Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moka jūsų vyras "asistuoti" moteriai?

Vuo vuo, Blinda, žalcys, kokis guvus šiandzien, sąmojį cik žarsto! rolleyes.gif Nu cik jau nesakyk, kad visų nakcy ant savo gulto ir pramiegojai! Mateu kap nakčiu sėlinai un kaimynų Magdzy koky tai geluky delni suspaudzis!!! Užtai i kiaulos da nešartos i malkos da miški... Cik jau nesakyk, kad asistuoc nemoki, vyrs kaip mūrs, nu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 12 21, 00:13)
moka, bet daro, kai pats užsinori

ir dažniausiai asistuoja svetimoms moterims blink.gif  doh.gif
ir paltuką paduoda, ir duris atidaro ir žodį gražų pasako
labai patinka moterims įspūdį padaryti, dėmesį parodyti
o man asistuoja tai tik per svarbius įvykius: giminės balius, kieno nors vestuvės

va va ir man tas pats doh.gif asistuot mokejo kol nevede buvom, o dabar jau pamirso, tiesa kai buvau nescia tai masinos duris atidarydavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 12 20, 19:05)
...nors vienu duru nesuskubdavo atidaryt, ar lipant laiptais aukstyn uz manes eidavo, jo dienos budavo suskaiciuotos  biggrin.gif...
...is kurios puses moteriai eit zino  biggrin.gif...

kas per!?
tai jei mergike y parduotuve lekia kaip uodega nusvilus kur ten spesi paskui ja, chia kaip zaibas... einu chia! tai ir nespeji zmogus...
o lipant laiptais jeigu ka reikia, kai lipi aukshtyn eiti moteriai ish paskos, o kai lipi zemyn - priekyje, chia gi viskas kad jei tavo stebuklas sukluptu galetum pagriebti y savo tvirta gleby kad sprando nenusisuktu....

ir yra svarbu ish katros puses prie moteruko prisigretinti!?!?!?
pirma kart girdziu...
Atsakyti
QUOTE(uzsiparines @ 2006 12 29, 10:42)
ir yra svarbu ish katros puses prie moteruko prisigretinti!?!?!?
pirma kart girdziu...

A va būtent dėl to gal esi daug gyvenime praradęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 12 20, 19:05)
as tai visad rinkdavaus kavalierius pagal tai, kaip jie moka asistuot  wink.gif
Jei per pirma pasimatyma nors vienu duru nesuskubdavo atidaryt, ar lipant laiptais aukstyn uz manes eidavo, jo dienos budavo suskaiciuotos  biggrin.gif

Jei vyras kokiai amerikietei ar australei duris atidaro.... na, pačiu geriausiu atveju susilauks žiauraus žvilgsnio biggrin.gif O pagal etiketą lipant laiptais aukštyn pirma lipa moteris (visai nepriklausomai nuo sijonuko ilgio biggrin.gif ), o leidžiantis žemyn - pirmas vyras. Čia etiketas paremtas paprasčiausia logika - jei moteris paslys - vyras turi ją prilaikyti.

Papildyta:
Buvo čia tokie pasisakymai, kad kol draugavom - ir asistuot mokėjo, ir dėmesio nestigo, o vat po vestuvių viskas keistis pradėjo... Na, neužpykit mergaitės, bet po vestuvių ir jūs smarkiai pasikeičiat... ir tikrai ne į gerąją pusę...
Bet tai labai normalu.
Mano (vyriškos pusės) nuomone, jei vyras bent jau viešoje vietoje jus aprengia, kokį kartą per mėnesį gėlių partempia, bent kartą metuose didesnę dovanėlę be jokios progos padovanoja - tai tikrai skųstis nereikėtų mirksiukas.gif

Ir dar žiaurokas pastebėjimas... jei vyras pasitinka jus tarpduryje atnešančią maišus iš parduotuvės ... Na, gal nesakysiu, kad pačios kaltos, bet iš tokio vyro asistavimo gal kiek per naivu būtų tikėtis...
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2007 01 05, 09:37)
Ir dar žiaurokas pastebėjimas... jei vyras pasitinka jus tarpduryje atnešančią maišus iš parduotuvės ... Na, gal nesakysiu, kad pačios kaltos, bet iš tokio vyro asistavimo gal kiek per naivu būtų tikėtis...

A jo, teisingai pastebėta biggrin.gif Kodel gi niekam anksčiau neužkliuvo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 05, 11:03)
A jo, teisingai pastebėta biggrin.gif Kodel gi niekam anksčiau neužkliuvo? lotuliukas.gif

Tai kitų gal nė nepasitinka, o sėdi prie kompo arba guli priešais teliką ir laukia išsižiojęs, kol iš maišo ką nors ištrauks ir jam nasruosna įgrūs lotuliukas.gif
Atsakyti
Jap, maišai is parduotuvės mano buvo greičiausiai bigsmile.gif
Turėčiau pasidžiaugt, jog dabar bernužėlis pats juos tampo, o aš ant sofutės guliu nail.gif Smagu.....
Atsakyti
Hmmm... Grizo dabar is uzsienio vienas labai geras draugas. Tai net nezinojau kaip jaustis - ne tik kad paltuka apvelka, ar duris varsto, bet net ir masinos dureles merginoms atidaro! Taigis taigis, gerbiami vyrai, ne taip jau tai ir sudetinga, kai pasiziuri tongue.gif Bet man kazkaip keista... Kartais net tustybe dvelkia - lietus lyja, o jis, visas slapias, tau dureles atidaro (lyg pati ranku neturetum) ir tada bega aplink masina i savo puse... g.gif
Atsakyti
Na, maniskis, zino ,kaip laiptasi lipti, kaip man palta apvilkti ir tai visada daro. Bet nedaugiau!
Atsakyti
QUOTE(dr.Rasa @ 2007 01 05, 14:46)
Bet man kazkaip keista... Kartais net tustybe dvelkia - lietus lyja, o jis, visas slapias, tau dureles atidaro (lyg pati ranku neturetum) ir tada bega aplink masina i savo puse...  g.gif

vistiek malonu, nesakyk....
Atsakyti
QUOTE(dr.Rasa @ 2007 01 05, 14:46)
Hmmm... Grizo dabar is uzsienio vienas labai geras draugas. Tai net nezinojau kaip jaustis - ne tik kad paltuka apvelka, ar duris varsto, bet net ir masinos dureles merginoms atidaro! Taigis taigis, gerbiami vyrai, ne taip jau tai ir sudetinga, kai pasiziuri  tongue.gif Bet man kazkaip keista... Kartais net tustybe dvelkia - lietus lyja, o jis, visas slapias, tau dureles atidaro (lyg pati ranku neturetum) ir tada bega aplink masina i savo puse...  g.gif

Mažytis pastebėjimas labai geras draugas , bet ne vyras . Juk jis dar medžioklėje lotuliukas.gif Ir visai natūralu, kad medžioklei naudojamos visos priemonės. O ką galvoju apie vyro asistavimą jau minėjau aukščiau biggrin.gif
Atsakyti