o tavo sesute- sokeja is Zuvedros?
QUOTE(muskatine @ 2007 02 16, 22:01)
QUOTE(wwwtania @ 2007 02 14, 16:47)
Grazus makiazas!
[quote=Gardenija,2007 02 10, 07:51]
Man va sitas grazus
Is esmes noreciau neutralaus makiazo ir klasikines suknios bei sukuosenos, kad po 10 metu ziuredama nekraupciau nuo savo vestuviniu nuotrauku. Kai pasiziuriu pusseseres vestuvines nuotraukas kokiu 15 metu senumo, tai kraupiai atrodo tortine suknia, suveltas cheminis ir ryskiai zydri perlamutriniai seseliai, nors tada buvo paskutinis mados klyksmas ir nerealiai grazi nuotaka. As uz klasika - ji visuomet atrodys gerai.
Man va sitas grazus

Is esmes noreciau neutralaus makiazo ir klasikines suknios bei sukuosenos, kad po 10 metu ziuredama nekraupciau nuo savo vestuviniu nuotrauku. Kai pasiziuriu pusseseres vestuvines nuotraukas kokiu 15 metu senumo, tai kraupiai atrodo tortine suknia, suveltas cheminis ir ryskiai zydri perlamutriniai seseliai, nors tada buvo paskutinis mados klyksmas ir nerealiai grazi nuotaka. As uz klasika - ji visuomet atrodys gerai.
Idomumo delei: http://www.sanpatric...ex.asp?idioma=2 man labai grazu, bet...
ups, eiti i VEILS collection, 13 foto
QUOTE(Shindila @ 2007 02 17, 10:56)
Idomumo delei: http://www.sanpatric...ex.asp?idioma=2 man labai grazu, bet...
Aha, grazi. Bent man asmeniskai ten visi makiazai grazus
Gal vistik kas nors gali man ka pasakyt del tu klijuojamu ties blakstienom zvilganciu taskiuku, a?
QUOTE(Niridė @ 2007 02 17, 11:14)
Gal vistik kas nors gali man ka pasakyt del tu klijuojamu ties blakstienom zvilganciu taskiuku, a? 
Jie gerai atrodo fotosesijoj arba koncerte ant Kylie Minogue arba naktiniam klube
QUOTE(svete @ 2007 02 17, 14:21)
Tiktai???
Cia man neblogas makiazas, bet dar labiau sukuosena patinka. Tik nagai baisoki. Sorry uz diziule nuotrauka
QUOTE(svete @ 2007 02 17, 17:22)
Cia man neblogas makiazas, bet dar labiau sukuosena patinka. Tik nagai baisoki. Sorry uz diziule nuotrauka

O kuom tau tie nagai baisoki? Kad trumpi?