Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Ok, Svet-lana, susi.... mirksiukas.gif

PRIMENU - rytoj, 2007-09-19 d., einam 18 val. 5 "Rytą" - kas pageidauja, prašom jungtis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 18, 12:55)
Na taip, maisto tėveliam. Nes dabar kraustysis į kitą butą, darbai kaip darbai, dar algos negauna.... Vežu tai sausų pusryčių, tai dešros, vaisių....
Lelį maitina Lina savo pienu.
O pampersus naudoja kokius gauna arba nusiperka. Nežinau kaip vadinasi, tokie žali pakiai.

As jiems pirkau, jei neklystu Bella, ir Pampers firmos pamperius tai tiko abi neberia. Siaip jie sake dar kazkokius bande irgi nebere. Saunuolis vaikas, neelergiskas.
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 18, 14:47)
Ok, Svet-lana, susi....  mirksiukas.gif

PRIMENU - rytoj, 2007-09-19 d., einam 18 val. 5 "Rytą" - kas pageidauja, prašom jungtis...  mirksiukas.gif

As iskrentu. Sergu unsure.gif . Kas eisite papasakokit kokios naujienos. Mano vaiku au nebera globos namuose visi pas globejus gyvena ax.gif . Tai ir dziugu ir liudna. Kai nezinau ar kas bepasitiks taip kaip anksciau. Vel nebejauku eiti. XXXSAULYTE teks vestis kaip pirma karta smile.gif
Atsakyti
Aš irgi naujienų ne kokių turiu - mano Gintaras visai sužlugdytas doh.gif , gulėjo net psichiatrinėje ligoninėje, dabar VKC vaikų grupėje, vyksta teismas - spalyje arba gryš į vaikų namus arba kažkokiem globėjam. Dieve, kaip skauda širdį, prakeiktas senelis, iki ko vaiką privedė..... gun_bandana.gif gun_rifle.gif
Su Matučių irgi kol kas kontakto neturiu, nors dovana nupirkta.... Suprantu Tave Jurgita&P - sunku prisirišti ir netekti, bet nebūkim savanaudės, juk kiek vaikų akys ir rankos laukia dar mūsų... Juk tokia mūsų misija.
Sveik ir junkis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 18, 21:57)
Aš irgi naujienų ne kokių turiu - mano Gintaras visai sužlugdytas  doh.gif , gulėjo net psichiatrinėje ligoninėje, dabar VKC vaikų grupėje, vyksta teismas - spalyje arba gryš į vaikų namus arba kažkokiem globėjam. Dieve, kaip skauda širdį, prakeiktas senelis, iki ko vaiką privedė.....  gun_bandana.gif  gun_rifle.gif
Su Matučių irgi kol kas kontakto neturiu, nors dovana nupirkta.... Suprantu Tave Jurgita&P - sunku prisirišti ir netekti, bet nebūkim savanaudės, juk kiek vaikų akys ir rankos laukia dar mūsų... Juk tokia mūsų misija.
Sveik ir junkis  mirksiukas.gif

Siurpas net nukrate. Niu zinok nesistebiu, nes tas senelis jau vizualiai toks schmoll.gif niu nekoks atrode. O dar kaip tu pasakodavai arba Gintaras apie ji tikrai atrode, kad pora varzteliu truksta. O vaikas tai aktyvus, impulsyvus, ir discipinai nepasiduodantis. ***** tiek popierizmo tiek visokiu kursu... sudas viskas pasakysiu, jei kai lankiau globeju kursus psichologe nesugebejo i klausimus atsakyti. Pasijutau kaip doh.gif Tai tokie "seneliai" gave globa ir zaloja vaikus.
Atsakyti
Vakar šauniai pabuvome vaikų namuose. Vaikų nedaug, mažieji kažkur kas kur... Pasivaišinome, pasidžiaugėme augančiais vaikais.... Su direktore Regina pasikalbėjome apie problemas ir "supuvusią" sistemą mūsų šalyje kas link vaikų globos, priežiūros ir įvaikinimo... Reikia tik tikėtis, kad situacija ateityje pasikeis ir įstatymų leidėjai pradės širdimi jausti ir galva galvoti, o ne .... doh.gif
Linkėjimai nuo vaikų mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš vakar nepaskaičiau, kad jūs einate į Rytą ir vėl pražiopsojau verysad.gif O kur Matas, kad nesusitikote?
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2007 09 20, 09:14)
O aš vakar nepaskaičiau, kad jūs einate į Rytą ir vėl pražiopsojau verysad.gif O kur Matas, kad nesusitikote?

Tai juk mano Matutis pas tėvą nuo pavasario verysad.gif

Tavo Dariuko nemačiau. O Ievutę kažkokia moteris-močiūtė globoja ir sako spaudimą daro... VTAT kažkaip netinkamai gina vaikų teises, taip pykta.... Nori atiduoti daug vaikų užsieniečiams, kurie net akyse nematę vaikų... Vaikai stresuoja, o VTAT vykdo statistinį planą.... Jau kaip vakar buvau pikta ant tokios sistemos, kad negaliu....... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 20 rugsėjo 2007 - 10:15
Sveikutes.Seniai buvau užsukus,vis tie nelemti darbai.O čia gyvenimas verda blush2.gif šaunuoles,kiek daug nuveiket.Galečiau pinigeliais prisidet,bet kad nelabai davažiuoju iki Klaipedos.xxx saulyte,gal kokia saskaitele imesk,o gal kuri aktyviste i Palanga užsuka,perduočiau.Tiesa,mačiau kalbos link vestuviu pakvipo.Jai Linai prireiktu vestuvines sukneles,mano salono duris visada atviros. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2007 09 20, 15:09)
Sveikutes.Seniai buvau užsukus,vis tie nelemti darbai.O čia gyvenimas verda blush2.gif šaunuoles,kiek daug nuveiket.Galečiau pinigeliais prisidet,bet kad nelabai davažiuoju iki Klaipedos.xxx saulyte,gal kokia saskaitele imesk,o gal kuri aktyviste i Palanga užsuka,perduočiau.Tiesa,mačiau kalbos link vestuviu pakvipo.Jai Linai prireiktu vestuvines sukneles,mano salono duris visada atviros. 4u.gif

Super thumbup.gif tai jei ka mes abi pas tave atvaziuosim smile.gif As juk is Kretingos jei ka mano MB perduot galima o tas xxxsaulytei (aisku jei vel pamirstuko pozicijos neijungs)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita&P: 20 rugsėjo 2007 - 18:47
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 09 20, 19:46)
Super  thumbup.gif  tai jei ka mes abi pas tave atvaziuosim smile.gif As juk is Kretingos jei ka mano MB perduot galima  o tas xxxsaulytei (aisku jei vel pamirstuko pozicijos neijungs)

gerai,gerai,nebegedinkit blush2.gif man ir taip geda blush2.gif salonas Palangoje,prie turgelio,Austeja vadinasi.Užsukit bet kada.Jai manes nebus,pardaveja bus informuota,ir pinigeliu jai paliksiu,perduos.
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2007 09 20, 14:09)

Oi kaip liuks, iškelsime vestuves thumbup.gif

QUOTE(Jurgita&P @ 2007 09 20, 18:46)
Super  thumbup.gif  tai jei ka mes abi pas tave atvaziuosim smile.gif As juk is Kretingos jei ka mano MB perduot galima  o tas xxxsaulytei (aisku jei vel pamirstuko pozicijos neijungs)

Čia kam ta pamirštuko pozicija? Man ar tavo vyrui, aaaaa? g.gif g.gif

O Jurgita&R - jei pati pasveiksi, pati nuvažiuosi pas Liną, jei negalėsi - tavo vyras žino kur mane rasti... mirksiukas.gif Aš pas juos pora kartų per savaitę užlekiu, va ir šiandien važiuosiu - turiu pampersų, pientraukį, dar dovanaų, pinigėlių ... Ačiū forumietės jų vardu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Čia kam ta pamirštuko pozicija? Man ar tavo vyrui, aaaaa? g.gif g.gif

Tai kad čia turbut man taikoma doh.gif doh.gif

[/quote]
Oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif toks kvailas juokas sueme lotuliukas.gif .kokios mes visos be ''nuodemes''kad kiekviena sau prisitaikom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austulis: 21 rugsėjo 2007 - 09:59