Sveikos kolegės
mes jau namuose nuo vakar

paleido mus po dviejų parų, nes (kaip aš beje ir sakiau, kad man taip ir atsitiks

) užėjo tas vadinamas gimdymo bumas Trakų ligoninėj

t.y. per tris dienas iš eilės po tris gimdymus, tai gavosi 9 vaikiukai, vietų nėra, moterys net abejose gimdyklose gulėjo ir dar palatose po dvi. Na mum pasisekė, viskas buvo tvarkoj tai ir pasiūlė anksčiau namolio važiuoti kuo mes labai ir džiaugiames. Gydytoja sakė, kad šiaip pas juos tai laaabai retas atvėjis, kad tiek daug gimdyvių būtų, o aš manau, kad tai dėl saulės užtemimo, kuris vyko kovo 19 dieną
o istorija mūsų tokia : kovo 20 rytą turėjau važiuot į trakų polikliniką apžiūrai ir leliuko "krapštymui", kadangi jau buvo 41 savaitė. Labai nenorėjau tų visų nenaturalių procedurų, tai gražiai pakalbinau sunelį ir naktį mum nubėgo vandenukai

skausmų dar nejutai, taip kad mes neskubėdami susirinkom daiktelius ir sėdom važiuot, o vat jau mašinoj prasidėjo....(praėjo maždaug valanda po vandenų nubėgimo) skausmai kas 2 minutes, jau net išsigandau, kad tuoj ir pagimdysiu. Ligoninėj buvom apie 5.30 ryto, po visų procedurų maždaug 6 valandą Gobušas apžiūrėjęs pasakė, kad kaklelis 2 cm

ir niekas manim nepatikėjo, kad man sąremiai jau kas minutę ir tokie, kad vos ne iki sąmonės praradimo, bet trumpučiai visai...daugiau Gobušo nemačiau, tik tokia seselė nelabai maloni...nuvedė į mažąją gimdyklą ir pradėjo man sakyt kad ruoškis vaikeli..iki vakaro gimdysi...o vaistų nuo šio skausmo nėra...

tiesa prašiau nuskausminamųjų neišlaikius, tai ji pasakė kad gydytojas dabar užsiėmęs su kita gimdyve ir vaistųkų aš negausiu...daugiau jos nemačiau...

o 8 ryto keitėsi pamaina ir atėjo gyd. Pociutė ir akušerė Aušra

jos man dabar kaip mamos, sesės ir geriausios draugės atrodo

Aušra išvis jau daugiau nuo manęs nesitraukė iki pat pabaigos, o ir gydytoja paskutines dvi valandas prabuvo šalia. tiesa, 8 val atsidarymas jau buvo 7 cm, o 9.30 jau 10 cm. Kaip tik tada paskambino mano gydytoja iš poliklinikos ir jai pranešė, kad aš jau gimdau...tai gimdykloj visi juokavo, kad ko gero pagimdysiu kaip tik tuo laiku ant kurio man talonėlis išrašytas

10.20... bet dėja....sakė kad mano sąremiai pertrumpi, todėl antras gimdymo etapas užtrūko ilgiau...pagal jų užrašus pirmas gimdymo etapas truko 6 val, o antras 1.25 val, tai bendrai ne tiek ir daug kaip pirmą kartą

plyšau labai nedaug, ir net žinau kodėl...nes vienoj vietoj kai buvo liepta nestumt - aš vtiharia stumtelėjau

Vaikas gavo 10/10 pagal Apgar
kas man nepatiko...nepatiko vaikų gydytoja atėjusi kitą dieną, nes net pamperso vaikui nenuėme pažiūrėt, o visa apžiūra truko vos 3 min
Sveikutės... Na tai ir aš jungiuosi i gimdžiusiu Trakuose kluba...
Kuo nuoširdžiausi sveikinimai mijakai pagimžius sunelį... Aš taip pat gimžiau pas gyd. Edita Pociute, o ir pagimdžiau labai panašiu laiku 10.12.