Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mes patys finansuosimes, jei pritruksim tai mazos dalies tada gal jau teks kreiptis i tevus, bet bandom apseiti ir be ju, ne cia juk musu svente!
Atsakyti
mes viska patys apsimokejom
musu svente, musu pinigai smile.gif
Atsakyti
Mes jau sutarėm, pusę duos tėveliai, kitą pusę patys esam sutaupę. Tai vat taip ir planuojam prasisukti:)
Atsakyti
Na, mūsų vestuves finansuoja tėveliai, po lygiai iš kiekvienos pusės ir nematau čia nieko blogo, jei tėveliai patys nori ir gali ax.gif kaip sakoma "ne karvę augino" hihihi.gif aišku esame labai jiems dėkingi blush2.gif
Atsakyti
Viska mokesim patys. Kadangi sveciams labai grieztai pasakem, kad norim tik "vokeliu", tikimes, kad vakariene atsipirks (skaiciuojant po 100 Lt nuo zmogaus), o mums liks islaidos uz sveciu nakvyne, rubus, ziedus, santuokos registravima, makiaza/manikiura/sukuosena. Na, o jei gimines, tevai ar pasiturintys draugai padovanos daugiau, gal ir dar kai kurios islaidos atsipirks...
Atsakyti
Kai pamačiau apklausoj, kad piršliai nemoka - net diena prašvito karsta.gif
O tai jau buvau visai "užsiparinus" (teks eit piršliaut, o finansai... blush2.gif ).
O gal čia jaunieji net nepriskaičiuoja ir neįsivaizduoja, kiek tas piršliavimas kainuoja?
Atsakyti
musu tai teveliai abieju norejo, tai ir paare mums svente 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 12, 23:22)
Kai pamačiau apklausoj, kad piršliai nemoka - net diena prašvito  karsta.gif
O tai jau buvau visai "užsiparinus" (teks eit piršliaut, o finansai...  blush2.gif ).
O gal čia jaunieji net nepriskaičiuoja ir neįsivaizduoja, kiek tas piršliavimas kainuoja?

nu man kartais atrodo, kad nesupranta jaunieji kiek mums kainuos visas malonumas pabuti pas juos pirsliais doh.gif verysad.gif
Atsakyti
mes tai patys susitaupem ir truputi mociute nuotakos padejo smile.gif ne visi pensijas mazas LT gauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 20, 01:04)
nu man kartais atrodo, kad nesupranta jaunieji kiek mums kainuos visas malonumas pabuti pas juos pirsliais doh.gif  verysad.gif

na mes su pirsliais truputuka suderejom, kad kai kur mes sumokesim ir dag ka patys nupirkom. tad pirsleliam beliko smulkmenas nupirkti ir kalbele zinoma pasiruosti ax.gif

o kas del vestuviu apmokejimo, tai uz visa svente mokejo mano vyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 22, 19:57)
na mes su pirsliais truputuka suderejom, kad kai kur mes sumokesim ir dag ka patys nupirkom. tad pirsleliam beliko smulkmenas nupirkti ir kalbele zinoma pasiruosti ax.gif

o kas del vestuviu apmokejimo, tai uz visa svente mokejo mano vyras blush2.gif

g.gif mano pirsliai absoliuciai nieko nemokes
ir apie kokias papildomas pirsliu islaidas kalbate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrine007 @ 2010 05 23, 09:04)
g.gif  mano pirsliai absoliuciai nieko nemokes
ir apie kokias papildomas pirsliu islaidas kalbate blush2.gif

jie puse sumos sumokejo baznycioje, taip pat pirko saldainiuku, visokius dalykelius zaidimams ir aisku, vestuvine dovanele 4u.gif na zinoma taip pat kainavo ir pirslienes grozio proceduros.. smile.gif mes patys pirkomes taures, puosem, graviravom, spyna taip pat patys pirkom ir graviravom, torto neprasem, kad atsinestu, puokstele taip pat mes pirkom, ir aisku nepradem nuomotis pirslienes kazkokios tai spec suknytes. man parode pries vestuves kokia turi, tai sakiau, gerai, tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2010 05 10, 22:13)
mes viska patys apsimokejom
musu svente, musu pinigai  smile.gif

drinks_cheers.gif

Niekada nesuprasiu, kaip galima prasyti tevu uzmoketi uz vestuves schmoll.gif Jeigu esate pakankamai suauge tuoktis, tai turetume buti ir pakankamai suauge susimoketi uz tai rolleyes.gif
Atsakyti