Įkraunama...
Įkraunama...

JYSK

QUOTE(kackac @ 2007 07 20, 22:47)
Pirkau trikotazines paklodes su gumomis miegamojo lovos ciuziniui. Labai nusivyliau  verysad.gif , nes nurodyti matmenys ant pakuotes neatitiko tikroves. Taigi, pinigeliai uz dvi paklodes kaip i bala... Ant siu paklodziu buvo uzrasas Basic ar kazkas panasaus. Jei pirksit, tai imkit didesniu matmenu nei reikia, nes jos realybeje stipriai sumazintos.

Jei kvitą turi, nešk ir grąžink (jei dar neišskalbei). Privalo priimti per 14d., nes turinys neatitinka užrašo ant pakuotės mirksiukas.gif
Atsakyti
jeigu įrodysi kad nemiegojai ant jos -tada priims,o jei ne ....
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2007 07 22, 13:43)
Jei kvitą turi, nešk ir grąžink (jei dar neišskalbei). Privalo priimti per 14d., nes turinys neatitinka užrašo ant pakuotės mirksiukas.gif

Taip ir buciau padariusi, bet beda tame, kad sias paklodes ispakavau praejus kokioms 3 savaitems nuo pirkimo, nes jos buvo reikalingos naujam butui, i kuri tik zadam persikraustyt. Bet is klaidu juk mokomes g.gif , t.y. isigijai daikta - iskart ir isbandyk. Ateityje tik taip ir darysiu unsure.gif .
Atsakyti
Ira vaikisku pataliniu su Bine Puhu rodos po 49lt,tik idomu kaip kokibe g.gif gal kas pirku ?
Atsakyti
Rimtu daiktu ten neperku.Jokiu baldu ar lentynu-tik smulkmenos lotuliukas.gif
Atsakyti
la!nui koius 4 kar esu tik buvusi,ji atrodo faina! g.gif ir nieko rimto nekirkau! bet laukiu kol SIAULIUOS atidarys mirksiukas.gif
Atsakyti
Pintos dėžutės, žvakutės, žvakidės, indukai ir kitkokie š..ukai wub.gif wub.gif wub.gif man tai ten super patinka slampinėti thumbup.gif mama stalą-barą nusipirko, tai laiko lai normaliai, o pas mane visi namai užkrauti visokiom smulkmenėlėm iš JYSK, nebereikia man jų, bet kaskart užsukus negaliu atsispirt ir nenusipirkt... doh.gif
Atsakyti
Pirkau vaikui Kalėdų dovanai patalynės komplektą (žalią, su mėškiukais futbolininkais, berods su nuolaida kainavo apie 30 lt.), tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o tai kaune rimtai nera Jysk? galvojau galvojau kur kaune ji randasi ir nesugalvojau,tai internete paziurejau---ogi isvis nera kaune adreso.... g.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 09 13, 17:42)
o tai kaune rimtai nera Jysk? galvojau galvojau kur kaune ji randasi ir nesugalvojau,tai internete paziurejau---ogi isvis nera kaune adreso.... g.gif  verysad.gif  verysad.gif

MOLE yra didžiulė Jysk parduotuvė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 07 25, 19:55)
Rimtu daiktu ten neperku.Jokiu baldu ar lentynu-tik smulkmenos lotuliukas.gif

žinai aš ir visada taip sakiau...kol vieną kart nepamačiau bigsmile.gif odinių kėdžių į virtuvę......nors 4 kėdės kainavo beveik 600 lt. bet thumbup.gif .Patogios,tvirtos tikrai nepasigailėjau jas nupirkus..Bet va ten gamintų baldų iš plokštės nepirkčiau,labai jau jie ten netvirti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 14 rugsėjo 2007 - 08:14
Nusižiūrėjau JYSK'e medvilninę dvigulę patalynę už 65Lt. su nuolaida.
Bet... galvoju pažiūrėsiu kiek kainavo prieš nuolaidą doh.gif , nes ten buvo sena kaina po nauja pakišta. Žiūriu be nuolaidos 59Lt. ax.gif
Nepirkau aš tos patalynės verysad.gif Galėtų bent jau senas išsirinkti, jei per "išparavimus" užkelia kainas.
Atsakyti