QUOTE(Zirzliukas @ 2006 12 28, 09:28)
Sveikos,
ai, persikrikštijau...

Pastoviai aš čia zirziu, skundžiuos, tai man tas negerai, tai anas, tai manoji to nedaro, tai ano, tai naktim nemiega, tai dar kas nors, tai ir pasivadinau kaip priklauso...
Kas pas jus, Velaura, naujo? Man tai labai įdomu, ką naujo mokat...

Žinai, kad galėčiau ir savąją pamokint...

Bijom atsilikt...
Aš tai baisiai džiaugiuosi, kad jau sąmoningai ate sako, t. y. tada, kada reikia... Dar moka rankytę paduot, kai sakai Duok labas... Jau klaunui muzikytę paleidžia patraukus už virvutės, sau lopšinę pasidainuoja... Nupirkom vaikštynę, tai laksto kaip pasiutus, ropom nepaveju... Jau visi keliai skauda...

Jau daug daugiau čiauška, kažką panašaus ir į mama sako... Labai juokingai leidžia visokius garsus (mauroja kaip velniukas...) ir garsiai juokiasi, kai aš ją pamėgdžioju...
Didžiausia šio sezono naujiena miegam naktimis!

Pagaliau jaučiuosi kaip normalus žmogus gulamės vakare, keliamės ryte... Ir pietų miego miega vieną kartą, apie 12 val. Tai va...
Nu gerai, gerai - visos cia mes vienodai pazyziam jei ne del to tai del ano

Zirzliuk
Mes nuo sausio 2 gulames į raidos centrą. Na ne tiesiogine prasme gulames - nakvosim namie, bet ir ten lovą ir maistą mum skirs. Kadangi nebuvo aišku kada ta eilė prieis mums, buvo grėsmė kad vasarį - kai man jau dirbti reikės, todėl pasiūlė tokį variantą. Tada ir nedarbingumą būtų davę. Ir šiaip sakė geriau yra pastoviai ten būti tada naudos daugiau. Ryte nuvažiuosim , prabūsim užsiėmimus ir vakare grįšim namo. Tai va, gal ko naujo išmoksim
O kažko labai mandro tai dar nemokam.... Ate daro man atrodo sąmoningai, katučių bando ploti, lempą pažįsta, įvairesnių garsų taria net man sunku pakartoti

. SU vaikštyne nelabai mėgsta lakstyti - pas mus kilimine danga visur tai ne taip lengva

Greičiau išeina ropoti

Ji daugiau mėgsta stumdyt tą vaištynę būdama ne joje

Man tai nelabai saugiai atrodo...
SVEIKINU PRADĖJUS NORMALIAI MIEGOT

Pagaliau ir į tavo kiemą šventė atėjo

O maniškė šiam fronte irgi pateikė naujieną - eina miegot apie 22:30... Na tai vakarų laisvų kaip ir nebėr
Miega irgi dažniausiai viena kartą porą - trejetą valandų - apie 12 val., na kartais du, tada trumpiau. O kelintą Mijutė gulasi dabar? Kelintą keliasi? Šiaip keisis dar tie režimai ne kartą ir ne du