prisiskaiciau, db man koma

vos ne saltu prakaitu ispilta sedziu

zodziu...o buvo taip: beveik pries ketverius metus man ir mano dviem draugems rado po zaizdele. tada visom 20m buvo. visos tuo paciu metu susigundem pasitikrint, tai va, vienai draugei, ginekologe pasake, jog yra zaizdele ir viskas

nieko nedare, jokiu vaistu neskyre. db ji turi bedu su kiausidemis, kazkaip padidejusios ar kazkas, vartoja vaistus, apie zaizdele nera net uzsiminus

kitai draugei dave zvakuciu pavartot, persviete, ir liepe gimdyt. tiesa, ji dar paklause gydytojos, ar didele ta zaizdele, tai ta apreke, atseit nesvarbu ar didele, svarbu, kad nevezine butu

net ir dabar ji negimdzius ir nlb zinau, kaip ten su jos ta zaizdele. o man taipogi, priskyre zvakuciu, ir pasake, jog zaizdele reikia uzdegint ( kaip kazkas jau rase, su rugstiniu skysciu pateplioja ir visx )neskaudejo, tik siaip nemalonus jausmas, na zvakutes tai kokiu triju rusiu vartojau, mat nepadejo nei pirmos, nei antros, o uzdegint pasirodo negalima, kol yra koks tai uzdegimas ar negeros bakterijos. tiesa, paskutiniai vaistai buvo pigiausi

6lt kainavo. dar po ju vartojimo gyd sako: o, ziurek, padejo tau, siaip jie niekam nepadeda. tas buvo gers

koki pusmeti tasiaus, uzdegino, pasake, kad po kokiu metu galeciau ir ateit, bet taip ir nenuejau

iki siol

ti daba jau panikuoju

blyn, o i LTtik pavasari nebent vaziuosiu

visa vasara buvau LT vis zadejau zadejau nueit

tai db man idomu paliko, ar yra kas nors su uzdegintomis zaizdelemis cia, forume ( ta prasme, tai negi tas uzdeginimas jokios naudos ir neduoda )?

gal galetu papasakot kas buvo po to, kai uzdegino ta zaizdele?visx, jauciu jau koki biesa tam kakleli turiu

ot, kad prirasiau cia nesamoniu

dar kazkuri mamyte rase, jog ta zaizdele, tai lyg iskilimas kokstai, o tai uzdeginus taip ir palieka tas iskilimas?

o as maniau, ka ta zaizdele, na, kaip zaizda ir tiek. jezau, kad as niekad ir nebepagalvodavau apie ta gimdos kakleli

isijauciau jau
Papildyta:bet jus ir turit stiprybes

kad man toki optimizma duotu

maniskis tai pastoviai juokias, sako prisiskaitai ir panikuoji, bet blyn, juk cia realus dalykai, kaip gali nepanikuot