Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

QUOTE(dauraa @ 2007 03 31, 17:14)
birzelio23d,mes dar labai daug nusiderejom nuo valandinio mokescio,butu buve dar daugiau.

na jo pagalvojus kiek reikes vazinet ax.gif
Atsakyti
Makijažas
user posted image
user posted image
user posted image
Ryškios lūpos kaip akcentas irgi neblogai atrodo wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 03 31, 17:57)
Ryškios lūpos kaip akcentas irgi neblogai atrodo  wub.gif

Pritariu kažkur girdėjau, kad jei makiažas ryškus reikia ryškint lūpas arba akis. aš tokiu atveju ryškinsiu akis ax.gif
Atsakyti
Dar...
user posted image
user posted image

balta lelija, aš irgi akis ryškinti ketinu wink.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 03 31, 20:10)
Dar...
user posted image
user posted image

balta lelija, aš irgi akis ryškinti ketinu wink.gif
Papildyta:
user posted image

thumbup.gif Ačiū 4u.gif už makiažą rudakėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 03 31, 19:43)
thumbup.gif  Ačiū  4u.gif  už makiažą rudakėms  smile.gif

Manau mėgstačioms natūralumą rudaakėms tiktų
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 31, 22:19)
Manau mėgstačioms natūralumą rudaakėms tiktų

Turint tokio dydžio akis natūralumas ne tik turbūt patinka, bet ir tinka smile.gif - jei priryškintų , tik vulgariai tik atrodytų turbūt.
Atsakyti
jej.. ir as svajoju apie ryskias akis ir tik subtiliai pablizgintas lupas smile.gif tik va.. turiu tokia "baime" - man, kaip zliumbianciai, idomu, kiek ilgai tas makiazas laikysis... blush2.gif
Atsakyti
Rasytce, logotipe tavo nuotrauka?Labai mane domina tavo sporto šaka, laBai gražiai atrodai, fitnesu užsiiminėji?gal galėtum plačiau papasakoti kaip sekasi šiame sporte, aš pati labai domiuosi šia sporto šaka ax.gif
Atsakyti
atsiprasau jei kartosiuos,bet http://www.makeovers...ons.com/gallery man cia yra grazaus makiazo.. ypac tas indziu..
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 31, 18:58)
Pritariu kažkur girdėjau, kad jei makiažas ryškus reikia ryškint lūpas arba akis. aš tokiu atveju  ryškinsiu akis  ax.gif

as irgi uz akiu ryskinima thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvike @ 2007 03 31, 23:43)
jej.. ir as svajoju apie ryskias akis ir tik subtiliai pablizgintas lupas smile.gif tik va.. turiu tokia "baime" - man, kaip zliumbianciai, idomu, kiek ilgai tas makiazas laikysis...  blush2.gif

o manes tai visaziste paklause "verksi cry.gif?" taip, kad dazantis perspek, nes tikrai daug prikrauna juoduliuku ant akiu ir pravedimai ir tusas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(samančiukas @ 2007 03 31, 23:54)
Rasytce, logotipe tavo nuotrauka?Labai mane domina tavo sporto šaka, laBai gražiai atrodai, fitnesu užsiiminėji?gal galėtum plačiau papasakoti kaip sekasi šiame sporte, aš pati labai domiuosi šia sporto šaka ax.gif

na ttaip taip blush2.gif blush2.gif blush2.gif jau matau, kad ir dauraa ir tu pastebejai biggrin.gif biggrin.gif

o kas tave butent domina papasakosiu i az, nes tcia tai galetciau uzkist visa foruma, ir visai ne ta tema biggrin.gif
Atsakyti