos parsiveze namo ir teko vel vezti i ligonine, nakti temperatura iki 40 pakilo. sake angina. mama guli su berniuku kartu. tetis tuo tarpu netinginiauja, kai skambinau tvarke kiema  smile.gif

verysad.gif verysad.gif gerai, kad nors šį kartelį Augustėlis ligoninėje ne vienas, o su mama.
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Turbut Augustelio imunitetas itin silpnas ir reikalinga ipatinga prieziura ir tinkamos salygos. tetis telefonu aiskino, kad berniukas per naujus susalo, bet per pacius naujus kiek zinau jis dar ligoninej gulejo g.gif risys prastas buvo tai nesusnekejom kokia ten jo versija. labai gerai, kad mama su juo dabar, bet ji dar sunkiai vaiksto ir nieko kelt negali, bet sake pavalgydina Augusteli, uzsiima su juo, tai tik belieka palinketi jiems kuo greiciau pasveikti.
Atsakyti