[COLOR=blue][SIZE=14] sveikos,visu pirma atsiprasysiu uz tai kad rasau ne lietuviskomis raidemis.bet nera idiegta pas mane lietuvybes.norejau paklausti jusu nuomones apie tai,kad savo mazyli guldome pas save i lova.daugelis sako kad darau didziuasia klaida.bet man dabar taip patogu,visad vaikas salia,ar nusikloja,ar pradeda zirzti jau ir muistytis kai nori valgyt,visad jauciu,ir galiu atsikelti padaryti vaikuciui pienuka kol jis dar nepradejo verkti.daug kas sako kad bus sunku paskui atpratinti vaika miegoti kartu su tevais.na o as knygoje skaiciau kaip tik,kad gerai yra migdyti vaika kartu su savimi,gluadesnis rysys tada sieja vaikus su tevais.ir kad vaiko iki vienu metu neimanoma islepinti. labai laukiu jusu nuomoniu tiesiog idomu suzinoti ka jus manote siuo klausimu.

QUOTE(daizy222 @ 2006 10 22, 16:12)
[COLOR=blue][SIZE=14] sveikos,visu pirma atsiprasysiu uz tai kad rasau ne lietuviskomis raidemis.bet nera idiegta pas mane lietuvybes.norejau paklausti jusu nuomones apie tai,kad savo mazyli guldome pas save i lova.daugelis sako kad darau didziuasia klaida.bet man dabar taip patogu,visad vaikas salia,ar nusikloja,ar pradeda zirzti jau ir muistytis kai nori valgyt,visad jauciu,ir galiu atsikelti padaryti vaikuciui pienuka kol jis dar nepradejo verkti.daug kas sako kad bus sunku paskui atpratinti vaika miegoti kartu su tevais.na o as knygoje skaiciau kaip tik,kad gerai yra migdyti vaika kartu su savimi,gluadesnis rysys tada sieja vaikus su tevais.ir kad vaiko iki vienu metu neimanoma islepinti. labai laukiu jusu nuomoniu tiesiog idomu suzinoti ka jus manote siuo klausimu. 

Sveikutė

Kita draugė dar ir dabar miega su vaiku lovoje,nors jau turi 5metukus

Žinai ,kaip sako:prie gero greit priprantama

QUOTE(daizy222 @ 2006 10 22, 16:12)
savo mazyli guldome pas save i lova.
Labas. Guldžiau savuosius. Atėjo laikas ir iškeliavo pradžioj į atskiras lovas, paskiau į atskirus kambarius. Tačiau tas jungiantis ryšys išlieka labai ilgai ir yra malonus prisiminimas tiek vaikui, teik mamai. Tuomet tik reikia susikurti kokį sutuoktiniams skirtą kampelį, kur netrikdytų vaikas savo buvimu.
mes nuo pat gimimo guldem i lovyte,
sunelis labai neramiai miegodavo visus pirmus metus, tai sokinejau po 20 kartu per nakti
maniau kad taip yra teisingiausia
dabar tikrai kitaip elgciausi- ir vaikuciui salia mamos ramiau, ir mamytei patogiau
manau, neimanoma visko daryti pagal taisykles, be to- kas sugalvojo kad turi buti tiktai taip?
sunelis labai neramiai miegodavo visus pirmus metus, tai sokinejau po 20 kartu per nakti

dabar tikrai kitaip elgciausi- ir vaikuciui salia mamos ramiau, ir mamytei patogiau

mano pricesė miega tik savo lovytėje, tik kai dygsta dantukai įsikeliu į savo lovą

QUOTE(vai2 @ 2006 10 22, 23:35)
mano pricesė miega tik savo lovytėje, tik kai dygsta dantukai įsikeliu į savo lovą 

gerai kad tai padeda

Maniškė su mumis beveik iki 1,5 metukų miegojo, nes maitinau krūtimi - kasnakt keltis po kelis kartus man būtų persunku, taigi tas miegojimas kartu buvo gėris ir man - netrikdydavo miego, ir vaikui.
Po 1,5 m. iki šiol (4 m.) karts nuo karto ateina pas mane miegot, kai prastai jaučiasi, kai dantukai dygsta, kai serga - šilčiau, jaukiau, saugiau, linksmiau galų gale
Didelės problemos atpratinant nebuvo - išpradžių vos užmigusią su mumis perkledavau į jos lovą - ateidavo naktį, vėliau, su laiku išmiegodavo ilgiau savo lovoj. Visi atėjimai baigėsi kai nupirkom jai naują lovą "kaip suaugusių" - vakare jau guldavosi į savo lovą, ten užmiega - ten pabunda, išskyrus tuos atvejus kaip minėjau auksčiau.
Po 1,5 m. iki šiol (4 m.) karts nuo karto ateina pas mane miegot, kai prastai jaučiasi, kai dantukai dygsta, kai serga - šilčiau, jaukiau, saugiau, linksmiau galų gale

Didelės problemos atpratinant nebuvo - išpradžių vos užmigusią su mumis perkledavau į jos lovą - ateidavo naktį, vėliau, su laiku išmiegodavo ilgiau savo lovoj. Visi atėjimai baigėsi kai nupirkom jai naują lovą "kaip suaugusių" - vakare jau guldavosi į savo lovą, ten užmiega - ten pabunda, išskyrus tuos atvejus kaip minėjau auksčiau.
O as tai ysikeldavau tik pamaitint ir atgal i lovele,nes pas mumis irgi tarp draugu buvo panasus atvejis kai vaikui jau pora metuku o is tevu lovos neiskrapstysi
Pabijojau ir migdziau atskirai,bet viskas gerai miegam ir problemu nera

Aš tik už miegojimą su vaiku kartu. Be abejo, vakare, manau jis turėtų užmigti savo lovytėje, o naktį, kai prabunda - persikelti pas save. Tikrai ir mamai lengviau, ir vaikui daug geriau. O dėl atpratinimo. Aišku, turbūt visokių vaikų būna: vieni greitai atpranta, kiti sunkiai, bet čia manau dar yra ir tėvų problema. Jeigu širdis labai minkšta, tuomet ir vargstama. Kaip ten vienos knygos pavadinimas: "Vaikams reikia ribų", reiškia jas reikia nustatyti visur. Ir kai ateina laikas keliauti į savo lovą, tėveliai turėtų truputį parodyti ir principus.
nuo pat gimimo guldžiau į jo lovelę. Retkarčiais vaikas gali miegot su tėvais, bet ne visada
man asmeniškai, buvo baisu, kad miegodama vaiką pamesiu, iškris, išslįs, palįs po anklode. Toks ten miegas ir tebuvo. Užteko poros naktų. Mieliau šoku iš lovos ir einu prie jo lovelės, nei guldau kartu su savimi.

Aš pirma dukra nuo pat gimimo guldžiau į lovytę, o antra jau laikau prie savęs (savo lovoje). Manau kad reikia iškarto guldyti į lovytę.
Labai nustebau kai man Vilniaus gimdymo namuose vaikų pediatrė pasakė Visos mamytės pas mus miega kartu su vaikas (t.y savo lovoje), į lovytę paguldą trumpam, tik kai nori sutvarkyti savo lovą. Nžn gal dabar nauja teorija išvedė medikai, kad vaikas turi miegoti kartu su tėvais.
Aš dabar supratau, kad padariau klaidą, vaikas visai nenori būti savo lovytėje.
Labai nustebau kai man Vilniaus gimdymo namuose vaikų pediatrė pasakė Visos mamytės pas mus miega kartu su vaikas (t.y savo lovoje), į lovytę paguldą trumpam, tik kai nori sutvarkyti savo lovą. Nžn gal dabar nauja teorija išvedė medikai, kad vaikas turi miegoti kartu su tėvais.
Aš dabar supratau, kad padariau klaidą, vaikas visai nenori būti savo lovytėje.
QUOTE(Isila @ 2006 10 23, 10:10)
nuo pat gimimo guldžiau į jo lovelę. Retkarčiais vaikas gali miegot su tėvais, bet ne visada
man asmeniškai, buvo baisu, kad miegodama vaiką pamesiu, iškris, išslįs, palįs po anklode. Toks ten miegas ir tebuvo. Užteko poros naktų. Mieliau šoku iš lovos ir einu prie jo lovelės, nei guldau kartu su savimi.

Visiskai pritariu