Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

QUOTE(ernesta664 @ 2011 11 30, 00:06)
kur isigyti ju?

Perku iš internetinės parduotuvės www.enamams.lt
Atsakyti
QUOTE(Snuzius @ 2011 10 31, 15:25)
Pas mus buvo ta pati situacija, kiekviena karta plaunant laikas padidedavo +2 min. Pasirodo, reikejo indaplove isplauti su indaploviu plovimo skysciu. Tada plovimo laikas kasdien mazedavo po -2 min. kol sugrizo i toki, koks buvo. Musu indaplove automatiskai parenka laika pagal indu  (indaploves) uzterstuma.

Pastebejau, kad pas mane dabar nuolat prisideda po 2min. Galvojau, gal cia nuo indu kiekio priklauso. O pasirodo, kad ne. Gal galite smulkiau papsakoti apie ta skysti, kas per vienas? biggrin.gif Su juo reikia tiesiog indaploves vidu paplauti, ar ji kazkur ipilti ir tuscia indaplove, be indu, ijungti?
Nauduojos indaplove kelis metus. Bet pasirodo, kad nieko neismanau. doh.gif Paskaicius, visos naudoja ivairius miltelius, skyscius, druskas, itt. O as naudoju tik tabletes ir tik 2 programas (nors dabar beveik tik su 70C plaunu). Ar tai yra blogai, kad naudoju tik tabletes ir reikia naudoti ir kitas priemones?
Dekoju uz patarimus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 12 21, 21:38)
Pastebejau, kad pas mane dabar nuolat prisideda po 2min. Galvojau, gal cia nuo indu kiekio priklauso. O pasirodo, kad ne. Gal galite smulkiau papsakoti apie ta skysti, kas per vienas?  biggrin.gif Su juo reikia tiesiog indaploves vidu paplauti, ar ji kazkur ipilti ir tuscia indaplove, be indu, ijungti?
Nauduojos indaplove kelis metus. Bet pasirodo, kad nieko neismanau. doh.gif Paskaicius, visos naudoja ivairius miltelius, skyscius, druskas, itt. O as naudoju tik tabletes ir tik 2 programas (nors dabar beveik tik su 70C plaunu). Ar tai yra blogai, kad naudoju tik tabletes ir reikia naudoti ir kitas priemones?
Dekoju uz patarimus!  4u.gif

Man indaploviu meistras sake, kad naudoti tik tabletes nera gerai. Kazkas ten per daug uzputoja... Reiktu kaitaliot kelias priemones. Geriausia naudot skystus gelius.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 12 21, 21:38)
Pastebejau, kad pas mane dabar nuolat prisideda po 2min. Galvojau, gal cia nuo indu kiekio priklauso. O pasirodo, kad ne. Gal galite smulkiau papsakoti apie ta skysti, kas per vienas?  biggrin.gif Su juo reikia tiesiog indaploves vidu paplauti, ar ji kazkur ipilti ir tuscia indaplove, be indu, ijungti?

Yra pvz toks skystis praplovimams

user posted image

user posted image

Ten istatai i indaplove toki buteliuka,ir paleidi veikti ant 65-70 laipsniu temperaturos programos tuščia indaplove. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 12 23, 09:35)
Yra pvz toks skystis praplovimams
Ten istatai i indaplove toki buteliuka,ir paleidi veikti ant 65-70 laipsniu temperaturos programos tuščia indaplove. mirksiukas.gif

Aciu uz vaizdine informacija. mirksiukas.gif Reikes pasizvalgyti parduotuvese.
Atsakyti
pas mus wirpool indaplove, isplauna svariai, stiklai blizga
naudoju finish tabletes
Atsakyti
QUOTE(Agnelija3 @ 2011 11 24, 14:06)
Merginos,
tos kurios rašė, kad yra lašiukai virš durelių, reiškia blogai durys sureguliuotos. Pas mus irgi taip buvo, ir ant stalviršio pasirodydavo lašiukai, bet po to vyras pareguliavo dureles ir dabar viskas ok.
O dėl to, kad lieka dėmės ant indų, tai pas mus irgi taip buvo, pvz pirmiausiai naudojau amway tabletes, netiko. Pakeičiau į finish geriau, bet svarbiausiai tinkamai nustatyti indaplovę pgl vandens kietumą, reiškia vanduo kietas, bandykit įvairius variantus.
Aš dabar naudoju druską, miltelius ir blizgiklį, man geriausias rezultatas, indai puikiai blizga. Aš naudoju calgonit. Gal kas naudoja kitų firmų, kurių kokybė ne blogesnė, o gal ir geresnė?

o kaip tai nustatyti...?
Atsakyti
O man pazistamas meistras sake, kad indaploviu prieziurai nereikia jokiu priemoniu, kad vienintelis ir dazniausias ju gedimas yra, kai nuo maisto atlieku uzsikemsa purkstuvu skylutes, ir patare indus det be maisto likuciu, as indus praskalauju., pries dedama i indaplove.
Atsakyti
sveikos! smile.gif indaplove naudoju 2sav.pirmus 2k ploviau su tabletemis,kaip ir viskas gerai,tada nusipirkau miltelius ir skalavimo skysti,su jais man labiau patiko isplauti indai.bet po kokios savaites kai plaunu indus su trumpa programa ir pasibaigus plovimui pradarau dureles buna pilna putu doh.gif ir taip kiekviena karta!su auto programa viskas gerai,nu bet su trumpa schmoll.gif gal kuri susidurete su tokia beda?ar as ka negerai darau ar cia indaplovei koks brokas! ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Dėkoju už patarimą iš anksto mirksiukas.gif kas naudojate amway tabletes indaplovėms. Ar tik jų užtenka? nes plaunant raudonai užsidega mašinoje indų skalavimo skysčio lemputė. Reikėtų įpilti skalavimo skysčio. Bet amway tokio nėra g.gif ar tiktų kitas, ar jo išvis reikia? g.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kokie milteliai/gelis plovimui yra bekvapiai? Ar bent jau su minimaliu kvapu. Nes nuo tų visų Somat, Finish aštraus kvapo atidarius indaplovę bloga darosi g.gif Be to, šių ploviklių kvapas įsigeria į plastikinius indelius, na nesinori po to maisto dėti į chemines dėžutes, jau ką kalbėti apie papildomą prieskonį maiste schmoll.gif
O dar pastebėjau, kad nebūtina pilti priemonių, kiek parašyta ant pakuočių- tikrai švariai išplauna pabėrus miltukų/gelio ant stalčiuko dugno. Bet nuo to kvapelio mažiau nebūna...
Atsakyti
Sveikos mamytės. Gal žinot kas pasidarė kad neištirpsta tabletė indaplovėj? Randu pastoviai paskutiniu metu tik sušlapusią gulinčią dugne doh.gif Plovimo programa ir temperatūra ta pati kaip visada. Jau nusibodo ,,sukt'' indaplovę po 2 kartus ir finale plaut viską rankom doh.gif verysad.gif
Atsakyti