mes patys finansuosimes, jei pritruksim tai mazos dalies tada gal jau teks kreiptis i tevus, bet bandom apseiti ir be ju, ne cia juk musu svente!
mes viska patys apsimokejom
musu svente, musu pinigai
musu svente, musu pinigai

Viska mokesim patys. Kadangi sveciams labai grieztai pasakem, kad norim tik "vokeliu", tikimes, kad vakariene atsipirks (skaiciuojant po 100 Lt nuo zmogaus), o mums liks islaidos uz sveciu nakvyne, rubus, ziedus, santuokos registravima, makiaza/manikiura/sukuosena. Na, o jei gimines, tevai ar pasiturintys draugai padovanos daugiau, gal ir dar kai kurios islaidos atsipirks...
Kai pamačiau apklausoj, kad piršliai nemoka - net diena prašvito
O tai jau buvau visai "užsiparinus" (teks eit piršliaut, o finansai...
).
O gal čia jaunieji net nepriskaičiuoja ir neįsivaizduoja, kiek tas piršliavimas kainuoja?

O gal čia jaunieji net nepriskaičiuoja ir neįsivaizduoja, kiek tas piršliavimas kainuoja?
musu tai teveliai abieju norejo, tai ir paare mums svente
Papildyta:
nu man kartais atrodo, kad nesupranta jaunieji kiek mums kainuos visas malonumas pabuti pas juos pirsliais

Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 12, 23:22)
Kai pamačiau apklausoj, kad piršliai nemoka - net diena prašvito
).

nu man kartais atrodo, kad nesupranta jaunieji kiek mums kainuos visas malonumas pabuti pas juos pirsliais

QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 20, 01:04)

na mes su pirsliais truputuka suderejom, kad kai kur mes sumokesim ir dag ka patys nupirkom. tad pirsleliam beliko smulkmenas nupirkti ir kalbele zinoma pasiruosti

o kas del vestuviu apmokejimo, tai uz visa svente mokejo mano vyras

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 22, 19:57)
na mes su pirsliais truputuka suderejom, kad kai kur mes sumokesim ir dag ka patys nupirkom. tad pirsleliam beliko smulkmenas nupirkti ir kalbele zinoma pasiruosti

ir apie kokias papildomas pirsliu islaidas kalbate

QUOTE(Tigrine007 @ 2010 05 23, 09:04)

ir apie kokias papildomas pirsliu islaidas kalbate

jie puse sumos sumokejo baznycioje, taip pat pirko saldainiuku, visokius dalykelius zaidimams ir aisku, vestuvine dovanele

QUOTE(Dereša @ 2010 05 10, 22:13)

Niekada nesuprasiu, kaip galima prasyti tevu uzmoketi uz vestuves