Įkraunama...
Įkraunama...

Per plauką. Medos istorija.

Kokia graži istorija wub.gif stiprybės carramele ir sveikatėlės tavo dukriukui wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokia graži mergytė wub.gif ir plikutė kaip maniškė.......... Kaip aš tave suprantu......... Man irgi teko matyti nekvėpuojančią ir mėlstančią savo mergytę bijau.gif Man net balsą užkirto, kaip bandžiau šauktis pagalbos........ Tada pati bandžiau gaivinti ją ir man pavyko............ Kaip jau atsigavo nulėkiau su ją pas medikus, viskas gerai buvo......... Pasirodo buve likę vaisiaus vandenų, jinai juos atpylė ir užspringo( tipo jie kažkokie glitūs). Atsimenu, kaip negalėjau irgi užmigti, nes bijojau, kad tai pasikartos............
Lai auga mažylė sveikutė, ir mamai sveikatos................. Kaip smagu kada viskas baigias laimingai smile.gif
Atsakyti
cray.gif tavo istorija,net sirdi suspaude cray.gif apsiverkiau kaip maza mergaite.Vargsiuke,tau teko isgyventi tokias baisias akimirkas bijau.gif Man nera baisiau,kai tokie baisus dalykai dedasi su tokiu mazu kudikeliu. bijau.gif O motinai gali sirdis plysti is skausmo ir baisios baimes,netekti savo stebukliuko,kuri ji 9 menesius nesiojo pilvelyje ir iskente baisius skausmus,duodama gyvybe tam mazam stebukliukui. cray.gif Tikrai labai baisu.Aciu dievui,kad jums viskas laimingai pasibaige.Linkiu tavo mazutei daug laimes ir dar daugiau sveikatytes,kad uzaugtu grazi ir sveika mergyte. Kad daugiau nesirgtu ir negazdintu savo mamytes,na ir tevelio! Nes tikrai sirdis gali plysti matant savo vaika tokioj padety!Mano sunutis taip pat tuoj sves 5 menesiukus,kaip ir tavo dukryte,tik maniskis po kuciu,gruodzio 28d. smile.gif Geru jums svenciu!
Atsakyti
apsizliumbiau galu gale ir as... kaip kokiam detektyve, skaitydama tolyn vis bijodavau perkaityt kokia nelaiminga pabaiga.

smile.gif
sveikinu abi, aukit sveikos, kaip gerai kad viskas laimingai baigesi.
smile.gif
Atsakyti
Aukit sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Apsizliumbiau ir as blush2.gif blush2.gif
Mano sunelis gime toje pacioje ligonineje po 2 dienu. Matyt buvom koridoriuje prasilenkusios. biggrin.gif
Aukit sveikutes 4u.gif Ir geru jums svenciu 4u.gif
Atsakyti
net apsiverkiau skaitydama
svarbu,kad viskas gerai baigesi 4u.gif
aukit sveikos ir stiprios
Atsakyti
Tesaugo jusu seima Dievas!!! labai grazu, kartu ir skausminga istorija, bet tikime, kad blogiausia jau praeityje, Bukite laimingi.
Atsakyti
svarbiausia, kad viskas gerai thumbup.gif laimės ir sveikatos jūsų mažylei wub.gif
Atsakyti

Labai grazu, 4u.gif net susigraudinau... cray.gif
Aukit ir bukit sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad viskas baigesi laimingai... Labai linkiu augti jūsų turteliui sveikutei ir stipriai wub.gif
Atsakyti
Gerai kad viskas gerai baigesi. Bliaunu cry.gif .
SVEIKATOS, STIPRYBES JUMS
Atsakyti