Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

QUOTE(Kananga @ 2009 01 23, 09:46)
Sveiki,

Pas mus vanduo minkstas ar reikia deti druskos vistiek?

Jeigu taurės išplovus be druskų nebūna plėmuotos,tai gal ir nebūtina g.gif

Mes druskas visada naudojam cool.gif
Atsakyti
Niu nepastebejau smile.gif Siaip naudoju 5 in 1, tai ten ir taip yra druskos. O pas mus vanduo yra visiskai minkstas.
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 01 15, 16:15)
Nė karto dar nenaudojau blush2.gif  schmoll.gif kaip parduortuvėj pamatydavau,vis ruošdavaus pirkti,bet kažkas sustabdydavo unsure.gif turbūt krizė biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš irgi vis pavartau pavartau parduotuvėj, bet taip ir nenusiperku doh.gif dabar pasiskaičius jūsų komentarus turbūt ir nesusigundysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kananga @ 2009 01 23, 14:31)
Niu nepastebejau smile.gif Siaip naudoju 5 in 1, tai ten ir taip yra druskos. O pas mus vanduo yra visiskai minkstas.

jeigu indaplovė palaiko režimą 3in1 ar pan., įjungus tą režimą bei pasirenkant norimą programą druskų, skysčių nebereikia.

Bent jau as jungiu tą 3in1 ir kitą programą ir puikiai išplauna thumbup.gif

Kadangi mes 2-iese gyvenam, tai indaplovė jungiam kas 2, 3 dienos. Tad be gaiviklio neapseinam biggrin.gif
Atsakyti
Indaplove Siemens naudoju pusmeti. Ploviau ir su calgonit 5in1 ir 7in1 ir somat viskas ciki blizga jokiu apnasu nebuvo. Draugai gyres, kad su amway plauna geriau. Ka gi, nusipirkau. Didelio skirtumo nepastebejau, bet pries pora dienu po plovimo visi indai kaip ir pas Vaizele apsinese baltomis kalkemis. Istraukiau indus, isploviau filtrus idejau vel amway, uzdariau. Vienu zodziu kalkes nedingo. Sueme nervas nuejau pas kaimyna paemiau calgonit idejau, uzdariau. Ir vel tos kalkes neisiplove! Jau ir be tabletes indaplove skalavo indus ir druskos nupirkau, ta tablete indaploves valymui idejau i tuscia indaplove. Kaip buvo tos kalkes taip ir liko... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Patarkit prasau.
Atsakyti
QUOTE(Deniska @ 2009 01 31, 23:54)
Indaplove Siemens naudoju pusmeti. Ploviau ir su calgonit 5in1 ir 7in1 ir somat viskas ciki blizga jokiu apnasu nebuvo. Draugai gyres, kad su amway plauna geriau. Ka gi, nusipirkau. Didelio skirtumo nepastebejau, bet pries pora dienu po plovimo visi indai kaip ir pas Vaizele apsinese baltomis kalkemis. Istraukiau indus, isploviau filtrus idejau vel amway, uzdariau. Vienu zodziu kalkes nedingo. Sueme nervas nuejau pas kaimyna paemiau calgonit idejau, uzdariau. Ir vel tos kalkes neisiplove! Jau ir be tabletes indaplove skalavo indus ir druskos nupirkau, ta tablete indaploves valymui idejau i tuscia indaplove. Kaip buvo tos kalkes taip ir liko...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Patarkit prasau.

Labas.
Pas mus irgi Siemens. Naudojam ir 5in1 ir Allin1 - rezultatas irgi tas pats. Apnasos baltos.
Taciau pastebejau, kad jos paliekamos tik ten, kur uzsistovi vanduo ant indu plovimo metu ir po jo. Taciau vaistu dar neradau, deja, joms panaikint..
Jei kas issigydet- patarkit kaip atsikratyt.
Atsakyti
Patikrinkit druskos kamsti ar stipriai uzsuktas.Nes kai buvau nedasukus tai likdavo balksvu demiu.Pas mane tas pats kas Siemens tik Neff pavadinimu ir plauna lbai gerai
Atsakyti
Sveiki,

paskaitinejau foruma, labai daug protingu ir nusimanaciu zmoniu apie siuos daiktus, gaila as priesingai, ka tik perskaiciau kad reik pirma druska nusipirkt parduotuej, visad buvau prie indaploves, sakiau nu jau sito namie nebus, mmm viskas apvirto aukstyn kojom.. ir ji dbr stovi naujoj virtuvej, deja pirkdama zinojau kad reikia tik aklases, ir 60-tine pirkt, bent tokie pradzioj buvo patarimai meistro kuris daro virtuve, pas viena toki pazistama pirkau kelis virtuvinius daiktus, kai klausiau ar bus lt instruksija, taip taip bus atsake, na atveze visus tuos daiktus uzpakuotus, sake instrukcija viduj, nu ir kaip tycia aisku inplovej nebuvo, tai dbr skausmeli turiu.
Gal kas esat girdeje apie SIEMENS SE26T590GB? kas cia per daiktas? senas naujas modelis? gal jau simtas metu kaip nebenaudojama? nes nej vienoj pardotuvej nemaciau, atveze man is DB.
O gal zinot kur siemens instrukscija lt rast? bet kokio modelio, nes dbr ji stoi tik kaip eksponatas, moku tik atidaryt doh.gif , pasielgiau biski spontaniskai verysad.gif tai dbr nzn ka man su ja daryt, ot bus man grozi vertint...
Atsakyti
QUOTE(neida @ 2009 02 15, 14:35)
Sveiki,

paskaitinejau foruma, labai daug protingu ir nusimanaciu zmoniu apie siuos daiktus, gaila as priesingai, ka tik perskaiciau kad reik pirma druska nusipirkt parduotuej, visad buvau prie indaploves, sakiau nu jau sito namie nebus, mmm viskas apvirto aukstyn kojom.. ir ji dbr stovi naujoj virtuvej, deja pirkdama zinojau kad reikia tik aklases, ir 60-tine pirkt, bent tokie pradzioj buvo patarimai meistro kuris daro virtuve, pas viena toki pazistama pirkau kelis virtuvinius daiktus, kai klausiau ar bus lt instruksija, taip taip bus atsake, na atveze visus tuos daiktus uzpakuotus, sake instrukcija viduj, nu ir kaip tycia aisku inplovej nebuvo, tai dbr skausmeli turiu.
Gal kas esat girdeje apie SIEMENS SE26T590GB? kas cia per daiktas? senas naujas modelis? gal jau simtas metu kaip nebenaudojama? nes nej vienoj pardotuvej nemaciau, atveze man is DB.
O gal zinot kur siemens instrukscija lt rast? bet kokio modelio, nes dbr ji stoi tik kaip eksponatas, moku tik atidaryt  doh.gif , pasielgiau biski spontaniskai  verysad.gif  tai dbr nzn ka man su ja daryt, ot bus man grozi vertint...

Jei gavote supakuota, tai naudojimosi knygele buvo viduje, tik anglu kalba.Tai pagrindines funkcijas issiverskite ir viskas bus aisku, kokias programas naudoti ir t.t. Dar turite nusipirkti perejima i rozete, kadangi angliskas kistukas ES netinka.O, indaplove thumbup.gif - tik naudokite mirksiukas.gif
Atsakyti
Svaikos
indplove jau nodojuose senai, bet siandien kazkas negerai pasidare, neistirpo tablete, indaplove pilna tu milteliu. gal kam taip buvo? Ar cia rimtas gedimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2009 03 02, 14:13)
Svaikos
indplove jau nodojuose senai, bet siandien kazkas negerai pasidare, neistirpo tablete, indaplove pilna tu milteliu. gal kam taip buvo? Ar cia rimtas gedimas? ax.gif

Man yra jau ne vieną kartą tai buvę,bet tai ir nesupratau kodėl,gal per daug prikrauta buvo,nes šiaip dažniausiai pilnai ištirpsta unsure.gif
Atsakyti
Ir man yra pasitaikę - tiesiog tabletė įstrigo tarp lėkščių biggrin.gif . Dabar, jei labai pilna indaplovė, visad patikrinu, ar tabeltė nusileido ten kur reikia biggrin.gif . Jei randu pastrigusią - tiesiog nukrapštau žemyn 4u.gif
Atsakyti