Įkraunama...
Įkraunama...

l/d "Varpelis"

Sveiki 4u.gif Nuo Kovo 1d mano sūnelis keliaus į šį darželį smile.gif Koki atsiliepimai mamytės apie šį darželį?Esam naujakuriai...tad nieko nepažystu,nežinau...tikrai daug klausimų galvoje...Gal kas pasidalintų žiniomis?Kokia grupė geriausia? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
mes nuo rugsėjo eisim į bitučių grupę, gal yra dar tokių? 4u.gif
Atsakyti
Mano abu vaikučiai eina į Bitučių grupę, tik dukra jau nuo rugsejo eis jau į kitą grupę,o broliukas lieka. Laibai geros auklėtojos ir šeimininkutė labai gera. esam labai patenkinti šia grupe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b*r*a*s*k*e @ 2012 07 02, 20:39)
Mano abu vaikučiai eina į Bitučių grupę, tik dukra jau nuo rugsejo eis jau į kitą grupę,o broliukas lieka. Laibai geros auklėtojos ir šeimininkutė labai gera. esam labai patenkinti šia grupe  mirksiukas.gif

Kaip smagu girdėti, nes dukrytė jau labai laukia, nesinori, kad nusiviltų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytė lanko šį darželį. Jai labai patinka, eina su dideliu noru. Lankomes pas auklėtoją Regina, labai dėmesinga ir gera auklėtoja.
Atsakyti
QUOTE(merilinaa @ 2012 08 14, 11:53)
Mano dukrytė lanko šį darželį. Jai labai patinka, eina su dideliu noru. Lankomes pas auklėtoją Regina, labai dėmesinga ir gera auklėtoja.

O, tai busite mano sunaus grupioke smile.gif Apie Kiskuciu grupe, ju aukletoja Regina ir auklyte Jurga - patys geriausi zodziai. Geresnes pazinties su darzeliu ir pradzios negalejo ir buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2012 07 02, 13:51)
Sveiki,
mes nuo rugsėjo eisim į bitučių grupę, gal yra dar tokių?  4u.gif

sveiki smile.gif
maniskė irgi lanko šią grupę smile.gif. bet jusiškės vardo kažkaip dar neteko pastebėt smile.gif
kokie įspūdžiai? ax.gif
Atsakyti
Laba mamytės,

vaikučiui 4m. norėčiau vesti į šį darželį (jai tik pakliūsime) gal kokių atsiliepimų būtų apie 4-5 m. grupę? ačiū kas pasidalins
Atsakyti
auuuuuuuu kur jūs???????? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ocean Sun @ 2012 11 04, 18:50)
auuuuuuuu kur jūs???????? unsure.gif

puikus darzelis, renovuotas pilnai,yra baseinas,priekaistu neturiu jokiu,vaikas eina su dideliu noru.veza i spektaklius ir siaip viskas ten thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianuka: 20 lapkričio 2012 - 15:46
QUOTE(Dianuka @ 2012 11 20, 16:46)
puikus darzelis, renovuotas pilnai,yra baseinas,priekaistu neturiu jokiu,vaikas eina su dideliu noru.veza i spektaklius ir siaip viskas ten  thumbup.gif

Man atrodo, kad Jūs kažką maišote, nes šiame darželyje baseino tikrai nėra. Bet ir be jos jis puikus biggrin.gif
Atsakyti
oi atsiprasau,gerai nepaziurejau blush2.gif ,mes einam i vyturelio darzeli
Atsakyti