Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

Del tableciu...
man pardavejas sake , kad jos tik geras biznis.
Kai indaplove ima vandeni, ji pratraukai pro ta rezervuara kuriame reikia pilti druska,....
Kaip plaunat su tabletem jis viska vienu metu isnaudoja, tad vanduo visada kietas, o blizgiklis ne vietoj pabaudotas.

Cia tik mano nuomuone, jei jums tinka... naudokites. 4u.gif

Tiesa, lyg ir maciau pasisakymu apie IKI pirktis Prancuziskus miltelius "Apta". Man jie irgi geriau isplauna.
Atsakyti
Mums tikrai tinka - jau gerus trejus metus naudojamės - jokių apnašų ar drumzlių niekada nebūna thumbup.gif . O perkant tabletes iš Thomas Philips ir išeina nebrangiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 11 21, 10:16)
1. Indaploves dugne yra toks sietelis. Ji pasukus issitraukia visas filtras.
2. Jis reguliuojasi su programu mygtukais. Jau cia gali buti kiekvienai indaplovei kitaip todel ziurek savo vartojimo instrukcija.
3. Tikriausiai reikia ziuret ant paciu  priemoniu. Ir as nesu tyrinejusi.

Pas mus arbatinyje irgi kalkiu prisikaupia bet indaplove plauna gerai. Vandens kietumo reguliatorius nustatytas lygtais ant 4 (tik viena karta nustatinejom pacioj pradzioj).
Jeigu sureguliavus vandens kietuma vistiek bus tas pats tai pasakyciau kad tos taures netinka plovimui indaploveje arba dar pasiaiskinti su tom fosfatinem priemonem g.gif

Ai, dabar aišku apie kokį filtą doh.gif blush2.gif Aš jį nuolat išvalau.
Kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad tos taurės ir stiklinės netinkamos indaplovėms. Vakar ploviau tas taures ir stiklainį nuo agurkų, tai stiklainis švarutėlis, o taurės schmoll.gif
Beje, gal kuri turi tas akcijines Tymbark stiklines. Kažin ar pas kitas irgi blogai išsiplauna g.gif nes pas mane jos irgi pabala

QUOTE(Dilma @ 2007 11 21, 11:51)
Aš irgi naudoju tabletes, bet visad stebiu, kad druskos būtų pakankamai. KAi tik jos pradeda trūkti atsiranda baltų apnašų ant indų 4u.gif
Ir gal dėl visa ko patikrink, ar druskos rezervuaras tikrai gerai uždarytas? Aš porą kartų esu jį palikus visai atidarytą doh.gif , tai indų vaizdelis (o ir skonis biggrin.gif ) tikrai ne koks buvo doh.gif

Čia tai tikrai gerai rolleyes.gif užsukta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 22 lapkričio 2007 - 16:51
QUOTE(linuke_ @ 2007 11 22, 16:50)

Kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad tos taurės ir stiklinės netinkamos indaplovėms. Vakar ploviau tas taures ir stiklainį nuo agurkų, tai stiklainis švarutėlis, o taurės schmoll.gif

Gali būti, kad per laiką nusiplovė kažkoks sluoksnis, ir dabar jos tapo nebetinkamos plauti indaplovėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2007 11 22, 17:50)
Beje, gal kuri turi tas akcijines Tymbark stiklines. Kažin ar pas kitas irgi blogai išsiplauna g.gif nes pas mane jos irgi pabala

O rankomis tos taures gerai isiplauna ar jau visam susigadino blink.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 11 22, 17:06)
O rankomis tos taures gerai isiplauna ar jau visam susigadino blink.gif

Įtariu, kad visko gali būti verysad.gif reikia pabandyti geriau rankomis pašveisti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2007 11 22, 16:50)
Čia tai tikrai gerai rolleyes.gif  užsukta

Aš turiu tokias stiklines- planu jau metus ar du (nepamenu kada jas įsigijom g.gif ), bet kol kas jos žvilga ax.gif Jei kartais būna neblizgančios, plaunu antrą kartą- manau, kad taip gali būti dėl vandens kietumo ar druskos trūkumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 12 04, 20:59)
Aš turiu tokias stiklines- planu jau metus ar du (nepamenu kada jas įsigijom  g.gif ), bet kol kas jos žvilga  ax.gif  Jei kartais būna neblizgančios, plaunu antrą kartą- manau, kad taip gali būti dėl vandens kietumo ar druskos trūkumo  mirksiukas.gif

Gal gali pasakyti, kokias priemones naudoji 4u.gif Nes tada, sakyčiau, stiklinės kaip ir tinkamos plauti indaplovėj g.gif Nu nieko nesuprantu, kas ten negerai g.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2007 12 05, 09:41)
Gal gali pasakyti, kokias priemones naudoji 4u.gif Nes tada, sakyčiau, stiklinės kaip ir tinkamos plauti indaplovėj g.gif Nu nieko nesuprantu, kas ten negerai g.gif  unsure.gif  doh.gif

Ar bandei pareguliuoti vandens kietumo reguliatoriu? Gal uzstatyk ant didesnio skaiciaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 12 05, 12:34)
Ar bandei pareguliuoti vandens kietumo reguliatoriu? Gal uzstatyk ant didesnio skaiciaus g.gif

nu reikės pasiaiškinti kaip jį ten reguliuoti reikia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2007 12 05, 08:41)
Gal gali pasakyti, kokias priemones naudoji 4u.gif Nes tada, sakyčiau, stiklinės kaip ir tinkamos plauti indaplovėj g.gif

Milteliai Calgonit, druska kažkokia vokiška iš TP (seniau naudojau irgi Cagoni't druską, bet kai radau TP kitokią itin pigiai, tai perku ten), skalvimo skystį naudoju tik tada, kai plaunu taures, šiuo metu kažkokį nepopuliarų turiu 4u.gif
Aš visus indus plaunu indaplovėje- net senas tarybines lėkštutes ir pjaustymo lenteles mirksiukas.gif Indai, kurie netinkami indaplovėms, skyla (maždaug po metų plovimo), bet tikrai nebūna balzgani schmoll.gif Manau, kad Tavo problema susijusi su vandens kietumu arba priemonėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 12 05, 21:43)
Indai, kurie netinkami indaplovėms, skyla (maždaug po metų plovimo),  bet tikrai nebūna balzgani  schmoll.gif  Manau, kad Tavo problema susijusi su vandens kietumu arba priemonėmis  ax.gif

Vartotojo instrukcijoj raso kad balzganumas gali buti del to kad indai netinkami plaut su indaplove unsure.gif
Atsakyti