Įkraunama...
Įkraunama...

Draugų pasirinkimas

QUOTE(liūtuke @ 2009 07 13, 21:37)
Žinoma gaila, kad po tiek metų pamatei, bet gerai, kad aplamai pamatei thumbup.gif
Ir man buvo taip nutikę, kad draugė ėmė nerasti laiko man, puikiai suprantu, kaip tai nemalonu sad.gif

O kaip ji pasiteisindavo, kad neranda laiko? Tai ir baigesi draugyste? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(letmebe1 @ 2009 07 14, 13:00)
O kaip ji pasiteisindavo, kad neranda laiko? Tai ir baigesi draugyste?  blush2.gif

Visa esmė ir buvo tame, kad neįvardindavo, tiesiog sakydavo " Esu labai užsiėmusi, daug darbo, žinok, visai neturiu laiko" Palikau ją ramybėje, po pusmečio pati mane susirado,Bandė teisintis, nesusipykom, bet dabar draugystė, kaip suklijuotas sudužęs indas. Liko randas. Negaliu pasitikėti žmogum, budi savisaugos jausmas, o jeigu atsiversi ir vėl nusisuks. Žodžiu, nešilta pas mus. sad.gif
Atsakyti
sveikos merginos kaip manot imanomas vyro-geriausio draugo statusas su moterimi,jei vyras nera gejus:)
Atsakyti
mano patarimas,geram draugui niekada neskolink pinigu,nes dazniausiai susipyksite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimux5 @ 2011 03 21, 19:39)
mano patarimas,geram draugui niekada neskolink pinigu,nes dazniausiai susipyksite biggrin.gif

na pinigu mes vienas kitam neskolinam,nes abu ubagai lotuliukas.gif o siaip tai as net neisivaizduoju artimesnio zmogaus nei jis.siaip buvau pamanius,kad myliu ji,bet va kaip vyras jis manes netraukia,todel visgi manau,kad jis-ne mano zmogutis.as net draugems tiek nepasakoju kiek jam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(veterinare @ 2011 03 21, 20:16)
as net draugems tiek nepasakoju kiek jam blush2.gif

Sveikos. nu va liuks- turi podruškę gerą. Kažkur teko skaityti- vyrai gėjai geriausi moterų draugai biggrin.gif
Atsakyti
draugauk,bet svarbu neprisidraugauti...per lova smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterinare @ 2011 03 21, 20:14)
sveikos merginos kaip manot imanomas vyro-geriausio draugo statusas su moterimi,jei vyras nera gejus:)
Manau draugyste imanoma,tik viena diena ji gali baigtis artimesniais rysiais ax.gif Gal,kaip vyras ir netraukia,o ka jis jaucia tau? g.gif
Atsakyti
pas mane platus ratas draugu...nors ir sukurus seima, bet visvien stengiuosi si visai palaikyti rysi smile.gif
Atsakyti
Jei Draugas TIKRAS, jis išliks ilgam, gal net visam gyvenimui... o pažįstamų, bičiulių.. jų ratas visada platus, tik spėk rinktis su kuo nori bendrauti ax.gif
Atsakyti
Man tai atsitiko taip, kad dauguma draugių tapo nebe draugėmis, kuomet susirado antrąsias puses biggrin.gif Paniro į kitą gyvenimo etapą ir taip savaime atsitiko, kad mūsų draugystė šalo šalo ir atšalo galutinai smile.gif Šiaip liūdnoka, nes galiu pasakyti, kad turiu gal tik pora gerų draugų, kompanijos dažnai pritrūksta..
Aš manau, kad geriausias draugystės išbandymas-laikas. Iš tiesų didelė vertybė turėti tikrą draugą, bent vieną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatė: 10 rugsėjo 2012 - 16:29