Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Miega savo lovytėj. Bet kai kartais tenka miegoti vienoj lovoj (pvz. nuvažiavus pas senelius) visą naktį lenda, bando prisispaust, matyt, lovytės virbų trūksta. bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmas vaikutis buvo pripratęs paryčiais atropoti į tėvelių lovą ir taip nuo 1 iki 5 metukų. Antras miegojo visas naktis nuo 4 mėn. iki 2,5m. ir nekėlė jokių problemų. ax.gif Plačioj lovoj visi trys puikia tilpdavom thumbup.gif . Aišku ankštoka pasidarydavo, kai visi 4 suguldavom paryčiais biggrin.gif
Atsakyti
Mes su dukryte miegam kartu wub.gif
Mūsų tėvelis per mėnesį tik tris kartus miega namuose verysad.gif
Atsakyti
Mano dukrytė dar mažytė, dar tik ketvirtas mėnuo. Užmigdau jos lovytėj, tačiau ryte atsikelia pas mus hihihi.gif
Kai paryčiais pabunda, aš jau nebeturiu jėgų nešti atgal ir migdyti, o jei ir turiu jėgų, be galo pasiilgstu per naktį, norisi kartu pabūt smile.gif Taip ir užmiegam už rankučių susiėmusios.
Kai buvau nėščia, prisiskaičiau visokių nesąmonių, kad negalima, kad pripras ir t.t. , tai maniau, kad neguldysiu pas save biggrin.gif Nesąmonė, briedai kažkokie biggrin.gif Juk toks malonumas miegoti kartu visiems trims wub.gif Kaifuojam. Pats gražiausias dienos momentas kai pabundam vienoj lovoj, pasiniurkom biggrin.gif Jėga.
Pripras, tai pripras, nesuku galvos, kaip ten kažkas rašė, dešimt metų nemiegos su mumis lotuliukas.gif O jei atbėgs nakčia pas mus, bus labai smagu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 04 balandžio 2008 - 01:28
Dazniausiai puse nakties ismiega savo lovyteje, o paskui jau ateina i lova pas mus... bigsmile.gif
Atsakyti
Na mes miegame savoj lovytej,ryte tik kai mamye nori pasivartyti ilgiau ,tai pasiimu pas save lotuliukas.gif
Atsakyti
Pripažysta tik savo lovelę, jei pasiima pas save miegot, arbar bandau didelėj lovoj užmigdyt, tai labai įsižeidžia. tai dabar nusipirkom maniežą, kad turėtų kur miegoti ir pas senelius
Atsakyti
mano pupa miega savo lovytėje, didelėje lovoje miega tik pas senelius, arba mama šalia pietų miego prigula smile.gif
Atsakyti
Nuo gimimo savo lovytėj 4u.gif
Ir tik dabar leidžiu rytais įropot pas mane, kai nubunda kokią 6,tada dar pasnaudžiam abi iki 8-9 blush2.gif
Atsakyti
Iki 3 men. miegojom kartu, nes nemiegodavo savo lovyteje. Net, jei uzmigusi paguldydavau i lovele, iskart pabusdavo ir verkdavo kol i savo lova pasiguldydavau doh.gif Na,o dabar miega savo loveleje, tik rytais atkeliauja pas tevelius i lova iki pusryciu pasnausti biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazoji miega savoj lovytej,kol maitinau guldziausi salia,bet kai pradejo ropinet buvi iskelta i lovyte biggrin.gif ,nes teko pora kart pagaut uz kojos skuodziant i kita lovos krasta.O siaip tai didysis su mumis miegojo iki 2m.,nenoriu net prisimint,kai reikejo po to atpratint.
Atsakyti
Abu kol žindžiau naktimis laikydavau prie savęs,nuo metukų pradėjau pratint prie savo lovyčių,sekės gan sunkiai,bet priprato. Tik neseniai pradėjo ir atskiram kambary miegot,vienam 3 kitam 6 metai. Ir galiu pasakyt kad vyresniam adaptuotis buvo daug sunkiau. Pas jį tokia laki fantazija,prisigalvoja visokių pabaisų. Jis vienas tikrai neliktų tamsiam kambary, o vat mažius miega ir vienas. Nusprendžiau- kuo anksčiau tuo lengviau
Atsakyti