Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienis darželyje

QUOTE(bankininke @ 2010 10 26, 13:27)
o ma atrodo koks gimtadienis be torto? clap.gif

O koks gimtadienis, kai suvalgęs tortą vaikas apsinuodija g.gif
Atsakyti
na tada namie tortas:)
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 17, 18:41)
Mums torto neleidžia nešti, nebent namuose keptas. Žvakutes galia uždegti ir ant obuolių pyrago, ir ant tinginio  ax.gif

drinks_cheers.gif
Pas mus irgi torto negalima nešti ir aš pritariu tam. Žvakutes pūsti galima ir ant pyrago ar kekso thumbup.gif
O ir tas naminis dar klausimas ar geriau nei parduotuvinis. Jei pati mamytė kepė namuose, tai dar žino kokio šviežumo produktai dėti. Bet jei užsakytas "naminis", tai tikrai ne ką geriau nei parduotuvinis.
Atsakyti
Na, net nekalba Higienos centro daktarai apie naminius, ar parduotuvinius, tik griežtai draudžia tortus ir kitus gaminius su kremo pertepimais.
Atsakyti
Pas mus tortus nestis leidzia. As visada uzsakau pries keleta dienu, o uzsakyma padaro tik gimtadienio isvakarese, kad rytdienai butu sviezutelis. Tai vaikai laabai gardziai valgo, nes tortas sviezutelis, visas minkstas ir purus.
Atsakyti
Pas mus anksčiau darželyje leido atnešti ir tortą, ir žvakutes, saldainių, net ir "vaikiško" šampano kai kurios mamytės atnešdavo. Bet va jau keli metai- griežtai negalima. Tik šakotis, vaisiai, sultys, paprasti sausainukai. Net saldainių negalima jokių: nei šokoladinių, nei čiulpinukų.
Atsakyti
Pas mus dėl torto niekas neprieštarauja - tik pastebi kad skaniau vaikai suvalgo neriebius. Anksčiau vienais metais nešiau šokoladu aplietų vafliukų ir mandarinų nes maniškis torto nevalgydavo (tai kam aš dėl kitų turiu nešti tai ko mano vaikas nevalgys ax.gif), pastaraisiais tortą - visgi didesnis dabar jau gal ir pasipuikuoti nori.
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2010 11 11, 09:00)
Pas mus dėl torto niekas neprieštarauja - tik pastebi kad skaniau vaikai suvalgo neriebius. Anksčiau vienais metais nešiau šokoladu aplietų vafliukų ir mandarinų nes maniškis torto nevalgydavo (tai kam aš dėl kitų turiu nešti tai ko mano vaikas nevalgys  ax.gif), pastaraisiais tortą - visgi didesnis dabar jau gal ir pasipuikuoti nori.

Mano sunus irgi nemegejas tortu, paragauja, o valgyti nevalgo. schmoll.gif Bet kazkodel visada nori, kad tiek namuose, tiek darzelyje butu grazus tortas. biggrin.gif As uzsakau vaisini su jogurtu, tai darzelyje jis greit dingsta nuo stalo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 11 lapkričio 2010 - 21:12
QUOTE(juratele:) @ 2010 10 17, 17:34)
bent musu savivaldybeje, tortai i darzeli uzdrausti, bet as aukletoja ir leidziam mes teveliams atnest torta, nes jie vaikuciams tiek dziaugsmo suteikia, ypac zvakuciu putimas, tuo atveju jai teveliai tikrai zino kad tortas yra sviezias ir uz tai atsako, dar galima atnest sakoti, vaisiu, sausainiu biggrin.gif

na sviezias tai sviezias bet buna tarkim bela toscana kepyklos kur jie bent jau deklrauoja kad kepa be nuodingu maisto priedu, o buna maximos medutis pamegtas dazniausiai, kuris toli grazu ne pats geriausias pasirinkimas vaikams. ir man buna pikta kai leidziama visokius guminukus , tortus ir pan nestis sad.gif pas mus darze leidzia viska ka tik kas sugalvotu... as pati uzsakiau ir nesiau skruzdelyna, labai graziai papuose su visokiais vaikiskais motyvais, tai tik pasake kad geriau negu tortas bet jei kiti torto atnesa tai irgi gerai.. tarkim vieni perka sultis pacias pigiausias kiti iesko geresniu. as tuomet buciau uz namini kompota , bet kiekvienam mums skirtingai atrodo... smagu tie gimtadieniai bet kai isgirsti nuomone: ai kam cia islaidaut kad ka geriau nupirkt, gi i darzeli, gi ten tiek vaiku tai sueis , tai norisi saukt is piktumo...
o apie ta vaikiska sampana is vis neturiu komentaru ir nesuprantu kaip galima ji pirkti vaikams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 15 lapkričio 2010 - 08:42
Na as visada vaikams nešu šakotį į darželį per gimtadienį, tai auklėtojos net skundėsi kartą, kad sako tėveliams, jog neneštų tortų, jie pažada, kad neatneš, o ryte jau puikuojasi tarpduryje su gražiai supakuotu torčiuku blink.gif tai iš tikrųjų ir kai kurie tėveliai labai abejingi draudimams ir prašymams g.gif o juk neišvysi, atėjo su tokiomis vaišėmis - ką padarysi... smile.gif
Atsakyti
sveikutėles, esu dar naujokė šiame jūsų forume,dažnai jį skaitydavau,bet nekomentuodavau. noriu jūsų patarimo:kokį personažą galima būtų užsakyti Vilniaus mieste Nauju Metų šventei.vaikučiai dar maži, tad bijau, kad gali išsigąsti Senio Šalčio.
Atsakyti
mes nesame torciuka, kuri uzsakome pries keleta dienu iskepa isvakarese, dar vaisiu ir sulciu nesam, kol kas nieko, leidzia mirksiukas.gif
Atsakyti