Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

QUOTE(Dolyte @ 2012 05 20, 23:05)
Kazin, ar acto kvapas nelieka paskui?  rolleyes.gif

Tikrai nelieka. schmoll.gif
Atsakyti
Visa tema perskaiciau, del plovikliu, drusku ir tableciu lyg ir aisku viskas, bet taip ir liko man tamsus miskas kaip i mano indaplove sutalpinti 12 komplektu indu (instrukcijojeparasyta, kad tek ji talpina). Vakar vos triju zmoniu vakarienes indus sugebejau sudelioti, ir nebeliko man vietos biggrin.gif
Imeskit kada foto, kaip atrodo Jusu indaploviu uzkrovimas, gal bus aiskiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 27 gegužės 2012 - 17:32
QUOTE(Azazella @ 2012 05 27, 17:31)
Visa tema perskaiciau, del plovikliu, drusku ir tableciu lyg ir aisku viskas, bet taip ir liko man tamsus miskas kaip i mano indaplove sutalpinti 12 komplektu indu (instrukcijojeparasyta, kad tek ji talpina). Vakar vos triju zmoniu vakarienes indus sugebejau sudelioti, ir nebeliko man vietos  biggrin.gif
Imeskit kada foto, kaip atrodo Jusu indaploviu uzkrovimas, gal bus aiskiau 4u.gif

Va kaip skaiciuojama:
user posted image

Nors realiai taip nebuna smile.gif
Atsakyti
O GERAS bigsmile.gif

Man taip irgi nesusideda, apačioje puodai/bliudai, viršuje lėkštės/puodeliai - ir viskas, pilnutėlė ax.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted imagekai as sudedu taip, pas mane puoduose pilna vandens buna

user posted image ar taip prikrovus, indai tikrai gerai issiplauna? g.gif

Atsakyti
Taigi virsutiniame variante bliudeliai sudeti, kur stiklines ir puodeliai turetu buti. Ten jiems pasvirimo kampas netinka. Todel ir buna po skalbimo pilni.
Papildyta:
QUOTE(Čika @ 2012 05 21, 00:00)
Pradėjus naudoti plovimo miltelius kažkokius (nepamenu pavadinimo) iš ALDI (parsivežiau iš Vok.) už 3eurus  biggrin.gif  indai išplaunami puikiai net trumpa programa, o ir kvapas ne toks intensyvus ir aštrus  smile.gif  2kg už tokią kainą ir naudojasi lb taupiai, žymiai pigiau gaunasi nei geliai  smile.gif  Tikrai negrįšiu prie tų visų reklamuojamų Finish, Somat gelių  ax.gif

Jus gerus miltelius naudojat. Aldi ir tabletes thumbup.gif . Jos gerai ir testuose pasirode. Geriausios tai Somat tabletes.
Geliai tai prastai buvo ivertinti.
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2012 05 21, 01:00)
Pradėjus naudoti plovimo miltelius kažkokius (nepamenu pavadinimo) iš ALDI (parsivežiau iš Vok.) už 3eurus  biggrin.gif  indai išplaunami puikiai net trumpa programa, o ir kvapas ne toks intensyvus ir aštrus  smile.gif  2kg už tokią kainą ir naudojasi lb taupiai, žymiai pigiau gaunasi nei geliai  smile.gif  Tikrai negrįšiu prie tų visų reklamuojamų Finish, Somat gelių  ax.gif

As ir galvoju, is kur tas toks bjaurus specifinis kvapas, cia nuo tableciu pasirodo...
Ziauriai jis mane nervina...
O kas is Lietuvoje esancios produkcijos normaliai plauna ir turi mazesni kvapa nei Finish?
Atsakyti
Turiu klausima, ar imanoma indaplove pajungti ne nuolatinai-t. y. prijungti vandeni nuo ciaupo ir kanalizacijos slanga tik kai indaplove naudojama. Darant virtuves remonta sis prietaisas nebuvo suplanuotas, o vietos dabar turiu tik koridoriuje priesais vonios duris, bet negaliu prijungt sad.gif o indaplove man butina!
Atsakyti
QUOTE(Jurgutia @ 2012 07 05, 23:26)
Turiu klausima,  ar imanoma indaplove pajungti ne nuolatinai-t. y. prijungti vandeni nuo ciaupo ir kanalizacijos slanga tik kai indaplove naudojama.  Darant virtuves remonta sis prietaisas nebuvo suplanuotas,  o vietos dabar turiu tik koridoriuje priesais vonios duris,  bet negaliu prijungt sad.gif o indaplove man butina!

Mes kažkada taip turejome pasijunge skalbimo mašiną.Todel manau,kad ir indaplove galima. g.gif
Atsakyti
Turiu klausima apie indu dziovinoma,indaplove naudoju apie 5metus.Pries koki pusmeti pastebejau,kad blogiau isplauna indus,o labiausiai nervina nenudziovinti indai,kai visur varva vanduo.Priemones naudoju visalaik tas pacias,gal kazkas uzkalkejo?kaip reiketu tai sutvarkyti,gal kas susiduret su sia beda?dekoju uz informacija smile.gif
Atsakyti
Indaplovę turim neseniai, naudoju tabletes 3 in 1, dabar atsukau talpą ten kur turi būti druska- o ten vanduo.....kame problema, ir ten kur sietai irgi vanduo doh.gif
plauna normaliai, na šiek tiek yra apnašo nuo kieto vandens.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 24, 17:50)
Indaplovę turim neseniai, naudoju tabletes 3 in 1, dabar atsukau talpą ten kur turi būti druska- o ten vanduo.....kame problema, ir ten kur sietai irgi vanduo  doh.gif
plauna normaliai, na šiek tiek yra apnašo nuo kieto vandens.

Ten ir turi būti vanduo mirksiukas.gif . Tik pažiūrėk, kad druskos būtų... Nors sako, kad naudojant tabletes, nereikia papildomai druskos dėt, bet mes n metų naudojam indaplovę ir druską visad pilam 4u.gif
Atsakyti