QUOTE(vitoška @ 2008 07 15, 23:16)
Dėkui už palaikymą

.Mes geriam daug skysčių. Tik vat aš duodu viską, kas skirta kūdikiui(HIPP ir t.t.) Vadinasi spanguoles galima virti namie kaip kompotą,pagardinti cukrumi ir duoti 8 mėnesių kūdikiui?Daba visa šeimyna gyvename įtampoje - neduok dieve susirgs. Turiu vilties kad išaugs. Visos mamos mes turbūt to tikimės

.Vienas keistas dalykas manęs neramina. mano mažylis nuogimimo labai prakaituoja. Pradžioje manėm kad tai dėl vitamino D, tačiau ne. Ar pavalgęs, ar pamiegojęs jis kasdien, diena iš dienos kiaurai šlapias. Gal tai dar kokios ligos požymis, ar man jau paranoja...Bet man tai neatrodo natūralu. Gal kas susidūrė su tokia problema...Gerų emocijų mamytėms. iki
Del prakaitavimo nzn, lyg tai kazkoki tyrima daro, kazka su prakaitu.... bet kada, del kokiu problemu, nzn, tiesiog kazka apie kazkoki toki tyrima viena ausim girdejau, bet nzn is kurios operos... na ir parasiau

, gal reikejo patylet
Reik tiketis, kad nepasikartos, tai gi viska gerai darai
O jums neskire cistogramos? Kad suzinot ar ner refliukso, kai kazkoki dazanti reagenta paleidzia i slapimtakius ir ziuri ar ner uzmetimo i inkstukus? Ne echoskopija, o butent cistograma?
Spanguoles as neviriau. Tiesiog mociutes turejo tokiu trintu su cukrum, ta uogene praskiesdavau siltu vandeniu, nukosdavau ir duodavau gert. Mano dukra sirgo 5-6menesiu, tai po to jau duodavau jai. O 8-iu menesiu leliukui, manau tikrai jau drasiai gali duot tu spanguolyciu gerimo. As stengiausi net neverdanciu vandeniu skiest, o tokiu siltu, kad vit.kuo daugiau isliktu (bet cia jau pati taip sugalvojau

)