Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Excel

QUOTE(Pacifica @ 2010 06 15, 14:28)
taip supratot, dekui smile.gif Tik dar noriu kad tas desnys nereikalingas sonas pilkas pasidarytu, na lieka tik tas grynai lapas naudojamas.
Pabandziau daryt per page setup - options- kazka ten priispaudaliojau ir man pasidare taip kaip noriu, bet per viduri to lapo uzrasas - PAGE 1  doh.gif  kAIP MAN JI ISTRINT NEISIVAIZDUOJU

o ta uzrasa spausdina? 4u.gif šiaip su tuo neteko susidurt tai net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2010 06 15, 18:13)
o ta uzrasa spausdina? 4u.gif  šiaip su tuo neteko susidurt tai net nežinau g.gif

nea nespauzdina, bet nervina tai kapitaliai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas padėsit man, neišmanėlei ax.gif

Verčiu tekstą excel programoje. Kol rašau - viskas gerai, kaip tik pereinu dirbti į kitą langelį, ankstesniame visas parašytas tekstas dingsta ir matosi tik grotelės #####
patikrinau Alingment-wrap text, lyg viskas gerai turėtų būti, bet problema išlieka. Plėsti stulpelio į šonus netinka.
Taigi, kap padaryti, kad tekstas matytųsi visada, o ne tik suaktyvinus stulpelį?

Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti

pati paklausiau, pati ir atsakysiu biggrin.gif mačiau, ne vien man tokia problema buvo iškilusi

Jeigu wrap text nepadeda (mačiau, kad ne vien man tokia problema kilo) reikia eiti į "etiketę" NUMBER (ten pat kur ir Alignment) ir vietoje "text" pasirinkti "general" - problema išspręsta thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pardavimas: 07 liepos 2010 - 11:12
__A___B________C
1 50 supyne_____v
2 30 kibiras
3 10 papildymas
4 30 siuksliu isv.__v
5
6 40
7

Čia padariau tokią lentelę ir noriu paklausti - ar įmanoma padaryti, kad eilučių 1-5 reikšmes į 6-ą eilutę sumuotų tik tokiu atveju, jei C stulpelyje nėra varnelės? Kaip šiuo atveju, kur parodžiau - 6 eilutėje suma "40", nes "v" nėra 2 ir 3 eilutėse.
Atsakyti
Formulė tokiu atveju būtų
=SUMIF(C1:C4;"<>v";A1:A4)
Atsakyti
Teks rinktis - arba matysi užrašą, arba išjunk vis dėlto tą Page Break Preview režimą tongue.gif ir įjunk kaip ir buvo "Normal". Naujesniame Ekselyje yra ir "Page layout" režimas, bus panašiai kaip Vorde. (visi tie režimai yra perjunginėjami per meniu View)

QUOTE(Pacifica @ 2010 06 15, 20:35)
nea nespauzdina, bet nervina tai kapitaliai  biggrin.gif

Atsakyti
Kaip panaikinti formule, nenaikinant rezultatu?

PVZ.
Jonas 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Valandos
Jonaitis 8 8 8 8 8 0 0 8 8 8 64

Kur valandos yra ivesta formule =sum(B2:B11)
O kitama exel faile man reikia pateikti tik tokius duomenis:
V.P. ir valandos t.y. Jonas Jonatis 64

Nukopijuoja varda, pavarde. O kai nukopijuoju valandas raso REF! taigi kai padarau sumavima man reikia nuimti formule, bet skaicia turi likti tie patys...Kaip tai padaryti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 08 rugpjūčio 2010 - 08:29
QUOTE(mimoza:) @ 2010 08 08, 09:10)

gal geriau padarykit Print Screen lapo, kad galima butu suprasti ko reikia 4u.gif
Atsakyti
Pabandyk šitaip:
Žymėk, ką reikia.
Copy.
Kitame lape meniu Edit, Paste Special, Values.

QUOTE(mimoza:) @ 2010 08 08, 09:10)
Kaip panaikinti formule, nenaikinant rezultatu?

Atsakyti
Sveikos, gal kas pasakysit kaip ir kur nustatyti, kad uždarinėjant exel dokumentą iššoktų lentelė: Ar norite išsaugoti pakeitimus? nes dabar uždarai, užmiršus išsaugoti ir visi pakeitimai dingsta.
Atsakyti
QUOTE(Aries @ 2010 08 09, 11:54)
Pabandyk šitaip:
Žymėk, ką reikia.
Copy.
Kitame lape meniu Edit, Paste Special, Values.

Gavosi bigsmile.gif
Aciu aciu 4u.gif
Atsakyti