Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

mijaka,
dar kartą - sveikinimai dideliausi ir nuoširdžiausi clap.gif clap_1.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnelė: 23 kovo 2007 - 12:21
QUOTE(Nereali @ 2007 03 19, 15:27)
1. manau, kad vienija tas bendras jausmas kuri gauni tik Traku ligonineje- ten pasijauti esanti ishskirtine ir visa ligonine dziaugiasi tavimi ir tavo kudikiu. thumbup.gif  (kaip sakant nesijauti "mesa" doh.gif  kaip daugumoje kitu ligoniniu). Dar ten gauni realu DEMESI !!! (kaip privacioje praktiskai  thumbup.gif )

2.Todel kad jaunos mergaite gedinasi pas gydytoja VYRA tiek lankytis, tiek gimdyti smile.gif
Oj sveikinu sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  Geras laikas gimimui !  thumbup.gif

QUOTE(sitara @ 2007 03 19, 15:50)
Del pirmo punkto, tai dar nesugalvojau biggrin.gif
O del antro, sutinku su Nerealia. Ir dar prideciau kita priezasti. As save pamenu 18-kos. Tikrai neturejau tokios galimybes lankytis privaciai, eidavau i poliklinika, laukdavau toje bendroje eileje ir pn. Tik kai jau baigiau mokslus, atsirado darbas, vyras, tuo paciu ir pinigeliai biggrin.gif Va tada eini ten, kur geriau, greiciau ir normaliau.
Papildyta:
Vandene6, nuosirdziausi sveikinimai ir ramiu naktu 4u.gif

Turim 2 atsakymus, kuriuos parase Nereali ir sitara
1-mo Nereali'os atsakymo, aisku, nieks nenuginčys, bet atsakymas truputį ne toks buvo blush2.gif
o 2-ra klausima sitara kaip ir atsake thumbup.gif Nors atsakymas su finansiniais dalykais nebuvo siejamas smile.gif
Bet tikruju atsakymu dar nesakysiu rolleyes.gif
GAl dar kas nors bandys spėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 03 23, 12:29)
Sveikos kolegės  4u.gif
mes jau namuose nuo vakar  thumbup.gif  paleido mus po dviejų parų, nes (kaip aš beje ir sakiau, kad man taip ir atsitiks  doh.gif ) užėjo tas vadinamas gimdymo bumas Trakų ligoninėj  biggrin.gif  t.y. per tris dienas iš eilės po tris gimdymus, tai gavosi 9 vaikiukai, vietų nėra, moterys net abejose gimdyklose gulėjo ir dar palatose po dvi. Na mum pasisekė, viskas buvo tvarkoj tai ir pasiūlė anksčiau namolio važiuoti kuo mes labai ir džiaugiames. Gydytoja sakė, kad šiaip pas juos tai laaabai retas atvėjis, kad tiek daug gimdyvių būtų, o aš manau, kad tai dėl saulės užtemimo, kuris vyko kovo 19 dieną

o istorija mūsų tokia : kovo 20 rytą turėjau važiuot į trakų polikliniką apžiūrai ir leliuko "krapštymui", kadangi jau buvo 41 savaitė. Labai nenorėjau tų visų nenaturalių procedurų, tai gražiai pakalbinau sunelį ir naktį mum nubėgo vandenukai  thumbup.gif  skausmų dar nejutai, taip kad mes neskubėdami susirinkom daiktelius ir sėdom važiuot, o vat jau mašinoj prasidėjo....(praėjo maždaug valanda po vandenų nubėgimo) skausmai kas 2 minutes, jau net išsigandau, kad tuoj ir pagimdysiu. Ligoninėj buvom apie 5.30 ryto, po visų procedurų maždaug 6 valandą Gobušas apžiūrėjęs pasakė, kad kaklelis 2 cm  doh.gif ir niekas manim nepatikėjo, kad man sąremiai jau kas minutę ir tokie, kad vos ne iki sąmonės praradimo, bet trumpučiai visai...daugiau Gobušo nemačiau, tik tokia seselė nelabai maloni...nuvedė į mažąją gimdyklą ir pradėjo man sakyt kad ruoškis vaikeli..iki vakaro gimdysi...o vaistų nuo šio skausmo nėra... blink.gif tiesa prašiau nuskausminamųjų neišlaikius, tai ji pasakė kad gydytojas dabar užsiėmęs su kita gimdyve ir vaistųkų aš negausiu...daugiau jos nemačiau... g.gif  o 8 ryto keitėsi pamaina ir atėjo gyd. Pociutė ir akušerė Aušra  thumbup.gif  jos man dabar kaip mamos, sesės ir geriausios draugės atrodo  wub.gif Aušra išvis jau daugiau nuo manęs nesitraukė iki pat pabaigos, o ir gydytoja paskutines dvi valandas prabuvo šalia. tiesa, 8 val atsidarymas jau buvo 7 cm, o 9.30 jau 10 cm. Kaip tik tada paskambino mano gydytoja iš poliklinikos ir jai pranešė, kad aš jau gimdau...tai gimdykloj visi juokavo, kad ko gero pagimdysiu kaip tik tuo laiku ant kurio man talonėlis išrašytas  doh.gif 10.20... bet dėja....sakė kad mano sąremiai pertrumpi, todėl antras gimdymo etapas užtrūko ilgiau...pagal jų užrašus pirmas gimdymo etapas truko 6 val, o antras 1.25 val, tai bendrai ne tiek ir daug kaip pirmą kartą  thumbup.gif plyšau labai nedaug, ir net žinau kodėl...nes vienoj vietoj kai buvo liepta nestumt - aš vtiharia stumtelėjau  doh.gif Vaikas gavo 10/10 pagal Apgar  thumbup.gif

kas man nepatiko...nepatiko vaikų gydytoja atėjusi kitą dieną, nes net pamperso vaikui nenuėme pažiūrėt, o visa apžiūra truko vos 3 min  doh.gif

Sveikutės... Na tai ir aš jungiuosi i gimdžiusiu Trakuose kluba...
Kuo nuoširdžiausi sveikinimai mijakai pagimžius sunelį... Aš taip pat gimžiau pas gyd. Edita Pociute, o ir pagimdžiau labai panašiu laiku 10.12.
Atsakyti
Sveikos, merginos,
prisijungiu ir as i Traku ligonine gerbeju kluba smile.gif
Nors dar negimdziau ten, bet ruosiuosi, jauciu, kad kita savaite jau ir bus TA diena, nors teoriskai dar pora savaiciu tureciau pravaikscioti.

Buvau vakar Trakuose susipazinti su gyd. Variakojiene, pas kuria ruosiuosi gimdyti. Na tikrai man super moteris pasirode - atidi, maloni, rami... Apziurejo leliu echoskopu, teciui parode kiausinukus ir pimpaliuka, bet tas, aisku, nieko nesuprato tame ekrane smile.gif)

Dar neapziurejau paciu palatu ir gimdyklu, taremes kita savaite, bet is jusu atsiliepimu suprantu, kad nerimauti nera ko - viskas ten labai gerai, taip?

Beje, Vilija minejo, kad jau turi atvezti ir specialius foteliukus maitinimui. Butu super, jei toks ir man tektu smile.gif

Minejot, kad buvo gimdyviu bumas ir po dvi palatose gulejo? Tai kur tada vyrai? Kazkaip nesinoretu patekti i buma g.gif

Gal kas is jusu ruosiates gimdyti artimiausiu metu Trakuose, galetume susipazinti smile.gif

Papildyta:
beje, ar Traku ligoninej reikalauja pazymos apie vyro plauciu bukle? Mane ginekologe prigasdino, kad be tos pazymos neleis vyrui dalyvauti gimdyme.. Bet kazkaip nesu girdejus tokio dalyko...

pasidalinkit patirtim...
Atsakyti
gimdem siais metais vasario 26 d. vyrui tikrai jokios pazymos nereikejo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mes gimdem daugiau kaip pries metus, tai irgi jokiu pazymu nereikejo.Pasiskaicius jusu pasakojimus, kiek pasikeitimu matosi vyksta, kad daugiau tokiu gimdymo skyriu atsirastu, tai gimdyviu vis daugeja, tuoj Trakuose per mazai vietos bus smile.gif .Na vietos truks, kad po viena paltoj buti ir dar , kad vyras galetu nakvoti, juk nedidelis ten skyrius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibokiukas: 23 kovo 2007 - 20:10
na jei ateity vyriuku nebeleis tai bus prastai verysad.gif nes be vyro buciau neissivertus niekaip schmoll.gif man didziausia privilegija buvo, kai rinkaus trakus, kad leidzia vyriukui gyventi kartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 03 23, 22:09)
na jei ateity vyriuku nebeleis tai bus prastai verysad.gif nes be vyro buciau neissivertus niekaip schmoll.gif man didziausia privilegija buvo, kai rinkaus trakus, kad leidzia vyriukui gyventi kartu ax.gif

Na, man tai irgi buvo labai svarbu, kad vyras galejo visad buti ir nakvoti, tai kad ten labai ramu, nera daug gimdyviu.
Atsakyti

Na o as irgi apžiūrai važiavau. Buvo pirmadienis. Sekmadienį atšvenčiau savo 30 (uiui...) ir ryte i traku polikliniką tyrimus kaip įprastai nuvežiau. Iki planinio Cezerio buvo dar savaitė likus. Taio nuėjau dar tonų užrašyt. Na pažiūrejo su tonais ten tvrkoj, kalklelis pradėjo atsidarinėt po truputi, bet sake dar tempsi savaite, na ir pabaigai nusivbedė echoskopijai. .............
po to klausimas: tai ar valgei siandien ka nors.

hmm pagalvojau sakau 3 čipsus iš ryto:)
paskaičiavo 6 valandas nuo to laiko ir tipo eik į palatą 3 valanda pjausim:) Gimdos randas kur po pirmo cezario pradėjo skėstis. sad.gif
kai paskambinau saviškiam- galvojo kad juokauju. bat taip ir buvo. 3 valanda gulejau jau operacinej (tai vat gimdyt kaip sako nuvaziavau pati:)
Mažė gimė dieną po mano gimtadienio o turėjo diną po sesytės:)
tai sakiau čia mano dovanėlėsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2007 03 23, 17:29)
Minejot, kad buvo gimdyviu bumas ir po dvi palatose gulejo? Tai kur tada vyrai? Kazkaip nesinoretu patekti i buma  g.gif

nežinau kur vyrai...aš kaip supratau tai ten tik dvi merginas kartu paguldė, gal jos be vyrų buvo g.gif o gal nėščios, negaliu tiksliai pasakyt, na bet mūsų tai nejudino, mes kaip buvom su vyru taip ir likom. Būčiau išvis nežinojus apie tą bumą, bet prieš išvažiuodama tik šiaip paklausiau kiek moterų kartu su manim tą dieną pagimdė, tai gydytoja ir išsipasakojo. Sakė kad čia laaaaaaabai retas atvejis toks, taip kad nesijaudink, kad ir kaip būtų, niekas jūsų neišvarys 4u.gif

QUOTE(CrEL @ 2007 03 24, 06:39)
ir tipo eik į palatą 3 valanda pjausim:)
tai sakiau čia mano dovanėlėsmile.gif

bet kaip netikėtai, gal ir gerai taip thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 24 kovo 2007 - 11:14
na ka mes irgi prie trakieciu lotuliukas.gif is "rogalskio" fan klubo,jungiames prie jusu,gimdem praeita vasara blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2007 03 23, 16:29)
Gal kas is jusu ruosiates gimdyti artimiausiu metu Trakuose, galetume susipazinti smile.gif

aš ruošiuosiu, man terminas 04.15. Skambinsiu gyd. pirmadienį ir bandysiu kažkurią dieną važiuot tenai...
Atsakyti