Sveikos mielosios -pasiilgau Jūsų ir forumo

Aš jau namuose, reabilituojuosiu, bet vis kasdien geraiu ir geriau.Taip kad aš vėl veikloje ir galim toliau bendrauti

Kasdien būnu mieste, nes į reabilitaciją vežu dar ir dukrą - taip kad pora valandų galiu dar kentėti ir vairuoti....
QUOTE(Svet_lana @ 2007 06 28, 16:03)
Sveikos.
Saulyte, kaip suprantu jauna pora laukiasi vaikelio (kažkaip praleidau pati pradžia
)? Aš turiu vystykliukų flanelinių, galiu atiduoti.
Svet-lana - parašyk kur - pasiskambinčiau ir paimčiau, nes planuoju gal net šią savaitę dar su Lina susimatyti.
QUOTE(dana27 @ 2007 07 05, 14:34)
sveikutes
Pries pora metu ir mes su vyru buvom nuvaziave i vaiku namus giruliose.Nuvezem isaugtus kudikio drabuzeliu....pamenu ir musu neileido

,sako:vedejos ner,negalim paimt nieko....

Bet vistiek siaip netaip atidavem tas dezes rubeliu,ir saldainiu vaikam nupirkom
Ir dabar darysiu spintoj peerinkima-ir vel si menesi nuvesiu i vaiku namus!ir zaislus reiks perrink...
Su Giruliais tikrai sunku, nemanau kad priims naudotusdaiktus, nes laukia tik naujų !!! Prieš Kalėdas turėjau rėmėją, kuris apie 40 porų naujų dieviškai gražių tapkyčių skyrė - tai patikėk, iš dir. Genytės fizionomijos nemačiau džiaugsmo.....

Geriau vežk į 'Vaiko krizių centrą" - ten visada su malonumu priima paramą ir išdalina tikrai kam reikia. Jie randasi vietoj buvusios Vokiečių vaistinės, Turgaus 24 berods. Pasakysi kad iš "Supermamų" - mus ten pažysta

Taip kad siūlau vežti jiems.
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 06, 14:39)
ar jau surinkta suma skolai uz nuoma?
Taip, jau surinkta suma. Buvo tokia spraga laike, kol tvarkėsi dokumentus įvairius. Dabar jau vėl viskas 'senose vėžiose". Ačiū.
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 07 07, 14:57)
galiu paimti. parasyk i AZ kaip tik ketinu kita savaite vaziuoti pas ja.
Papildyta:
Ačiū Jurgita&P už pagalbą
Papildyta:
Ir dar - nemaišykime dviejų temų - "Parama Klaipėdoje" ir "Klaipėdos sandėliukas".
Kas ką turi atiduoti - rašykite į "Klaipėdos sandėliuKo" temą, o konkreti parama 'Rytui", šiuo metu Linai ir Renatai - šioje temoje.
Dėl Renatos - šiandien buvau su ja susitikusi. Kaskart ja žaviuosi - kaip voverytė sukasi. Gavo tvarkingą bendrabutį iš soc.rupybos - tai tvarkosi. Darbelį antrą susirado - na gražu žiūrėt į ją taip besistengiančią o ne laukiančią paraos. Ji begalo dėkinga už paramą drabužių, batų, žaislų - prisirinko šiam laikui sočiai, kaip ji sako. Pavyko gauti skalbimo mašiną naudotą, tai šiandien jau atvežė jai - tai bus palengvinimas, nes skalbdavo rankomis. Vyresnysis jau eis į pirmą klasę - tai reikėtų padėti jai jį suruošti į mokyklą - kanceliarija, kuprinė..... Manau arba daiktais gal kas ką galim arba pinigėlių kažkiek surinkti.Tai tiek apie Renatą.