Įkraunama...
Įkraunama...

1,5 metų berniukui reikia pagalbos

Saruniuke, kaip tavo mamos sveikatele? butu puiku jai jinai galetu vaziuoti, vistiek tai seimai savas zmogus, perduok mamytei linkejimus 4u.gif jei galesi pakambink man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mantule @ 2006 12 21, 09:25)
Saruniuke, kaip tavo mamos sveikatele? butu puiku jai jinai galetu vaziuoti, vistiek tai seimai savas zmogus, perduok mamytei linkejimus  4u.gif jei galesi pakambink man  mirksiukas.gif

Aš ir jai ir tau paskambinsiu truputuką vėliau, už valandėlės 4u.gif
Atsakyti
Na štai, kalbėjau su mantule, ryt Ukmergėje turiu būti kažkur apie 17.00 val, kad pas šeimyną nusigautumėm kokiai 18.00 val.
Šiandien iš ajb pasiimsiu jos surinktą lauknešelį, mantule su Daivaa seserimi jau pasirūpino maistu. Mantule dar skambinosi tėveliui, tai kaip kažkas teiravosi - tėvo batų didys būtų 42, mamos 40. Beje mamytės iš ligoninės nepaleidžia, nes jos labai sunki būklė verysad.gif Tačiau viską tiksliau sužinosime apsilankė.

Taigi, manau ryt reikėtų iš Vilniaus pajudėt ne vėliau kaip 16.00 val. Kol kas iki Ukmergės važiuoju viena, jei yra norinčių prašom prisijungti.

Šarūniuke, kaip tavo mamytė jaučiasi?Vakar tau išsiunčiau į až savo tel. Ar gavai?
Jei mamytė norės važiuoti paskambink man.

Kol kas tiek. Jei turit kokių pasiūlymų-rašykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2006 12 21, 15:02)
Na štai, kalbėjau su mantule, ryt Ukmergėje turiu būti kažkur apie 17.00 val, kad pas šeimyną nusigautumėm kokiai 18.00 val.
Šiandien iš ajb pasiimsiu jos surinktą lauknešelį, mantule su Daivaa seserimi jau pasirūpino maistu. Mantule dar skambinosi tėveliui, tai kaip kažkas teiravosi - tėvo batų didys būtų 42, mamos 40. Beje mamytės iš ligoninės nepaleidžia, nes jos labai sunki būklė verysad.gif Tačiau viską tiksliau sužinosime apsilankė.

Taigi, manau ryt reikėtų iš Vilniaus pajudėt ne vėliau kaip 16.00 val. Kol kas iki Ukmergės važiuoju viena, jei yra norinčių prašom prisijungti.

Šarūniuke, kaip tavo mamytė jaučiasi?Vakar tau išsiunčiau į až savo tel. Ar gavai?
Jei mamytė norės važiuoti paskambink man.

Kol kas tiek. Jei turit kokių pasiūlymų-rašykit mirksiukas.gif

Ką tik kalbėjau po pokalbio su tavim su savo mama, ji tikrai važiuos ir net gali iki Lazdynų kažkur atvažiuot, sakė gal ryt sutarsit, nes ji gali apie 15.30 kažkur link tavęs atvažiuoti, kad nepapulti į kamščius ir dar šviesoje nuvažiuoti iki 17 val. iki Ukmergės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 21 gruodžio 2006 - 14:31

Dovanas vaikam paruošiau, parašiau Olilove į až, susitarsime dėl perdavimo, taip pat dar svarstau galmybę dėl važiavimo, jeigu tik rasiu kam savo mažių ryt nuo16 val. palikti.
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2006 12 21, 15:26)
Dovanas vaikam paruošiau, parašiau Olilove į až, susitarsime dėl perdavimo, taip pat dar svarstau galmybę dėl važiavimo, jeigu tik rasiu kam savo mažių ryt nuo16 val. palikti.

o su mazhium nenori? nebent jis nemegsta vaziuot..bet siaip jei mashina laisva, tai mazius nepamaishys bigsmile.gif radija nemokama turesit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 12 21, 14:41)
o su mazhium nenori? nebent jis nemegsta vaziuot..bet siaip jei mashina laisva, tai mazius nepamaishys  bigsmile.gif  radija nemokama turesit  lotuliukas.gif

Neeee su mažiumi nenoriu doh.gif doh.gif lotuliukas.gif nesėdi jis mašinoje ramiai, "ant galvos lipa" doh.gif bet dar svarstau, gal su seserimi susitarsiu, gal ji pabus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2006 12 21, 14:50)
Neeee su mažiumi nenoriu doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif nesėdi jis mašinoje ramiai, "ant galvos lipa"  doh.gif  bet dar svarstau, gal su seserimi susitarsiu, gal ji pabus blush2.gif

O as manau vezkis maziu - juk Ukmerges berniukas tokio pat amziaus, tai kartu padraugaut gales. Gaila, as ne Lietuvoj - labai noreciau vaziuot su savo suneliu verysad.gif
Atsakyti
AsJa, negavau tavo žinutės į až verysad.gif
Tai puiku, Šarūniuke, jei mamai tikrai nebūs sunku nuvažiuot iki manęs tada, ok. Bet jei ji prastai jaučiasi, tai aš ją tikrai galėsiu paimt.
Papildyta:
AsJa gavau tavo žinutę, atrašiau tau į až. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2006 12 21, 16:47)
AsJa, negavau tavo žinutės į až verysad.gif
Tai puiku, Šarūniuke, jei mamai tikrai nebūs sunku nuvažiuot iki manęs tada, ok. Bet jei ji prastai jaučiasi, tai aš ją tikrai galėsiu paimt.
Papildyta:
AsJa gavau tavo žinutę, atrašiau tau į až. blush2.gif

Atrašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas,

kalbėjau ryte su mama, tai ji skambino veikučių tėvui ir sakė, kad vaikai serga, ypač mažasis, sloguoja, tai prašė mažyliui vaistukų kokių nuo peršalimo.

Olilove, mama prašė, jei gali ją paimti kur arčiau, nes ji visgi prisikrovė šiektiek blush2.gif

Visoms sėkmingos kelionės ir linksmų ir pasmingų ateinančių švenčių. 4u.gif
Aš jau nuo 11 val. būsiu be interneto verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Auguasteli siandien pagulde i ligonine, Dzefrita visa diena rupinasi sita seima, nuveze maziu i ligonine, paime isskalpti jo drabuzeliu, nupirko jam maisto i ligonine ir t.t. tikrai nuosirdziai lenkiu galva pries jos neabejinguma. laika kuri ji galetu praleisti savo poilsiui skiria visiskai svetimu zmoniu gerovei. istikruju zaviuosi visu jusu dalyvaujanciu pagalboje nuosirdumu 4u.gif

tikiuosi Augustelio sveikata bus istirta si kart normaliai ir paskirtas reikiamas gydymas.

mes su Dzefrita dar pasikalbejom, kad gerai butu aptvarkyti seimos namus, tai gal kaip nors dar sita reikala suderinsim g.gif .
gal kas turit kokiu atliekamu pataleliu mazyliui, nes dabar kokiuose jis miega yra baisus.

cia ataskaita kur buvo isleisti Franes atsiusti pinigeliai:
emaliuotas puodas 12.90 lt
prancuziskos desreles 12.07 lt
skalbimo mil 2 pak. 5.30 lt
cukrus 2 kg 5.98 lt
mandarinai 5.45 lt
krakmolas 2.25 lt
arbata 0.65 lt, 0.99 lt, 2.89 lt, 0.99 lt, 2.89 lt
kvietines kr. 2.97 lt
grikiai 8.34 lt
lydytas pusryciu suris 5.33 lt
aliejus 7.98 lt