planavome ir mes i savo nama deti GALAN, bet pabijojome, kad nerasim meistro, kuris žinotų šio katilo subtilybes, dabar galvojame apie marmuro radiatorius - Eurotherm,cia, kadangi cia marmuras - labai letai atšala, o elektra naudoja tik etapiniam pašildymui.
matosi kad tikrai tamstelę kažkas maišu daužė.
O cia kas dabar? valinciau?

Ji,nepamirskite kad taip ir liksite be jokios sistemos isskyrus su marmuru ant sienu,su elektrodiniu pasisildysite,o kai jau atsibos ar noresite isirengti tarkime geotermini - sistema jau bus,prie tos pacios sistemos galesite bet koki kita sildymo buda rinktis su vandenine sistema.elektrodinis ne kiaule kainuoja,zinau net keleta furistu kursuojanciu i rusija,atveza. O pirkti is cia ir moketi virs 3tukst...

QUOTE(vietinis tipas @ 2007 11 19, 00:50)
O cia kas dabar? valinciau?
Jus toks drasus vyras?
Ji,nepamirskite kad taip ir liksite be jokios sistemos isskyrus su marmuru ant sienu,su elektrodiniu pasisildysite,o kai jau atsibos ar noresite isirengti tarkime geotermini - sistema jau bus,prie tos pacios sistemos galesite bet koki kita sildymo buda rinktis su vandenine sistema.elektrodinis ne kiaule kainuoja,zinau net keleta furistu kursuojanciu i rusija,atveza. O pirkti is cia ir moketi virs 3tukst...

arba i ta pacia sistema zidinuka su vandeniniu sildymu,galesit pasijunkt http://www.lanordica...r...ID=23&lng=2
http://www.lechma.com.pl/pl/10.php
QUOTE(valinčius @ 2007 11 18, 23:07)
matosi kad tikrai tamstelę kažkas maišu daužė. gal parodysi kuriame poste apie tuos katilus rašiau,dievaž nevark nes nerasi nes apie tokius pirmą kartą girdžiu. na okad chemijoi ir matekatikoj skystas tai jau tamstos bėda. Pasiskaityk ką nuskiedei. Max srovė 2A o min 0,5A. 2A x 220V gausi 440 w x 3 faz. gausi 1320w . savo bobutei smegenis pudrink kad sutokia galia ir su druska namą apšildai . Kam tas katilas jei paprastas virdulys arbatai 1800w turi ir kainuoja 50 lt. , kaip matote problemos ne visai psichologinės ,o mokslinia negalia atsiduoda.
turbūt dabar tos problemos tavo ,ar ir jas paneigsi savo ''man atrodo''
turbūt dabar tos problemos tavo ,ar ir jas paneigsi savo ''man atrodo''
Nu nemoki valinciau skaityt ... Pasikartosiu - rasiau , kad jeigu pradine srove n , tai ja atitaikyti n - 0.5 A dydzio , jeigu max srove x , tai kad butu maksimali kokia x - 2 A dydzio ... Vadinasi , jeigu siuloma pradine srove 9 A , tai jeigu kokia 8.5 A teka - gerai . Jeigu max siuloma 15 A , tai 13 A jau irgi gerai . Nu ka cia tau ir padarysi , pasidauzyk su maisu save ...

QUOTE(vietinis tipas @ 2007 11 18, 22:50)
zinau net keleta furistu kursuojanciu i rusija,atveza. O pirkti is cia ir moketi virs 3tukst... 

O kiek kainuotų iš tų fūristų Geizer 9? Vat Latvijoj per vieną e-parduotuvę mačiau, kad 320 latų kainuoja, o tai daugiau nei per pus pigiau negu Lt. Gal kam teko Latvijoje šį daiktą pirkti? Beje, o kaip tada su garantiniu atparnavimu

QUOTE(ilja @ 2007 11 19, 14:00)
O kiek kainuotų iš tų fūristų Geizer 9? Vat Latvijoj per vieną e-parduotuvę mačiau, kad 320 latų kainuoja, o tai daugiau nei per pus pigiau negu Lt. Gal kam teko Latvijoje šį daiktą pirkti? Beje, o kaip tada su garantiniu atparnavimu 

furistas uz atvezima paims 300-400lt. O gal reikia Lietuvisko?

QUOTE(vietinis tipas @ 2007 11 19, 19:42)
Ei , VIETINI , koki cia dabar bizneli prasukineji ?

QUOTE(Rimokas @ 2007 11 19, 20:24)
Ei , VIETINI , koki cia dabar bizneli prasukineji ?
... Beje , kai atvaziuosi pas mane , reiks tau ausis nuplesyt ... Kai nuplesysiu - paiskinsiu ...
...

QUOTE(vietinis tipas @ 2007 11 19, 20:36)
OBANA!!! AS ATVAZIUOSIU TAU GALVA SUDAUZYSIU IR NIEKO NEPAAISKINSIU!!!
kadras... aiskink tik nes vakare striomna vienam bus namo gryzti.
kadras... aiskink tik nes vakare striomna vienam bus namo gryzti.
Gerai cia apsitalzem ...

QUOTE(Rimokas @ 2007 11 19, 20:44)
sudetingas juokas,bet tiek to... po mano pypkiu baltu veidu vargu ar is viso ka besuprasite Rimokai.
na vistiek tiek to,bet tokiu zaibu senai jau negirdejau.
kaip suprantu cia jusu toks laimes protrukis,o kada kolektoriaus kranas atsuktas ir kada uzsuktas.......... tokio dalyko nesuprasti yra sarmata.
Dziugu kad galanas pasiteisino!!!!!!!!!!!!!!! uz tai as jums atleidziu.
QUOTE(vietinis tipas @ 2007 11 19, 20:50)
sudetingas juokas,bet tiek to... po mano pypkiu baltu veidu vargu ar is viso ka besuprasite Rimokai.
kaip suprantu cia jusu toks laimes protrukis,o kada kolektoriaus kranas atsuktas ir kada uzsuktas.......... tokio dalyko nesuprasti yra sarmata.
Nu matai , kas man kompe aisku ir vartotojui nepaaiskinu - tai irgi paskui sako - programeris nepasake ...

Ate !
QUOTE(Rimokas @ 2007 11 19, 21:24)
Nu matai , kas man kompe aisku ir vartotojui nepaaiskinu - tai irgi paskui sako - programeris nepasake ...
. Taip , kad reikia viska tupai ir metodiskai aiskint tokiems kaip as ...
Ate !

Ate !
siaip del tu ausu... mat kaip esu su jumis bendraves,vis tik persigalvojes manau jog jus taip pajuokavote,o as tiesiog spontaniskai suregavau i toki "zaiba".negraziai gaunasi,zmogus juokauja nors ir nevykusiai