Kokia graži istorija
stiprybės carramele ir sveikatėlės tavo dukriukui
Kokia graži mergytė
ir plikutė kaip maniškė.......... Kaip aš tave suprantu......... Man irgi teko matyti nekvėpuojančią ir mėlstančią savo mergytę
Man net balsą užkirto, kaip bandžiau šauktis pagalbos........ Tada pati bandžiau gaivinti ją ir man pavyko............ Kaip jau atsigavo nulėkiau su ją pas medikus, viskas gerai buvo......... Pasirodo buve likę vaisiaus vandenų, jinai juos atpylė ir užspringo( tipo jie kažkokie glitūs). Atsimenu, kaip negalėjau irgi užmigti, nes bijojau, kad tai pasikartos............
Lai auga mažylė sveikutė, ir mamai sveikatos................. Kaip smagu kada viskas baigias laimingai
Lai auga mažylė sveikutė, ir mamai sveikatos................. Kaip smagu kada viskas baigias laimingai
apsizliumbiau galu gale ir as... kaip kokiam detektyve, skaitydama tolyn vis bijodavau perkaityt kokia nelaiminga pabaiga.

sveikinu abi, aukit sveikos, kaip gerai kad viskas laimingai baigesi.
sveikinu abi, aukit sveikos, kaip gerai kad viskas laimingai baigesi.
Apsizliumbiau ir as
Mano sunelis gime toje pacioje ligonineje po 2 dienu. Matyt buvom koridoriuje prasilenkusios.
Aukit sveikutes
Ir geru jums svenciu
Mano sunelis gime toje pacioje ligonineje po 2 dienu. Matyt buvom koridoriuje prasilenkusios.
Aukit sveikutes
net apsiverkiau skaitydama
svarbu,kad viskas gerai baigesi
aukit sveikos ir stiprios
svarbu,kad viskas gerai baigesi
aukit sveikos ir stiprios
Tesaugo jusu seima Dievas!!! labai grazu, kartu ir skausminga istorija, bet tikime, kad blogiausia jau praeityje, Bukite laimingi.
svarbiausia, kad viskas gerai
laimės ir sveikatos jūsų mažylei
Kaip gerai, kad viskas baigesi laimingai... Labai linkiu augti jūsų turteliui sveikutei ir stipriai